.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63

Тема: IsKaM`Da`YmRa

Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    уфф...и аз искам да умра....
    дай заедно
    VIE NORMALNI LI STE WE HORA.KAK TUI 6TE UMRA 6TOTO NE MI SE JIVEE,6TE UMRA 6TOTO NE ZNAM SI KVO.I KVO AKO UMRETE-6TE STANE SAMO EDNO-BLIZKITE VI TOLKOVA 6TE STRADAT 4E NQMA NAKUDE KVO 6TE UMIRATE VSE EDNO NE6TO 6TE SE PROMENI
    Цитирай Първоначално написано от Josefine
    смъртта-тя не е изход,нито пък решение
    mi to i az vikam tva.to mnogo hora sa na tova mnenie kato gledam,oba4e qvno nqma koi da 4ue nito teb nito men nito koito i da e prosto ne razbiram kakvo 6te se promeni.problemite 6te se izparqt li,kakvo?!ima6 problemi-emi sas samoubiistvo nqma da gi re6i6.kolko hora sa si imali problemi-da sa trugnali da se samoubivat?!pone edna treta ot potrebitelite tuk sa imali problemi s gajetata si-da sa se samoubili?!vsi4ki sa imali problemi s priqtelite i roditelite-da sa murtvi?!molq vi,mislete malko po realisti4no.pak povtarqm-sas smurt ni6to nqma da re6ite.mnogo mi e nepriqtno 4e stupih na zemqta imenno zaradi takava tema i tq me nakara da pogledna malko po seriozno na ne6tata. pak se 4udq-i ne spiram da se pitam:ZA6TO ISKATE DA UMRETE?!

Любовта е най-висшата степен на омразата

Повече от фен
    хаха да ти имам проблема... само празни приказки. Още толко неща има да види6, седнал да ми умира. Ще си говорим по късно ко стана с умира4ката. Егоист...

Град
    In The Nothing...
    Олеееее .. дори в най най най трудните ситуации не ми е минавало през акъла да се самоубивам .. ама това е толкова глупаво! за какво сме се родили за да си прекратим живота , още преди да го почнем ли ??? Абе хора радвайте се на всичко и на всеки , усмихвайте се , бъдете оптимисти ..офф просто нямам коментар , самоубийците са най-слабите духом хора , които могат да съществуват!(има изключения:по време на турското робство много хора са се самоубили за да не попаднат в ръцете на турците и под влияние на тежки мъчения да издадът приятелите си .. )
    All I know-time is a valuable thing..Watch it fly by as the pendulum swings..Watch it count down to the end of the day..The clock ticks life away..It’s so unreal!!!
    Linkin Park - In The End

Повече от фен
    Abe i az iskam da umra, ma samo v kraen slu4ai
    Btw vse si mislia 4e tupite temi pusnati ot gosti iskat samo da ni izbazikat si4ki mnogo zdravo!

Цитирай Първоначално написано от united_colors
    Abe i az iskam da umra, ma samo v kraen slu4ai
    Btw vse si mislia 4e tupite temi pusnati ot gosti iskat samo da ni izbazikat si4ki mnogo zdravo!
    ili puk da se pravqt na interesni kakto moje bi e v slu4aq.be i az nz ve4e

Цитирай Първоначално написано от amy lee
    i kuv e smisala da umira6?!i da ima6 problemi tva nqma da gi re6i!
    Така е,но ще се избави.
    Бездомна любов

