Отговор в тема
 Отговор в тема

Trqbvat mi frenski sms-i .. Ako moje da mi napishete nqkoi ili da mi dadete site ako znaete

mi kaji kakyf da e texta i she ti gi preveda...
taka bez tema ne znam kfo da pisha
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...

Iskam gotovi sms-i na fr
volevu ko6e avek moa sesoar

XaxaxAAXAXaxaxaxAXaxxa ne se pishe taka
Vous les vous-couchez avec moi,c`est soir
A za tema .. neshto po-interesno i zabavno ama iskam i prevod da ne se izloja posle)))

e golem praz,no vse pak blagodariaПървоначално написано от DeSsi
Kakvo ti puka ako govoriat zad garba ti...nali varvi6 pred tiah,neka gledat gaza ti!
ave pi6e se Volez-vous concher avec moi ce soir!
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Ne e taka kakto kazva ^BAD_GIRL^ ama ... whateve`
Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
[b][i][color=blue]Pishe se: Voulez vous coucher avec moi ce soir!Първоначално написано от DeSsi
100% sigurna sym
a pyk shto e otnasq do sms-ite vlizash v www.google.com i pishesh "fun sms en fran

Надявам се да е това,което търсиш:
http://www.smsperanto.hit.bg/Francai...x-francais.htm

Eiiii tochno tova mi trqbvashe .. Mnogo te obichkam da znaesh{{{{{}}}}}
хаха а ве защо винаги когато стане въпрос за превеждане на или от френски определени хора по4ват да спорят кое как се пи6ело и секи си е на неговото мнение? толко ли е зле тоя език, 4е няма едни прости правила, та си4ки да си съ4иняват или вие не сте доу4или?Айде бегайте тогава над у4ебниците по френски и като го нау4ите елате да ви поизползваме да преведете нещо и после кой от къде е

Бляяя...точно ще почвам да уча по френски .. днес имам 6-ца даже :P
Това какво трябва да значи?че Десито си знае нещата

щом си ги "знае6" дръпни един урок на форумци, щото имат нуждаПървоначално написано от DeSsi
тъкмо ще добави6 още една тема да задръсти6 форума и оная лещата, упс грах4ето пак да се разяе и да се праи на голяма. То и аз мога да скръстя ръце, да гледам и само да критикувам,ама така не стаа. Айде със здраве!

moje da ne mi e rabota da se obajdam, ama samo piratinq go napisa pravilno
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...

щом си ги "знае6" дръпни един урок на форумци, щото имат нуждатъкмо ще добави6 още една тема да задръсти6 форума и оная лещата, упс грах4ето пак да се разяе и да се праи на голяма. То и аз мога да скръстя ръце, да гледам и само да критикувам,ама така не стаа. Айде със здраве![/quote]
Ai bez da mi se zverish samo na men ...