.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Clara
    Guest

koito iska neka mi dade suvet kakvo da pravq

iskam da vi popitam kak moga da prevlecha vnimanieto na momche koeto mi e sused no ne mi e obrushtal vnimanie i ne se poznavame mnogo mnogo s nego

Guest
    ми просто отиди при него и кажи че искате да се запознаете , защото сте съседи а пък почти не се познавате.

Фен
    Град
    Varna

Re: koito iska neka mi dade suvet kakvo da pravq

Цитирай Първоначално написано от Clara
    iskam da vi popitam kak moga da prevlecha vnimanieto na momche koeto mi e sused no ne mi e obrushtal vnimanie i ne se poznavame mnogo mnogo s nego
    на бас че е с поне 10 години по-голям и кара мерцедес
    YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!

Clara
    Guest
    na bas che greshish mercedes karal )) NeBeSeN_88
    gluposti daje tqhnete nqmat pari [/quote]

ako naistina mn go xaresva6 po-dobre deistvai...no 6tom ne se poznavate mn mn ne misli6 li 4e trqa pyrvo da se opoznaete...az pone sam na toq princip...iskam da vidq kakfo predstavlqva daden 4ovek kato xaraker i izob6to i sled tfa deistvam
    po dobre vyrvi i go zagovori...ako stanete priqteli 6te e v tfoq polza povqrvai mi!
    Ne se pritesnqbam kogato mi govorqt zad gyrba,vajnoto e kogato se obyrna da mluknat!

Град
    София
    Vsi4ko e teatur a nqma smisul ot nego.Prosto otidi i go pitai dali iska da pravite sex.

a koito ne iska )
    mi mnogo e lesno.Otiva6 pri nego i iska6 da se zapoznaete.Kaji mi kak se kazva6 i 4e jivee6 v sysednata vrata i po4ni laf.Hi4 ne e trudno stiga da iska6.))probvai i 6a vidi6 4e e mnoo lesno
    Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!

zapoznaite se,sblijete se i deistvai
    Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Mislq 4e wyprosa na momi4eto be6e kak da priwle4e wnimanieto...
    Ami...razberi kakwo hareswa...i nqkak si mu pokaji 4e i ti se intersuwa6 ot towa...ako se interesuwa6 de...ili se Zainteresuwa6..primerno nqkakyw sport....

Град
    B pAя
    razhojdai se polugola po terasata, iz dvora tei 6e te zabeleji \/
    Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Хахаха,ми обличаш най-мини дрешките които изровиш и отиваш до съседа за захар,сол,олио...или квото ти дойде на ум и се запознавате.
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Ако наистина го харесваш и наистина не е 1000000000 хиляди годишен с надгробната плоча в раницата с прус в устата и с никролок в чоба и е по малък от 22г..... Можеш да му кажеш, че ти е направил добро впечатление и искаш да се запознаеш с него... И от там на там няма да ти е трудно....

Re: koito iska neka mi dade suvet kakvo da pravq

Цитирай Първоначално написано от NeBeSeN_88
    Цитирай Първоначално написано от Clara
    на бас че е с поне 10 години по-голям и кара мерцедес
    izgubi basa a?
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnN_G
    Хахаха,ми обличаш най-мини дрешките които изровиш и отиваш до съседа за захар,сол,олио...или квото ти дойде на ум и се запознавате.
    И показваш каква долнопробна курва си за която не си струва да си цапаш пишката...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си