- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- IsKaM`Da`YmRa
sega 6ti kaja ne6to i tr da me slu6a6.ako iska6e bnaistina da umre6 nqma6e da puska6 tema za tva vs znae kajk moje da se samoubie i 6tom ve4e vednuj si probval i ne e stanbalo zna4i si strahliv i ne si iskal dsa umre6.i az sam probvala i znam za ko stava vupros ta nqma nujda da puska6 cqla tema za da privle4e6 vnimanieto na horata.sa vs 6te me obvinqtr 4e ne e taka ma vsu6nost e stqgai se i stiga gluposti.nqma nujda tuk da otpravqme nqkvi molbi kakto ti iska6 za da razbere6 4e tva e tupo.brad4et mi se hvurli ot 14 etaj kato be na 13.s nego sam jivqla 11 godini i sme se vijdali nweprekusnoto taka 4e misdlq 4e tva e bqgane ot problema na4in da nakaje6 toq deto te e naranil a vsu6nost nakazva6 sebe si i blizkite.tupo e i samo slab 4oivek moje da go naprai.ae stegmni se !!!!!Първоначално написано от HiP-HoP-MaX
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
da no sega ne ti li puka?oki i da ne ti puka,kaji kakvo shte postignesh sus smurta?Samo shte si skasish jivota ,a sigurno mnogo interesni neshta te o4akvat...tova e vremenno ,shte mine...kazali sa ,i dori i ne mnalko puti sam go prejivqvala "vsqko 4udo za 3 dni"....shte ti mine.Sano nedei da pravish gluposti shtoto taq glupost nemoje da se popravi...Ama ti si znaesh na-dobre,vseki sam otgovarq za postupkite si :Първоначално написано от Murderdoll
[/quote]
abe 4ovek .. q se "stegai do bolka"! seki 4ovek si ima problemi.. ako za vsqka trudnost trqbva6e da umira 4ovek , kfo 6te6e da stane?! aide fani pomisli kak 6te gi re6i6... aide s zdrave!![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Abe 6tql da umira.....Tva sa ligotii.Ako 6e umira 6to pi6e tuka i samo obesnqva 6to 6e umira.Tuka xorata iskat da ti pomognat, a ti .......Mi umirai kat si go re6il.6tom si re6il nikoi nemoje da ti pomogne az se opitax ti prodaljava6 v sa6tiq dux.MI UMIRAI
Iskam da ti kaja mnogo,Iskam da ti kaja vsi4ko.obi4am te tova e mnogo, obi4am te tova e vsi4ko.
Da ti eba i Jivota maIna(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((
Ammmm Nie Sme LoKo o LoKo pLoVdIV i pIeM VoDKa I eBeM KuRvI
мИ пич, я вземи се напий... Амакато хората се напий... И ще видишкак изведнъж живота придобива смисъл... Аз като ми се заумира така правя...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
am deba pisna mi ot jivota nasitina be
Ammmm Nie Sme LoKo o LoKo pLoVdIV i pIeM VoDKa I eBeM KuRvI
Emi samoubivay se togava kato iska6 se edno ni puka...!![]()
Brutalno zvu4i-znam!Ama tva sa pulni gluposti..Mn me draznat takiva liglovci...Po forumite nito i tragnal da se samoubiva6 Nito ni6to samo se ebeva6...A ako nasiina iska6 prav ti put...
![]()
I o6te edno ne6to-Purvo misli za okolnite i togava za sebe si!!![]()
I am the substance and the one who has no substance.
ujasno e tujno...az ne mislq che se ebava...ili dori veche da sa mu minali tezi misli za koeto silno se nadqvam sus sigurnost ima oshte tolkova hora koito se chuvstvat taka kakto pishe toi...kolkoto i malovajna da izglejda tazi prichina izobshto ne e..prosto ponqkoga stava taka che sreshtash chovek za kogoto pochvash da jiveesh..i kogato go izgubish tochno tova ti se iska - da umresh, da potunesh...no sled tova..ako naistina ima drugo izmerenie kudeto shte e mn po zle...nishto ne se znae naistina
mi toku shto izleznah ot bolnicata,da znaesh riazaneto na veni ne vurshi rabota mnogo lesno te spasiavait....sledvashtia mi opit shte e skos ot visoko garantirm ti tva shte svurshi rabota
Имам 3 предложения...
1. Открадни едно Ферари и се забии в някоя скала с 300 км/ч
2. Чети тъпите мнения на форумците, и ще умреш от мозъчен кръвоизлив
3. Скочи с 50 метрово Бънджи от 40 метрова скала![]()
Дано съм ти помогнала :P![]()
Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!
Abe, tva e tema ot 2004 godina!!! Toq sme6nik ili se e samoubil 20 puti do sega ili se e 4ul kvi prostotii govori... Kvo gi vadite teq temi!?
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...