- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Bremennost
Imam nujda ot pomosh. Iskam nqkoi da mi otgovori na edin vapros, a toi e sledniq: Sled izvar6vane na poloviq akt, moje li vednaga na drygiq den kato si napravi6 test za bremennost, toi da pokaje veren rezultat ako ima takava ili e o6te rano da se kaje vednaga na drygiq den? Molq vi da mi otgovrite, za6tto naistina imam nujda nqkoi da mi kaje![]()
Nai malko 48 chasa trqbva da chakash mislq...nai dobre e da go napravish 1 sedmica sled akta - nai sigurno e!
Kitie_, Mewrsi mnogo, 4e mi otgovori tolkova burzoBYE
Теста за бременност изследва отделените хормони в орината, които се отделят при бременност. Ако в урината се съдържа достатъчно количество от тези хормони, тестът дава положителен резултат. За това тестовете не са абсолютно сигурни - може повишеното количество хормони да се дължи на друго. Сега конкретно по въпроса - отговорът е НЕЗащо
Логично - за да се отдели нужното количество хормони е нужно време. Така че тест за бременност се ползва след около седмица, даже две, след половия акт. През това време е трябвало да заченеш и да се отделят хормоните, които да отчете теста. За това в първите дни теста е абсолютно безполезен. Както и генеколога, между другото. Той също все още не може да ти каже нищо.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Има тестове, които показват резултат една седмица след акта, има и такива, които го дават една седмица след закъснението на цикъла. Няма тест, който да ти покаже верен резултат 1 ден след полов акт. Не се шашкай, бебетата рядко стават от "раз", още след първия секс без предпазител.
Az ne sam se stresnala tolkova, no tova ne epurviq put bez predpazitel, vinagi sme go pravili bez, nai-mnogo edin dva pati sas predpazitel. No tozi pat sigyrno az sam si vny6ila, za6toto postoqnno mi se pie voda i piq mnogo voda naistina i mi se qde mnogo 6okolad a tva pri men ne e normalno az ne obi4am mnogo 6okolad. Abe sega 6te si napravq test pak za6toto mina edna sedmica i 6te vidq kakvo 6te stane.Първоначално написано от Анонимко
Mislq 4e trqbva da mina pone 1 sedmica predi testovete da mogat da dadat to4en rezultat. Taka 4e ako se pritesnqva6 mnogo do 48h pii Postinor. Za test ima vreme pak i toi s kakvo 6te ti pomogne?!![]()
If you wanna love, fInd your love and fly above!
Da, no problema e, 4e sa minali pove4e ot 48h i nqma da mi pomogne "Postinor"-a. Ytre 6te vidq kakvo 6te pokaje testa.Първоначално написано от Kia
Постинора може да се изпие до 72 часа!Естествено,няма такава сифурност,че ще помогне,но го дават до 72 часа!
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Зависи от теста. Ама веднага след половия акт (2-5-10 часа) почти няма файда. Трябва да е по-късно. В аптеките ще ти кажат най-точно и ясно
не може на другия ден след като си правил секс да покаже някакъв верен резултат..трябва пове4ко време за това.![]()
i az si go napravih na sledva6tiq den i be6e otricatelen.sled dva dena mi doide :P
spored men e oste dosta rano za takuv test![]()
sl@durcheto_11