- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- mn0o0o0 qko0o0o0o
w0w0w0w bahti qkoto...
az q prevartqh taq igraaaaaaa
ama tfa 6toto na 10 nivo mu hvanah cakata))
a vie kak ste?
ahahah sorka http://www.scenta.co.uk/reverse/reverse.swf
А за коя игра става дума?![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
???????? коя играПървоначално написано от Murderdoll
haha igrata e 4e ni pravi na ludi i vsi4ki pitat kakva igra be? kakvo 4udo?razbira se o4akva se edin umen kato men da se useti :P
Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*eno vse pak vi pozdravqvam :P -
Ale Murderdoll no offence ama smeni go toq avatar shtoto seki pat kat go vida i pochva da mi sa povdiga...!!!pls!
ne ti sa karam kazvam ti samo che mi e mn gnusen!mersi ako me razberesh!
vai tva e ludo ama trqq da useti6 kak staa trika![]()
ne 4e be6e po temata i ne 4e edno li4no saob6tenie nqma6e da svar6i sa6tata rabota 4e daje i po-dobre no az ne vijdam ni6to lo6o na avatara :PПървоначално написано от Kittie_
na men pak ne mi haresva podpisa ti :P za Levski da ne govorim![]()
Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*eno vse pak vi pozdravqvam :P -
kak koq igra be vie ste mnogo zle be
: AMG Corporation
::
много яка игричка ама иска нерви.Аз се боря все още с 4 ниво![]()
abe neznam kvi nervi trqbva da ima6 no az stignah do sedmo nivo i poludqh 6tqh da si stro6a mi6kata
izkarva me izvun ravnovesie,o6te ne moga 3to da mina![]()
Koito ne iska kogato moje,nqma da moje kogato iska!!!
Aaaa....ne!Na taq igra i purvo nivo ne moga da mina!![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
ябаааааа като да не повярваш до 12 ниво съм.Всъщност колко нива има тая игра?
zaciklih na 6-to i krai,ne moga da go mina,iznervq me super mnogo tva nivo,kak go minavate be hora![]()
i azПървоначално написано от Maverick
![]()
stignah do 6-to i poludqh
sega ne moga da dvija mi6kata normalno
vse si mislq 4e trqbva da e v obratnata posoka![]()
а ве хорица играта е супер елементарна,ама малко трее се мисли - просто сложете ми6ката на обратнопомага, 6ото стигнах до 13то ниво за мн малко време
айде със здраве и по-хитро го давайте
хихи ве4е я превъртях и то докато говоря по телаиграта има 20 нива, като на последното пи6е Final Level
Congratulations! you have successfully completed the game Оби4ам тоя надпис
![]()
тази игра я играх преди няколко дни.да, нивата са 20, като най-голяма трудност имах на 16 и 17, 20тото го минах много лесно!и е адски яка игра-като болест, не се отказваш докато не видиш следващото ниво!
![]()
Everything around you is HIP-HOP!!!
taa igra e mnoo qka ama q pove4e ot 5-ti nemoga da stigna,neznam kvo e 6-to nivo![]()
Emi taka e,kato se potite po trudniq na4in, ponqkoga si tree i malko murzel, ta da ti doyde akula![]()
Aaaaaaaaaa, mnoo zaribqva6ta igra...1 nivo go minah na 3-q put, to dakato 4atna za kakvo stava duma...Stignah do 3 i se iznervih
![]()
![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Хех иаз я превъртях :P Последвах твоя начин и си обърнах мишката така определено е мн по-лесноПървоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
![]()