- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- IsKaM`Da`YmRa
VIE NORMALNI LI STE WE HORA.KAK TUI 6TE UMRA 6TOTO NE MI SE JIVEE,6TE UMRA 6TOTO NE ZNAM SI KVO.I KVO AKO UMRETE-6TE STANE SAMO EDNO-BLIZKITE VI TOLKOVA 6TE STRADAT 4E NQMA NAKUDEПървоначално написано от Murderdoll
KVO 6TE UMIRATE
VSE EDNO NE6TO 6TE SE PROMENI
mi to i az vikam tva.to mnogo hora sa na tova mnenie kato gledam,oba4e qvno nqma koi da 4ue nito teb nito men nito koito i da eПървоначално написано от Josefine
prosto ne razbiram kakvo 6te se promeni.problemite 6te se izparqt li,kakvo?!ima6 problemi-emi sas samoubiistvo nqma da gi re6i6.kolko hora sa si imali problemi-da sa trugnali da se samoubivat?!pone edna treta ot potrebitelite tuk sa imali problemi s gajetata si-da sa se samoubili?!vsi4ki sa imali problemi s priqtelite i roditelite-da sa murtvi?!molq vi,mislete malko po realisti4no.pak povtarqm-sas smurt ni6to nqma da re6ite.mnogo mi e nepriqtno 4e stupih na zemqta imenno zaradi takava tema i tq me nakara da pogledna malko po seriozno na ne6tata.
pak se 4udq-i ne spiram da se pitam:ZA6TO ISKATE DA UMRETE?!
Любовта е най-висшата степен на омразата
хаха да ти имам проблема... само празни приказки. Още толко неща има да види6, седнал да ми умира. Ще си говорим по късно ко стана с умира4ката. Егоист...
Олеееее .. дори в най най най трудните ситуации не ми е минавало през акъла да се самоубивам .. ама това е толкова глупаво! за какво сме се родили за да си прекратим живота , още преди да го почнем ли ??? Абе хора радвайте се на всичко и на всеки , усмихвайте се , бъдете оптимисти ..офф просто нямам коментар , самоубийците са най-слабите духом хора , които могат да съществуват!(има изключения:по време на турското робство много хора са се самоубили за да не попаднат в ръцете на турците и под влияние на тежки мъчения да издадът приятелите си .. )
All I know-time is a valuable thing..Watch it fly by as the pendulum swings..Watch it count down to the end of the day..The clock ticks life away..It’s so unreal!!!
Linkin Park - In The End
Abe i az iskam da umra, ma samo v kraen slu4ai![]()
Btw vse si mislia 4e tupite temi pusnati ot gosti iskat samo da ni izbazikat si4ki mnogo zdravo!
ili puk da se pravqt na interesniПървоначално написано от united_colors
kakto moje bi e v slu4aq.be i az nz ve4e
Така е,но ще се избави.Първоначално написано от amy lee
Бездомна любов
от къде знае6 какво е след физи4еската смърт? пък и това е най-големия грях. Никой няма право да отнема 4ове6ки живот, било то собствения си. Говорите пълни глупости, като де4ковците от детската. Айде до6ъл им един проблем до главата и давайте да мрем. Има мн неща и хора, за които си заслужава да сме тук и е мн егоисти4но да оставим близките си, те не го заслужават. Каквито и да са... Защо не разсъждаваме трезво, за да разре6им проблемите си, вместо да говорим празни приказки за самоубийства и пр. Айде със здраве и пове4ко акъл!Първоначално написано от elinceto{pld}
Всеки има право да прави каквото пожелае с живота си. Дори и да му сложи край...Първоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
не е то4но така,защото за да се родим,за да дойдем на този свят са виновни родителите ни,а в този слу4ай ние не мислим за тях и постъпваме егоисти4но. Да не говорим за приятелите и др близки хора, които оставяме, не трябва да мислим само за себе си.Първоначално написано от LunaTriCk
ammm Jivota e skapano ne6to be hora razberete go tova veche
Ammmm Nie Sme LoKo o LoKo pLoVdIV i pIeM VoDKa I eBeM KuRvI
Добрите момчета отиват в рая, лошите където искат...Първоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
![]()
![]()
mi to i az sum na tva mnenie.a LunaTriCk,hubavo se bazika6 oba4e tova e seriozno.PEACEEEEEE!!!!!!Първоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
Priatno umirane ako 6e umira6 se pak ne e prepora4itelno![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
mIsI se pak za tova priqtno ymirane ama nqma da e sq o6te ama sha e skoro de
късмет с умирането
"This is the end my beautiful friend
this is the end my ONLY friend...
...all the children are insane."
Ей мърли, престанете да пишете на маймуница и с цветни букви, щото дразните!
kak 6te umira6 we?q stiga -stegni se...znae6 li o6te kolko hubavi momenti te o4akvat?
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
mi umirai be koi ti pre4i
ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам
ai Zbogom weeeeeeeeeee da ti eba i Jivotaaaaaaaaaaaa
Zbogom na sichko i na sichKi vi(((((((((((((((((((((
hora,mai 4e ve4e e qsno-ne uspqhme ni6to da napravimПървоначално написано от HiP-HoP-MaX
sigurna sum 4e tova ne e pravilnoto re6enie.4e ako produlji6 da jivee6 6te nameri6 smisal na jivota si.no edva li ve4e 6te mojem da te razubedim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Xax Spox Ako E Picha Za Kogoto Se Seshtam, Toi Si Govori Tka Neprekusnato...Ne Iskam Da Go Predizvikvam, No E Nesposoben Na Tfa. Ni Sa Shashkaite![]()
haha nqma da ymiram hora za sq de)
abe nai dobre e ne za sega a za nikogaПървоначално написано от HiP-HoP-MaX
Ta eba ve4e nqma maitap !Първоначално написано от HiP-HoP-MaX