- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vapros za momichetata
hi iskam da vi pitam dali za momi4etata ima zna4enie parite ?
ami zavisi za kakvo stava vypros.razbira se 4e imat zna4enie!vsi4ko ima zna4enie!
Зависи от момичето - за мен, например, нямат
Животът е прекрасен
naistina zavisi ot momi4eto..
ko e nqkoe koeto vinagi sa mu ugajdali i vsi4ko koeto e poiskalo e bilo neino...6te imat zna4enie...
no za mene li4no nqma zna4enie....![]()
Ne se pritesnqbam kogato mi govorqt zad gyrba,vajnoto e kogato se obyrna da mluknat!
Hmmm...naistina ima i momi4eta za koito imat zna4enie....ama za men nqmat...Za ne6tastie nqkoi mom4eta...(bez imena![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)si mislqt 4e imat.................
За к*рвите имат.Но за мен не.Важното е да си обичан, а не обграден с пари :P
za men nqmat nikakvo zna44enie
Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!
nqmat!vajnoto e da obi4a6 4oveka!
Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!
-Mi ima momi4eta koito sa nqmali pari i vazmojnosti i za tva iskat pari.
-Ima bedni za koito nqma zna4enie.
-Bogati za koito nqma zna4enie 6toto imat.
-I bogati deto imat, no iskat o6te i o6te.
Vseki si precenqva.Ima takiva deto kazvat 4e nqma zna4enie, no nebixa tragnali s nqkoi super pednqk kakvito i cennosti da imat.No az ne mislq 4e moje da si 6tastliv ako si s nqkoi zaradi parite.Estestveno i te sa vajni, no ne sa vsi4ko.
Iskam da ti kaja mnogo,Iskam da ti kaja vsi4ko.obi4am te tova e mnogo, obi4am te tova e vsi4ko.
Ami ima i takiva nqkvi bogatashcheta koito ne obrashtat vnimanie na horata s po-malki finansovi vazmojnosti,smqtaiki che sa pod nivoto im.koeto za mene e super typo...kvo kato ne sam momiche
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
няма какво да се лъжем парите винаги имат значение но важното е да не са водещи в една връзка тъпо е да ходиш с някой само заради парите поне за мен е така де
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Определно нямат значение за мен .. даже незнам този които харесвам с колко пари разполага .. колко са му джобните и т.н. .. може да е най-големия бедняк , но с най-богатото на чувства сърце ..
All I know-time is a valuable thing..Watch it fly by as the pendulum swings..Watch it count down to the end of the day..The clock ticks life away..It’s so unreal!!!
Linkin Park - In The End
според мен всеки трябва да ходи с някой горе долу на неговото финансово състояние
гадно е да ходиш с момче, което няма пари да отидете на кафе и да си плати собствената сметка / не става въпрос да плаща и моята / или пък да няма кинти за диско
неприятно е
parite nqmat nikvo znachenie!
-------------
love is friendship set on fire!!!
a kade pishe, che momchetata trqbva da plashtat za vsichkoПървоначално написано от Анонимко
nemoje li da e obratnoto ???
I'm not the one who's so far away
When I feel the snake bite enter my veins
Never did I wanna be here again
And I don't remember why I came.....
ycMuBkaTa:
няма какво да се лъжем парите винаги имат значение но важното е да не са водещи в една връзка тъпо е да ходиш с някой само заради парите поне за мен е така де
napalno sam saglasna s tebe i az mislq po tozi na4in!
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
Парите имат значение всъщност кога са нямали?Но ако са основата на връзката е много лошо много.Едно е да си с човек заради парите друго е заради сърцето си!Нз за мен специално са нямали значение досега но за повечето...не е така...
radvam se,4e si namerila takova mom4eПървоначално написано от Kiss From A Rose
a po vaprosa ami razbira se 4e imat zna4enie osobeno,kogato stava vapros da zajivee6 s daden 4ovek,no parite ne sa nai -vajnoto.pone do tozi moment parite za men ne sa bili ot zna4enie v edna vrazka,vajnoto e dvama du6i da se obi4at i4uvstvata im da sa iskreni
![]()
Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!
Амиииии, кво да ви кажа. При мен нямат абсолютно никакво, ама в последно време все на богатички попадам![]()
Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}
Парите не са цел, а средство. Пoне според мен. Никога не са имали значение и не мисля, че ще имат. Може би просто така си мисля, но не лъжа. Наистина за мен парите не са толкова важни, че да ми определят чувствата или живота. Има една приказка - парите са добър слуга, но лош господар.![]()
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
Хаха. това си е интересничко!Първоначално написано от Ri4i^
Аз не бих казал, че трябва да имат голямо значение парите, защото е важно какво изпитваш към човека, а не да го оставиш да те черпи навсякъде...Тва си е кофти, ако момичето е с момчето само заради парите и такива МОМЕНТАЛНО БИХ ИЗОСТАВИЛ!!!!!![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Ami az mislq 4e imat zna4enie do nqkade...za6toto v dne6ni dni 6tastieto se gradi s parite donqkade :P
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!
pari!?!?!? ne mersii...ne6ta naduti bogata6ki glezliovci ... iskam mom4e.. koeto e s dobyr stil na obli4ane...mozyk v glavata {koeto na mnogo bogata6i lipsva} MRAZQ BOGATA6I!!!!! ot li4en opit vi kazvamm.. ne se zamesvaite s takiva..!!!![]()
![]()
![]()
Ам не съм много съгласна с теб.Защото замисли се може би си попадала само та тъпи богаташи но аз специално познавам хора които имат много пари но нито са надути пък и са умни!Нз ако до сега си срещала само такива хора може би по добре не казваш че те са ГАДНИ!Из съм богата но нито съм надута нито тъпа пък още по малко съм лигла!Май е време да осъзнаеш че парите не правят човек ЛОШ!
Може да си беден и да си лош може да си богат и пак да си лош!![]()
Разлика дали ще си богат или не НЯМА!Защото човек е такъв какъвто е!!!
Парите се са важни,както повечето от вас казаха,аз също мога да кажа,че когато съм се чуствала наистина щастлива с момчето,което обичах,щастието ни най-малко не е било свързано,както с моето така и с неговото финансово състояние!Но не мога да кажа,че и те не са от значение в една връзка,било то и само за средствата нужни да излезнете заедно!