- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Подутини , каква може да е причината?
Един приятел има подутини на ръката на мекото от вътрешната страна лакъта надолу .Зачервено е и като го бутна тупти все едно.Появи му се преди 2-3 дена , след 1 -2 дена мусе появи и на крака към пръсеца и на бедрото близо до коляното .Стои като на бабунки аз така му викам ,нещо като планинки , абе подувания са си.Незнам защо е.Червено е и са големи очастъците които са цялата ми длан успява да го обхване това червеното направо незнам . На ръката видях ,че нещо го е ухапало може би комар нещо.Беше се намазал вчера сутритна с алергозан , вечерта беше по-добре. Да отиде ли на лекар , нещо да си вземе ли да пие , да се маже ?! Какво може да е незнам , супер много се притесних из нета се рових.да не би да е алергия от ухапваията от насекоми , или незнам и аз. Той е от Гърция може ли климата нещо , което не мисе вярва на гости са си ии незнам панирам се вече
снимчица можеш ли да качиш?
щом лечението има ефект да продължава
ОДИН!!!
Първоначално написано от F0rlan22
Не за съжаление. Вчера го гледам това на ръката му е поотминало.Но пак е все едно оттекло такова
излезли са му 4 нови мънички абе все едно някакви бобови зрънца има под кожата незнам защо такаНе ще и да ходи на лекар направо в чудо съмсе видяла , а толкова се притеснявам :С