- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vapros za momichetata
spored men tova che nekoi niama mn pari ne oznachava che ne mojesh da go obichash poveche ot celia sviat
Usmihni se - utre shte e po-losho.
za men nqma zna4enie,mislq 4e ako horata naistina se obi4at parite nadali 6te sa ot zna4enie,no ima vsqkakvi hora po sveta ta i ne vseki misli taka...
NiE jEnItE nE sMe Ni6To OsObEnO,No pO-DoBrO NqMa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
emi da nali zatfa ima takava tema :P
Abe kat gledam moite sau4eni4ki mai ima! Xubavite sa golemi izpolzva4ki(ot moq klas) dai edin sms da pratq,dai duvka dai da se obadq,podskaji mi i tn.-osmixvat ti se turkat se v teb dokat ne im dade6 tva det iskat,a posle are begai kav si tibe ne6tasnik-taka si e!!! :P
2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
THUG LIFE
Until The End Of Time
Just Me Against The World
"....What's next, I don't know and I don't care
One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."
bahh golemi izpolzvachki ima na toia sviat breh....
Ei, nel-ly, nedei da ebava6 decata..A za parite-spored mene ne sa tolkova nalojitelni i kakto tvyrde mn hora kazaha ne e zadyljitelno koito ima pari da e nadut, typ i t.n. tova ne zavisi ot parite a ot vyzpitanieto i ima dostaty4no ligavi i naduti. koito nqmat i puknata para.. taka 4e nqma logika... Ama pyk kato gi ima parite pak ne e lo6o nali... koi se e oplakal dosega 4e ima pari?!
![]()
Za da se vkliu4i6 v edno stado ovce, predi vsi4ko trqbva da si ovca
{IzidA}, съгласен съм с теб, че някои момчета, които имат кинти, не означава че са надути!Иам един приятел(съученик де), който е страшно богат, но пък е много добър!Фрашкан е с пари, но пък досега не е казвал нещо лошо за останалите!Дори на изтривалката на класа би казал, че е пич!Първоначално написано от {IzidA}
![]()
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
MI tova se kazva 4ovek... ama to nqma lo6o da kazva6 ne6to na nqkoi de.. stiga da ne licemerni4i6... pozdravi priqtelq si ot men![]()
Xexe, добре!Може и да си права, но ако веднъж се заразиш с лицемериее....абе оттам нататък нема измъкване!Така си си е добре!
П.П.Аз също не съм некъв надут пуяк!Изобщо не се заяждам с момичетата, ама тва е друга тема![]()
![]()
:P
![]()
morsmordre, super skromen si oba4e![]()
na nashata vyzrast parite ne trqbva da imat znachenie v edna vryzka! za men sa vajni samo chuvstvata, a ne hartiikite....
pyk i dori kogato stane duma za syzdavane na semeistvo bih izbrala edin perspektiven chovek, koito shte moje da izkarva parite s dvete si ryce pred nqkakyv bogatash, koito e nasledil parite si ot mama i tati...
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
emi da . parite sa ot dosta golqmo zna4enie pone za men . 6toto primerno az ako imam dobro finansovo polyjenie , nemoga da trugna da izlizam s nqkuv driply a i nemoga da izlizam s nqkoi samo zaradi praite my , trq da ima pone malko liybov
priqtel ne e tozi koito ti bur6e salzite , a tozi , koito ne te kara da pla4e6 !
napalno sam saglasn s tebe !Първоначално написано от The Goodbye Girl...
За мен парите нямат значение!Не определям хората по това колко е дълбок джоба им!Смятам,че е глупаво. ))![]()
I za mene nqma zna4enie.Kakfo sa nqkolko dolara v sravnenie s obi4ta i lubovta i o6te kosur zna4itelni ne6ta mnogo po vajni otkolkoto parite no e dobre da ima6 i ot dbvete po malko toest ot lubovta mnogo :>
Хехе, мдаПървоначално написано от {IzidA}
![]()
![]()
:P , обикновено е така, просто допълних, за да не си помислят останалите от форума, че след като той е много добър приятел, аз не съм!
:P
![]()
![]()
opredeleno nqmat..!
na vseki mu trqbvat pari,tva e vqrno.
no da hodi6 s nqkoi,samo zaradi golqmoto nali4ie na pari,tva ve4e e super tupo.i go pravqt samo k*vite.i az mislq,4e na tebe ne ti trqbvat takiva.potursi si nqkoe svqsno momi4e,koeto da te obi4a istinski.sigurna sum,4e 6te nameri6.![]()
za men opredeleno niamat,no ima mnogo za koito imat
da da niamali zna4enie-stiga se zalagvaite...estestveno 4e imat...no ne takova kakvoto vie si mislite!6te dam primer-zna4i az kato si haresam niakoe mom4e to nikoga ne imalo mn finansi za6toto takiva s pari sa super naduti gazari koito ne sa mi po vkusa....i taka mom4eto ako niama pari{kakto e v moq slu4ai} ne mojete da izleznete na kafe,na disko,za6toto toi niama da izlezne a az ne moga vinagi da mu pla6tam smetkata za6toto kato mu pla6tam vsi4ko i posle me izpolzva po vsiakakav na4in i taka.....mrazq mom4etata s mnogo pari za6toto v 99% ot slu4aite te sa naduti i se 4udat s kolko pove4e da se iz4ukat....tova e moeto mnenie...mom4eto trqbva da ima pari do tolkova do kolkoto da otide na kafe s gadjeto si ostanaloto ne me valnuva!!!
amm..parite nqmat nikakvo znachenie..po vajna e lubovta a ne parite....
Ne!Ne!Ne!Ne!!!!!
Zavisi ot momi4eto....no za men nqmat zna4enie,na 1 mqsto e LUBOVTA
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
Ха ходи зимата по пейкитеПървоначално написано от bad_baby_girl
![]()