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от elinceto{pld}
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    i kuv e smisala da umira6?!i da ima6 problemi tva nqma da gi re6i!
    Така е,но ще се избави.
    от къде знае6 какво е след физи4еската смърт? пък и това е най-големия грях. Никой няма право да отнема 4ове6ки живот, било то собствения си. Говорите пълни глупости, като де4ковците от детската. Айде до6ъл им един проблем до главата и давайте да мрем. Има мн неща и хора, за които си заслужава да сме тук и е мн егоисти4но да оставим близките си, те не го заслужават. Каквито и да са... Защо не разсъждаваме трезво, за да разре6им проблемите си, вместо да говорим празни приказки за самоубийства и пр. Айде със здраве и пове4ко акъл!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
    пък и това е най-големия грях. Никой няма право да отнема 4ове6ки живот, било то собствения си. !
    Всеки има право да прави каквото пожелае с живота си. Дори и да му сложи край...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    пък и това е най-големия грях. Никой няма право да отнема 4ове6ки живот, било то собствения си. !
    Всеки има право да прави каквото пожелае с живота си. Дори и да му сложи край...
    не е то4но така,защото за да се родим,за да дойдем на този свят са виновни родителите ни,а в този слу4ай ние не мислим за тях и постъпваме егоисти4но. Да не говорим за приятелите и др близки хора, които оставяме, не трябва да мислим само за себе си.

ammm Jivota e skapano ne6to be hora razberete go tova veche
    Ammmm Nie Sme LoKo o LoKo pLoVdIV i pIeM VoDKa I eBeM KuRvI

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    не е то4но така,защото за да се родим,за да дойдем на този свят са виновни родителите ни,а в този слу4ай ние не мислим за тях и постъпваме егоисти4но. Да не говорим за приятелите и др близки хора, които оставяме, не трябва да мислим само за себе си.
    Добрите момчета отиват в рая, лошите където искат...

от къде знае6 какво е след физи4еската смърт? пък и това е най-големия грях. Никой няма право да отнема 4ове6ки живот, било то собствения си. Говорите пълни глупости, като де4ковците от детската. Айде до6ъл им един проблем до главата и давайте да мрем. Има мн неща и хора, за които си заслужава да сме тук и е мн егоисти4но да оставим близките си, те не го заслужават. Каквито и да са... Защо не разсъждаваме трезво, за да разре6им проблемите си, вместо да говорим празни приказки за самоубийства и пр.
    mi to i az sum na tva mnenie.a LunaTriCk,hubavo se bazika6 oba4e tova e seriozno.PEACEEEEEE!!!!!!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Priatno umirane ako 6e umira6 se pak ne e prepora4itelno
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

mIsI se pak za tova priqtno ymirane ama nqma da e sq o6te ama sha e skoro de

Град
    Пред компа, под щангата и над дъмбела
    късмет с умирането
    "This is the end my beautiful friend
    this is the end my ONLY friend...
    ...all the children are insane."

Ей мърли, престанете да пишете на маймуница и с цветни букви, щото дразните!

kak 6te umira6 we?q stiga -stegni se...znae6 li o6te kolko hubavi momenti te o4akvat?
    MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!

mi umirai be koi ti pre4i

ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам

Guest
    ai Zbogom weeeeeeeeeee da ti eba i Jivotaaaaaaaaaaaa

Zbogom na sichko i na sichKi vi (((((((((((((((((((((

Цитирай Първоначално написано от HiP-HoP-MaX
    Zbogom na sichko i na sichKi vi (((((((((((((((((((((
    hora,mai 4e ve4e e qsno-ne uspqhme ni6to da napravim sigurna sum 4e tova ne e pravilnoto re6enie.4e ako produlji6 da jivee6 6te nameri6 smisal na jivota si.no edva li ve4e 6te mojem da te razubedim

NqKoq Si
    Guest
    Xax Spox Ako E Picha Za Kogoto Se Seshtam, Toi Si Govori Tka Neprekusnato...Ne Iskam Da Go Predizvikvam, No E Nesposoben Na Tfa. Ni Sa Shashkaite

haha nqma da ymiram hora za sq de )

abe nai dobre e ne za sega a za nikoga

Guest
    Ta eba ve4e nqma maitap !

oki,i da re4em gushvash buketa i kvo?ot tam na kude???kvo shte postignesh s tova?samo muka na okolnite

.....IF YOU.....
    DON`T LIKE MY
    ...ATTITUDE...
    QUIT TALKING
    ....TO ME!!!.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си