- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Koq pesen otgovarq na nastroenito vi dnes?
Mnogo sujelqvam che ne pisha na kirilica no prosto nqmam...
Dnes... DMX - The Rain![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
Ами ATB - Feel You Like A River неска настроението ми е![]()
А не трябва да е така...
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Всеки ден на настроението ми отговаря Сърца 4ервени на Йорданка Христова (Химн на ЦСКА). Да не говорим,4е и днес има ма4
Ина4е днеска съм в добро, зака4ливо настроение и въпреки 4е съм болен ми се забавлява, така 4е Sting ft. Will I Am - Stolen Car (Take Me Dancing) е подходяща комай
Оу забравих - Smooth feat. Marques Houston - Zoom също е такава готина, като настроението ми.
Оба4е със забележката,4е ги избирам по мелодия,щото нз английски
Поздрав - Snoop Dogg & Nate Dogg - Holla at my dog
Като я чуете ще разберете какво е настроението ми....C-Block - Summertime
Абе хора не бъдете тужни животът не е чак толкоз лош........
А и е ковти да ходиш по улиците намръщен...
Mrazq se, zashtoto kogato trqbvashe da kaja neshto, az si mylchah, zashtoto kogato trqbvashe da placha, az se usmihvah. Zashtoto kogato trqbvashe da umra, az reshih, che trqbva da jiveq ...
ами в момента мие точно на The Union Underground- Across THe Nation, soundtrack от кеча![]()
брато4ка, не съм я слу6ал,сега си я тегля,ама щом е нещо за лято на4и е весела сигурноПървоначално написано от guzeto
Подкрепям те,не трее да сме тъжни, живота е такъв, какъвто ние си го направим и възприемем
А ниастина е некво сдухващо и подтискащо, ако на улицата или където си, около теб са некви омрълу6ени лица. Виж ако си4ки са усмихнати, дори и да си имам проблеми и аз ставам весел
Айде отивам да слу6ам песни4ката
Hmm...edno malko spisy4e...Nadiya-Si loin de vous,DRS-RaGGa Skit2,HokayT-naPeH 4yk
truth hurts - addictive
demek malko sum zagorql za..
Dwe ptici si leteli
Ednata bila piqna a drugata se kazvala Pe6o
Sre6tnali edna kostenurka i q pitali "kolko e 4asa",a
tq im kazala: "za kvo mi e hladilnik kato mi se hodi do kenefa"
IZVOD: Kupi si traktor s izgled kym moreto
Tina arena i Marc antony-I want to spend my life time![]()
![]()
Raina i konstantin-tejka diagnoza![]()
![]()
![]()
Roxette- Beautiful things
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
Mr Vegas - Pull Up....
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
SANTRA - BEZ TEB![]()
Metallica - One...nz zashto taq pesen sedmici nared ne moga da spra da q slusham
vsi4ki na lp osobeno one step closer
Любовта е най-висшата степен на омразата
Sepultura - Ramatahatta![]()
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
mi mai Destiny`s Child-lose My Breath![]()
Nikoga ne e kusno da napravish na mrusnika mrusno kolkoto po-kusno tolkva po-mrusno
Na men su6toПървоначално написано от Marti4ka
![]()
xmmm amiii...KiNgSiZe-ofanziva![]()
Ne se pritesnqbam kogato mi govorqt zad gyrba,vajnoto e kogato se obyrna da mluknat!
Indo G - Cum Inside.mp3![]()
Момченце,песента се казва RaTaMahattaПървоначално написано от Momchence
![]()
Днес ми е сравнително сдухано,затова може би..Machine Head - The Burning Red![]()
![]()
![]()
kolejke, mene pesenta na Sepultura mi e zapisana v play lista kato
Ramatahatta![]()
ina4e dneska.....Orbital- one perfect sunrise
Give me your best shot motherfucker!
дааа и мене ......също DmX-Let Me Fly......и разни други български..Първоначално написано от MyCuHkA
![]()
..But why?...
Usher & ALicia Keys - My boo
i nqkva vesela.............
Richard Marx - Right Here Waitin'