Първоначално написано от
dobra
Izvini me za lubopitstvoto,no ti na kolko si godini i ot koi grad si?
Tova vs16nost e edna vajna informaciq. Trqbva da napravi6 nqkolko ne6ta.
1-vo- da se otpusne6,taka 4e sledva6tiq p1t ne6tata da ne sa "spek",da povqrva6,4e pritejava6 mnogo ka4estva,koito mogat na Nego da mu se strqt interesni;
2-ro - moje6 da se zagovori6 s nego za ne6to obv1rzano s1s sk8-a-ako ti znae6 ne6to sv1rzano s nego,ako se interesuva6-ako li ne,porazpitai,nqkoi 6te ti kaje osnovnite ne6ta i ti moje6 da go popita6,demonstrirai mu znaniq i mu kaji:"khm...takovata...mejdu drugoto,az mnogo haresvam sk8-a i s1m zabelqzala,4e sk8-arite sa mnogo svestni hora,ti ne pravi6 izkliu4enie-naprotiv..."-dori da izglejda6 leko pritesnena,tova e 4ast ot 4ara ti vse pak;
3-to - ami nai-nakraq mu podai r1kata si,edno takova s1s sladi4ka usmivka,moje otnovo smuteno,ako se iz4ervi6 napravo 6te e super,ama ne da izglejda naivno,ami detsko-abe naivni4ko,simpati4no i da mu kaje6:"mnogo se radvam da se zapoznaem,makar 4e kato 4ovek az ve4e te opoznah,ostana mi samo da nau4a imeto ti,izkliu4itelno mi e priqtno-az s1m...."
I taka hem nqma da se pravi6 na nqkakva,kakvato ne si,hem 6te izpolzva6 pritesnitelnostta si za predimstvo.
Mislq,4e tova 6te sv1r6 rabota. K1smet!!!!