Trqbvat mi frenski sms-i .. Ako moje da mi napishete nqkoi ili da mi dadete site ako znaete![]()
mi kaji kakyf da e texta i she ti gi preveda...
taka bez tema ne znam kfo da pisha![]()
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
Iskam gotovi sms-i na fr![]()
volevu ko6e avek moa sesoar![]()
![]()
XaxaxAAXAXaxaxaxAXaxxa ne se pishe taka![]()
Vous les vous-couchez avec moi,c`est soir
A za tema .. neshto po-interesno i zabavno ama iskam i prevod da ne se izloja posle)))
e golem praz,no vse pak blagodariaПървоначално написано от DeSsi
Kakvo ti puka ako govoriat zad garba ti...nali varvi6 pred tiah,neka gledat gaza ti!
ave pi6e se Volez-vous concher avec moi ce soir!
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Ne e taka kakto kazva ^BAD_GIRL^ ama ... whateve`
Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
[b][i][color=blue]Pishe se: Voulez vous coucher avec moi ce soir!Първоначално написано от DeSsi
100% sigurna sym
a pyk shto e otnasq do sms-ite vlizash v www.google.com i pishesh "fun sms en fran
Надявам се да е това,което търсиш:
http://www.smsperanto.hit.bg/Francai...x-francais.htm
Eiiii tochno tova mi trqbvashe .. Mnogo te obichkam da znaesh{{{{{}}}}}
хаха а ве защо винаги когато стане въпрос за превеждане на или от френски определени хора по4ват да спорят кое как се пи6ело и секи си е на неговото мнение? толко ли е зле тоя език, 4е няма едни прости правила, та си4ки да си съ4иняват или вие не сте доу4или?Айде бегайте тогава над у4ебниците по френски и като го нау4ите елате да ви поизползваме да преведете нещо и после кой от къде е
![]()
Бляяя...точно ще почвам да уча по френски .. днес имам 6-ца даже :P
Това какво трябва да значи?че Десито си знае нещата
![]()
щом си ги "знае6" дръпни един урок на форумци, щото имат нуждаПървоначално написано от DeSsi
тъкмо ще добави6 още една тема да задръсти6 форума и оная лещата, упс грах4ето пак да се разяе и да се праи на голяма. То и аз мога да скръстя ръце, да гледам и само да критикувам,ама така не стаа. Айде със здраве!
moje da ne mi e rabota da se obajdam, ama samo piratinq go napisa pravilno![]()
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
щом си ги "знае6" дръпни един урок на форумци, щото имат нуждатъкмо ще добави6 още една тема да задръсти6 форума и оная лещата, упс грах4ето пак да се разяе и да се праи на голяма. То и аз мога да скръстя ръце, да гледам и само да критикувам,ама така не стаа. Айде със здраве![/quote]
Ai bez da mi se zverish samo na men ...