.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Фен
    Град
    вкъщи :)
    Обичам те П...............
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

Iskam da kaja na nai-dobriq si priqtel,che stashno mnogo durja na nego i vinagi moje da razchita na men sushto iskam da kaja na gadjeto mi che go obichkam mnogo

мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от SnoW_GiRl_
    iskam da kaja na nai-blizkiq si 4ovek 4e mnogo go obi4am vapreki 4e.....
    milo, obi4am te i vinagi 6te te obi4am!nikoga nqma da te predam!i moje6 da mi ima6 palno doverie!OBI4AM TE!!!
    are razbraxme 4e go obi4ash sega moje go zemish u 4ofkata da eba tapa4kata ti
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Фен
    Град
    вкъщи :)
    Аз искам да кажа на Пл.....,че много го харесвам и се надявам някога да отговори на чувствата ми.
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

Повече от фен Аватара на VeSna
    Искам и аз да кажа нещичко на мойто бебче - Миличко ОБИЧКАМ ТЕ !!! Искам да си те гушкам всяка нощ и всеки ден! За мен ти си единственното истинско нещо в този измислен свят !!!

Голям фен
    ,,Ти си един глупак!Освен това не си нищо особено.Ако изгубиш мен,ще останеш сам!Но така може би ще си щастлив-в твоя свят ,който се върти около тревата и приятелите ти.А те ще се окажат най-големите ти врагове,повярвай ми !Не успя да оцениш,какво направих за теб,но то едва ли е толкова много,просто ти отдадох сърцето си.Изтръгнах го от гърдите си и ти го дадох-кървящо и все още туптящо.А в замяна получих хиляди лъжи,пренебрежение и унижения.Аз не го залужавам,аз не сам лош човек,аз исках просто теб.Молих се и те чаках,желаех те и се примирявах,и сега когато те имам съжалявам.Не те искам такъв.Ти не си този,който обичах.Ти беше различен преди,точно за това избрах теб тогава.И след всичко това което изтърпях заради теб и след всички сълзи и клетви,мога да ти кажа само ,,Сбогом!Не съжалявам за нищо,защотото ако човек се учи от грешките си,от теб съм научила най-много-ти беше най-голямата ми грешка!''
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

"Iskam da ti kaja ... "
    Az iskam da kaja tolkova mnogo neshta ...
    Pyrvo bih se obyrnala kym momcheto,koeto obicham za da mu pripomnq,che dori za mig ne bih iskala da poglejdam v nastoqshteto ako znam,che toi nqma da e do men . Che bih dala vsichko ot sebe si da byde shtastliv i da se chuvstva dobre , che go obicham i che opredeleno imam nujda ot nego ...i v nai-hubavite i v nai-loshite si dni.
    Sled tova bih se obyrnala kym onezi dve momicheta , koito do skoro narichah 'priqtelki' i da im kaja,che ponqkoga v jivota nqma nujda da slagash maska i che da budesh s nqkogo,samo zashtoto toi e suprichasten kum bolkata ti,no ne i ti kum negovata , ne te pravi po-chovek ot drygite .
    Sled tova bih se obyrnala kum kaka si,na koqto iskam da kaja,che naisitna mnogo q obicham i che bez neq na dali sym shtqla da se spravq v nai-trydnite si momenti , kogato ne sym znaela po koi put da poema .
    Iskam da kaja na maika si,che q obicham.che za men tq e syvkupnost ot mnogo neshta i da i blagodarq,che e vinagi do men i mi e pomagala da stana , kogato sym padala ...
    Na bashta si bih kazala,che vinagi shte mu e trudno kogato gleda kak negovata malka dushterichka e veche porasnala i e stanala istinska jena ... Che iskam da me obicha i da ne spira da mi dava tova , koeto do sega mi e daval ...

Guybrush Threepwood
    Guest
    Kum bivshata mi:
    Da ti eba putkata maina tupa mursho. Ti si nai-ujasnoto sushtestvo koeto poznavam i nai-lujlivata ky4ka koqto sym sre6tal nqkoga. Gori v ada. Neshtastna dvuli4na pa4a. Sled vsi4ko koeto prejivqhme zaedno me zaeba v tupoto irc sqka6 nikoga ni6to ne se be6e slu4valo. Ebi si maikata. I segashniq ti aver moje da si ebe maikata. obi4am te

Супер фен
    върни си ми парите - е тва искам да кажа на един човек

Искам да ти кажа миличкия ми Георги , че ще те обичам завинаги ... Ти си ми всичко (за сега )

Обичам те , мили мой Гого !

Супер фен
    Искам просто да знам,че и той ме обича и се надявам да е така...
    И също искам да знам,че не е точно това ,което той се описва...

Guest
    Az iskam da kaja-VOLEN V ATAKA!!!

АТАКАБГ
    Guest
    ЛЕВСКИ ШАМПИОН!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ........
    f@nt@zi@

МРАЗЯ , КОГАТО ПРАВИШ ТАКА

ей това искам да му кажа

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    iskam da kaja mainata mu na vsiichko....iskam edin opredelen chovek sushto da tegli mainata na vsichko i da doide pri mene...

