.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Т Е Р О Р

Фен
    Град
    Varna

Т Е Р О Р

Кажете ся най-гадния и мъчителен начин по който да убия даскалката по математика.
    Ся ши ви кажа ко стана начи аз си седя мирно и гледам ко пишат на даската и съм са отнесал малко и оназ ми вика Киро пиша ти 3. Аз братче незнам отде ми дойде. Развиках и са оназ вика че ми писала 3 щот не съм писал и не съм и задавал въпроси. Почнах да и буча .... викам и аре при директорката оная овца ми обръща гръб и неще да прикаа с мен. И тва при положение че съм учил сумати време в МГ-то и съм печелил безброй награди на математически състезания и математиката си я въртя на кутрето.
    Та значи кажете ми как най-брутално да я закова овцата.

ПС: Трябваше някаде да си излея мъката просто, знам че не е за тука темата.
    YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!

Град
    София
    Trqbva da otide6 u tqh i da zavurje6 cqloto i semeistvo sled koeto da q nakara6 da izbira v kakuv red da umirat rodninite i.Bavno i mu4itelno 6te gi izbiva6.Primerno 6te prebie6 do smurt muja i s 4etkata za toaletnata.Ako ima du6terq zavri i v guza marku4 ot pompa za kola i po4ni da pompi6.Sled kato si svur6il s vsi4kite i navsqkude ima kruv, 4erva, rebra i vsqkakvi organi zapo4ni s neq.Proqvi izobretatelnost i deistvai s fantaziq siguren sum 4e 6te se spravi6.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Puskai kofti sluhowe w daskalo...oplakwai se ot neq za nai-malkoto...Ako ne stane...prebii q s u4ebnika po matematika...ako go nameri6 s twyrdi korici 6te e qko...

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Ами начи запали й учебниците по математика.Ама пред нея.След това кат стане голям огън почни да й фърляш дрехите докатъ остане чисто гола.Ама тва го прей пред мноо хора да таа шоу.И начи кат остани гола малко се гаврите с нея и след тва е фърляте и нея у огъня

Град
    Пред компа, под щангата и над дъмбела
    Първо я гледай страшно. Ако не помогне - Разбери къде живее и я причакай, но не прави нищо. Стой по-далече, да не вземе да те заговори, но и достатъчно близко, за да те види. Ако и тва не помогне причакай я и й тегли един шут - тва би трябвало вече да я стресне! Good luck
    "This is the end my beautiful friend
    this is the end my ONLY friend...
    ...all the children are insane."

Ей мърли, престанете да пишете на маймуница и с цветни букви, щото дразните!

Radvai se, 4e ne ti e pisala 2 Ina4e podai jalba na direktora za izgonvane
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    приятел твойта тема определено е за форум "ЛЮБОВ" а за даскалката ми...аз имам същия проблем не мога да ги гледам повечето ама виж сега най-важното е да не им се впрягаш те от това най-много се дразнят може да не си си научил ама нищо седиш си и си гледаш нагло нагло тва ги побърква
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Град
    In The Nothing...
    Само не разбрах защо темата ти е в "Любов" .. да не си тайно влюбен в учителката ? :P
    Ами какво да направиш - следващият път и задай няколко въпроса .. като си толкова добър по математика няма да имаш проблеми .. хем ще си оправиш 3-ката ..
    П.П. абе вие веднага към убийство прибягнахте .. да и бил убил семейството .. добре добре
    All I know-time is a valuable thing..Watch it fly by as the pendulum swings..Watch it count down to the end of the day..The clock ticks life away..It’s so unreal!!!
    Linkin Park - In The End

gosten4e sladko
    Guest

Kaji i : "Ti k'vo si vuobrazqva6 ma?!"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kiss From A Rose
    Само не разбрах защо темата ти е в "Любов" .. да не си тайно влюбен в учителката ?
    ахахаха аха как позна. Тя е любовта на живота ми
    Знаех си че има и няколко болни мозъка дет ще дадат яки мнение .
    Ааз вчера се мъчих над една шибана задача около 3 часа и то ко стана ..... ми грешна била задачата. Така че първо ще я поизмъча малко с нея.
    А бтв не мога да си представя какво точно означава да гледаш нагло

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Ами...глей ся ено убаво предложение:
    Ако продължава да се прави на интересна - кажи й:"ГОСПОЖА!!!Е тва беше мноо глупаво!!!"
    Отиди при директорката и й кажи, че даскалката по математика има специално отношение към теб(добре е да й кажеш, че става дума за лошо специално отношение...)!Кажи й, че ти пише ниски оценки според настроението й и й кажи да направи предупреждение към даскалката за Т Е Р О Р над У Ч Е Н И К!!!!Ако тва не проработии...ами нз премести се в друго даскало
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Ми просто й кажи:Г-жо може ли един въпрос?Като каже да я питаш: Правихте ли секс тая сутрин че нещо сте нацупена? И тя като ти се развика й кажи:Ми нали искахте да ви питам нещо!

Супер фен
    Град
    sofia
    ebasi ovzata, verno se opla4i na direktorkata

izplui i se v liceto
    i kaji 'maika mi ne mi govori taka, a ti she mi govorish
    i i shibvash high kick v gardite
    ball till i fall

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach

Град
    Ямбол, България

Re: Т Е Р О Р

Цитирай Първоначално написано от NeBeSeN_88
    Кажете ся най-гадния и мъчителен начин по който да убия даскалката по математика.
    Ся ши ви кажа ко стана начи аз си седя мирно и гледам ко пишат на даската и съм са отнесал малко и оназ ми вика Киро пиша ти 3. Аз братче незнам отде ми дойде. Развиках и са оназ вика че ми писала 3 щот не съм писал и не съм и задавал въпроси. Почнах да и буча .... викам и аре при директорката оная овца ми обръща гръб и неще да прикаа с мен. И тва при положение че съм учил сумати време в МГ-то и съм печелил безброй награди на математически състезания и математиката си я въртя на кутрето.
    Та значи кажете ми как най-брутално да я закова овцата.

ПС: Трябваше някаде да си излея мъката просто, знам че не е за тука темата.
    изчукай дъщеря и

Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си