- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- IsKaM`Da`YmRa
am iskam da ymra kajete kak da fgo naoravq pls hora helpp kajetye mi
Ammmm Nie Sme LoKo o LoKo pLoVdIV i pIeM VoDKa I eBeM KuRvI
i kuv e smisala da umira6?!i da ima6 problemi tva nqma da gi re6i!
Любовта е най-висшата степен на омразата
abe kaji mi ti kak da go napraq drugoto lesno ne mi se jiveeПървоначално написано от amy lee
ima mnogo na4ini.no pak ti kazvam-nqma smisal.smartta ne e izhod.ina4e na4ini kolkoto 6te6mnogo sa.
ZA6TO TOLKOVA HORA SI MISLQT 4E NE6TO 6TE SE RE6I SAS SMURT.ne mislq 4e nqkoi bi ti kazal
no tova e li4no moeto mnenie
само заради това...хип хоп..няма ти казвам че ми се праиш на интересен/на....смисъл да се самоубиваш няма;Р секи е изпадал в подобни моменти....ма я си кажи проблема да видим кво толкова е..
![]()
..But why?...
moq probvel e tolkova golqm che ne istina momi4eto koeto obi4am naistina me ostavq i ne puka z amen az go razbah tpva ama tq vika che ne e taka ama sq sum baq piinal i neoda da pi6a kat horataПървоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
mhm, ne si zaslujava , probval sym da umra, :P 4esno jivei si jivota kolkoto i mizeren da e toi
i az sum probval ama netrava ama toq put sha tane ot alkohol sa puka pone nqm sa mu4a mnooooПървоначално написано от Eternal^^
mnogo golqm problem,nqma 6to.6ti mine.a DeaTHroW-ReC_F,napulno sum saglasna.tova ne mi se jivee i imam problemi s gajeto ne e izvinenie spored menПървоначално написано от Анонимко
vtoroto se e slu4valo na pone edna treta na vsi4ki vav foruma oba4e nz nqkoi da e trugnal da se samoubiva
Ako vseki koito sre6tne trudnost ili ne6tastie umira to edvali 6te6e da ima pove4e ot 10 4oveka na Zemqta.Ima smisal da se jivee.Moje da ti e adski trudno, moje da te boli, no trqbva da prodalji6 da jivee za drugite i nai-ve4e za sebe si.Kakvo 6te pravqt blizkite ti bez teb?Kak 6te go prejiveqt taka 6te svar6i jivata na mnogo drugi xora.Nedei da prikazva6 gluposti.Edin moi priqtel(ne to4no priqtel, ami poznat)napravi tazi glupost, moje bi sled nqkoi druga godina, pove4e ili po-malko toi 6te6e da sre6tne druga i vapreki spomena pak 6te6e da e 6tastliv.NE GO PRAVI!!!
Iskam da ti kaja mnogo,Iskam da ti kaja vsi4ko.obi4am te tova e mnogo, obi4am te tova e vsi4ko.
moite blizki ne me eba za tqh ebe me samo za edin chovek i tova e
Xaxaxa....6a se trepesh zaradi jena....abe da vi imam problemite.....ti znaish li kolko po-gadni ne6ta moje da ti slu4at be....ne6ta, koito te ubivat, dori i da ne iskash...ina4e reshenieto si e tvoe, imah edin priatel, koito go napravi...ne go spriah, teb li da spiram ....
Luna Trick - KEFISH!Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
![]()
![]()
No Coment
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Първоначално написано от Kittie_
Много![]()
6to iska6 da umre6, be
ne te znam kolko si godi6en, no sigurno si mlad(a)
ne go pravi
za si4ko v toq jivot 6te mu doide vremeto
4ovek taka i ina4e 6te umre
to na tebe ne te ebe ako umre, no ne znaq kolko 6te narani6 hora koito te ubi4at i sa bili vinagi s teb, hora koito im puka za teb
ne si zaslujava!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nedei da pravish takava greshka!!!!!!!!!!!!!!!!
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
И аз съм стигала до моменти, в които ми се е искало да фана ножа и да режа. Но винаги съм се замисляла. Все нещо ме е спирало и ми е давало момент, да помисля " Защо? Какъв е смисълът?" И винаги стигам до едно заключение - смъртта - тя не е изход, нито пък решение...Тя е едно нищо. Ако умреш не постигаш нищо, дори правиш нещо още по-лошо решаваш никога да не постигнеш нищо...Винаги има за какво да се живее, а и ние тийнейджърите сме много млади, както се казва в "зората на живота" сме. Още не сме срещнали онази болка, заради която си струва да се умре или онази любов, или онази идея...Аз бих живяла, за да си дам шанса, да обичам отново, да видя изгрева и всичките хубави неща на света...Просто...кой би предпочел от едно толкова красиво място като Земята, да се пресели в тъмнината и пустотата на небитието...Много инсейн ми звучи и нелогично на всичкото отгоре
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
KOGATO VE4E NQMA DOSTATA4NO STAI ZA MA4ENIQ V ADA
SMARTTA 6TE PROHODI NA ZEMQTA
siguren sam 4e znaete ot koi film e
amm tova mi haresa
hip hop max
zemi svrah doza herza
ball till i fall