Ako naistina znachi neshto mnogo za men bih mu kazala "Obichkam te strashno mnogo i iskam da znaesh che v moe lice vinaigi mojesh da ochakvash podkrepa i razbirane i kakyvto i da stanesh az vinagi shte bydq s tebe dori da si nai-golqmata otrepka" ..no est ako naistina go mislqq
    Ne e VajNo kaKvo GoVorQt HorAtA Za TeB...VaJnoTo e KogATo Se ObyRnesH VsicHki Da MlyKnaT !!!

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    Значи искам да кажа на Lorein и на Elektra_x че много си ме кефкат и мн си ги обичкам...после на Navits че адски мн ме кефи и мн мн мн си го обичкам...на един искам да му кажа:"Майната ти кретен!!!"-дано го прочете...и искам да кажа на всички Обичайте се!!! \/

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    аз пък искам да кажа на най-добрите ми приятелки Кристина и Вероника, че много си ги обичам и никога няма да ги предам. На най-близкото ми момче Васил, че супер много държа на него и може да разчита на мен за всичко. На сестра ми (Светлана), че си искам черния молив за очи, а на приятелят ми..че ми липсва вече и да си идва по-скоро. май това е всичко.

Благодаря за темичката. Хубаво е тези чувства да са документирани
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    Аз...искам да се обърна към най-добрия ми приятел-Искам да знае,че в този адски труден за него момент съм тук,защото тук ми е мястото и винаги е било.Ние ще се справим заедно,защото сме доказвали хиляди пъти на целия свят че го можем.Той знае че може и в 3 часа през нощта да ми се обади само за да ми каже "Гдано ми е".Както и аз знам че мога да го направя.Дори целия свят да е срещу теб,ти знай че аз съм готова да се боря със всичко и всички за нашето приятелство.Помагал си ми милярди пъти,аз се надявам и аз да съм ти била полезна.Знаеш че точно сега съм неотлъчно до теб.Ние сме едно от малкото които имат такова богатство.Имаме си нашето приятелство и в него не се намесва нищо друго.И никой друг.Обичам те и съм до теб,завинаги!!!
    Сега на гаджето ми....мило на път за към нас купи хляб и портокали,ама не от тия гръцките с дебелите кори,че имат птичи грип :P Обичкам те мн мн мн

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Супер фен Аватара на Sarabi
    Към най-добрата ми приятелка-"Леле Сави,къде се заеба в тая болница бе мило!Даже телефон нямааа .Супер много те обичам и нямам търпение да те видя,супер много ми липсваш,обичкам теее.Сега разбирам,че няма никакъв шанс да се забравим някога,защото,както сме си говорили,има нещо по-специално в нас Ниикога няма да намеря пич като теб,който да вижда така ясно в душата ми,дори по-ясно от мен самата .Нямам търпение да излезеш.Нямам търпение да те видя.Да те прегърна.Да усетя,че пак има някой,с когото да споделя.Да ти кажа,че те обичам.Защото е така :P"

И към майка ми-"ооооо даааааааа,ще те наказвам чрез собствената ти винааа "
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Би ми се искало и аз да кажа на някого , но за жалост нямам гадже .. обичам всичките си приятели тези които влизат в този форум ще го прочетат те си знаят че са ми приятели и много държа на тях

FiRe_LaDy
    Guest
    Az iskam da kaja na edno momche kolko mnogo go obicham i ne moga da prodyljavam da jiveq razdelena ot nego.Vypreki,che edva li toi nqkoga shte vidi tezi nqkolko reda izpylneni s mnogo lubov.Bih iskala syshto taka da mu kaja,che shte go chakam oshte mnogo dokato se vyrne .. nezavisimo kolko shte e tova.Mnogo syjelqvam za greshkite moito dopusnah i te naranih mnogo.Iskam da mi prostish i da zapochnem vsichko otnachalo,kakto predi.Obicham te {P}{P}{P}
    Syshto taka iskam da kaja na nai - dobrata mi priqtelka,che q obicham mnogo i tq mi e kato sestra.Nz kakvo shte pravq bez neq.Obicham te Ivi {}
    I nakraq iskam da kaja na vsichkite si priqteli i blizki,che i tqh syshto gi obicham mnogo.

OBICHAM VI VSICHKI !!!

Твоето писе
    Guest
    Искам да кажа на най-сладкото коте на света че го обичам безкрайно и че го приемам такъв какъвто си е и за миг не съм си помисляла да бъда с друг освен с него.Обичам тееееееееее котеее.....

Iskam da ti kaja

Iskam da ti kaja,milo mom4e,4e vapreki glupostite i problemite koito sazdavax,az te obi4am pove4e ot vs na toq svqt.Znam kolko e nevazmojno da sme zaedno,no az 6te me4taq i 6te se nadqvam.Tolkova mi e trudno-tolkova e slojno.OBI4AM TE-znam,4e ne trqbva,no ne moga da go promenq.Ne moga da kontroliram sartzetoi si,du6ata si,tqloto si,uma si-te te jelaqt,te te obi4at.6te stradam zaradi lubovta si,no kak da q spra???Sartzeto e vinovno-tolkova e vlubeno!
    ~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си