- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с пениса!
Абе от няколко месеца ме мъчи много гаден проблем с пенисът ми.
От както израсна изведнъж,стана огромен,и като видя някое хубаво пиче и като се натопорчи,веднага къса боксерките и едва се прикривам,като вървя по улиците и се едно имам подвижна палатка в гащите,много е гадно.
Съветвах се с лекари,казаха ми,такова чудовище като твоето не може да се оправи! Викам им,е как не може бе,кво ще правя с туй нещо,едва го издържам вече.А те ми викат пий тука едни хапчета,утоляват ерекцията,като видиш някои пичок и ще ти става по трудно.
Аз им викам,о не не,минете си паса,да вземе да заспи за винаги,да стана зарезил някъде,едно момиче да не мога да чукна.
Та и аз незнам какво да правя вече,дигналъ съм ръце!
1. Купувай боксерки с 3 размера по-големи от твоя![]()
2. Не ги зяпай "пичетата".![]()
3. Отрежи го с верижен трион през средата...![]()
ПП. - Абе да бе, колко ти е голям, та чак таквиз проблеми?![]()
Триони,резачки не помогат,как се пробвам да отрежа,резачката спира,триона се тъпи![]()
Първоначално написано от aciko
На "пичетата" хич няма да им е лесно..
![]()
![]()
![]()
..Why can't I be innocent..
На против,на мен не ми е лесно,само пари за инвалидни колички давам![]()
Дай да го видим бе , деба и мимифера ...![]()
![]()
Ще ти го дам да го почустваш![]()
![]()
Айдее де от кога та чакам ..![]()
emi,4ove4e da ti kaja, vijdala sum podoben slu4ai... btatov4eda na edin moi fr! Toi kato vidi vuob6te nqkoe momi4e i krenvir6a mu stava debel kolkoto kraka mu, mnogo mu be6e trudno na mom4eto, no vednuj go frasnah v onaq rabota i ot toga ne si go vdigal pred men! Ako iska6 nakarai vs pi4ka da ti go fraska za da ne ti se vdiga! tova e ideq , nali?
![]()
<<Love is in the air>>
Jivotut e kato risuvane bez guma za triene!
Аз ти казвам,че трион не помага,ти ритник,после пари и за гипсиране да давам!
Ако успееш до 45-50 години да боднеш нещо, в което силно се съмнявам (нема толкова тъпи жени), а не само да заглеждаш може и да ти мине временно. За периода след 50 не се притеснявай...нема имаш тоя проблем.
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Ох аман от такива самохвални..теми..
Еми, в казармата им слагали в супата бронз, и две седмици и да мислели не е ставало (освен един, ама на него явно му е била нужна конска доза)
Радвай се ...
или носи слипове, да не се блъска като ходиш![]()
Alderis Мога да успея да бодна некой мазен педераст като теб с/у един десетун.
bqsna_teenagerka Който има хвали,който няма не хвали.
PUSS Е,яла да ти го уряскам в дупенцето да квичиш като драно коте,да видим дали са глупости!
Предполагам това си го сънувал а и да според мен единствения начин да напиша такава СМЕХОТВОРНА тема е да имам комплекс от моя пенис , която явно ти имаш.Първоначално написано от aciko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За да обобщия написаното - за мен ти си пълен КОМПЛЕКСАР
don't worry be happy
не виждате ли ,че се ебава![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Не бе,имам комплекс от айфеловата кулаПървоначално написано от CattleProd
![]()
po4vai da se kompleksira6 ot moq , 4e idvam da gi merim ei , a kato te gledam na snimkata kyv si pedal iznejen nai - mnogo da iska6 date naeba i da si hodi6 . Da te E*A v Nenasitnite pederastki nomera , ei 6te vi izbiq teq obratnite !!!
АКО НЯКОЙ МИСЛИ , ЧЕ ГРЕША НЕКА ЗАМЪЛЧИ , ЗАЩОТО СЪМ ПРАВ !!!
Junjurcho каза : Ама разбирасе утре сутринта започвам кампания за набиране на средства за 'АПМККЗПУ" -Анално податливи малки курви , които забременяват през устата.
Съмнява ме че е само той , съдейки и по аватара тиПървоначално написано от aciko
Съдейки по аватара ти ясно се възбужваш от яки пичове а не от яки пички![]()
Темата е ебавка![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Първоначално написано от MostHated
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
В това, че момчето избива тука комплекси няма нищо лошо. Къде пише, че неможе ?
Що се отнася до чурката ти само некой готин травестит щи помогне да го преодолееш тоя комплекс, като те отведе от другия бряг и започнеш да ползваш повече ануса![]()
![]()
![]()
надареното с простотия бих казалПървоначално написано от mynichka
![]()