Oufffff..neznam ot kade da zapochnaaaaaa...znachiiiiii ;[[[[[[[[[[[...ludo vluben sum v edno momiche (koeto razbirase poznavam dobre) ..taa taq vecher bqhme na diskoteka..i az se usmelih taka kat za 1vi putt..da napravq nqkfi po seriozno nameciiiiii..tq se zasmqqqqq..hfana me leko za rykata..shot az i kazax , che she si xodq.. i tq da me pita neshto tam..kakto i da e..
po kusno v chata mi kaza , che i e bilo mn qko v diskoto..az q pitax shto.. i taka..na kraq izlezna , che e radostna zaradi nqkfi si momche..koeto ne mi kazaaa.....taaaaa..dano sum bil az tova momche..no tfurde veroqtno..
nachi vuprosa mi e takuffffff..az sum ludo vluben v neqqqqqq..proztooooo mnogooooo q obichaaaaaaaammmmmmmm haresvammmmmmm lele!!!!
taa..iskam da q pokana da izlezeeeeem..kak da i namekna che imam nqkuf interes kum neq po dqvoliteeee...ako zaprelicham na idiotttt..kat i kaja 'iskash li da izleznem' i tq da kaje 'ami ne' napulno vuzmojno e da si haresva drugo momche..no iskam da razbera po dqvolite..obicham q..iskam da q pokana da izleznem nqkak si za da ne otkajeeee..i da ne zaprelicham na IDIOT..nachi nadqvam se da sum zadal razbrano vuprosa
Kak da razbera ima li chustfa kum men i da q pokana da izleznem bez da mi otkaje?Trqbva li da sum malko po nastoqtelen..v smisal ne nahalen no ne i sramejlivv..
blagodarq vi
chakam otgovori ;[[[[[[[[