- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- vredno li e
zdraveite iskam da vi pitam vredno li e gultaneto na sperma i dali tova moje da povliqe po nqkakuv na4in na zdraveto.otrazqva li se?![]()
![]()
izglejda gnusto zatova horata govorat protiv tova-ina4e istinata e druga ne razbira se ni6to ne moje da ti stane spox daje bila i polezna imala nekvi ve6testva v neq taka 4e gultai problema ee samo da ne si gnusliva........
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
Ne e verno - galtaneto e polezno (razbira se ako si sigurna che toi nqma venericheski zabolqvaniq) nauchno dokazano e che jenite koito galtat namalqt riska ot rak na gardata i matkata s 20% !!![]()
AHhahahaha gyltaite za zdrave![]()
Ami ako ne si gnusliva, gyltai, aide nazdrave.
Ne! Daje e polezno, za6toto v neq se sadurjat mnogo beltuciПървоначално написано от anGi
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Az dosega ne sam chul nqkoi da e umrql.taka che nqma da e vredno![]()
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
Ne e vredno, daje sam chuvala, che imalo super efekt sreshtu brachki i takiva neshta ako si majesh liceto primerno![]()
Hahah, no az lichno ne bih galtala sperma... zvuchi malko kanibalsko da qdesh kletki... abe neznam, shtom te kefi, pravi go![]()
Не не е вредно!!!
Но както подразбирма и ти си к**** !!!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Форумът не е място за обиди! Моля, спазвайте правилника!
Благодаря!
Хахахахаха, може и да умреш...ако без да искаш се задавиш и не можеш да си поемеш въздух...А М/У другото, наистина има мноо белтъчини, даже бащата на един френд му вика да не бие мноо чекии щото губи мноо белтъчини...което не е полезно докато растеш още...
Предпочитам невъзможното което убеждава , пред възможното което звучи неубедително. Аристотел.
-
http://6lyokavitza.org/index.html
Първоначално написано от Silver_Blade
![]()
![]()
![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
ти какво друго освен клетки ядеш по принцип замисляш ли се?Първоначално написано от Анонимко
leleeee basi smeha gulta6 kletki![]()
Аз съм чувала, че спермата съдържа хормон на щастието и какви ли не други неща. Определено не е вредно, тя така или иначе, е пригодена да влиза в тялото ти.