.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Град
    Пред компа, под щангата и над дъмбела

Изключително и САМО ЗА момчета

Повтарям, че е само за МОМЧЕТА! Не е за момичета! Извинявам се, ако ОБИЖДАМ някой, ама все ми се случва така. Значи въпросът ми е : Ако си по - нахакан, т.е. не се сдухваш некъде по ъглите и случайно се заговориш с някое по - смотано момиче, то веднага се влюбва в теб? И после нема оттърване. Даже се стига до бой. И не си измислям. Кажете, не ви ли се е случвало и на вас. И как се оправихте?
    "This is the end my beautiful friend
    this is the end my ONLY friend...
    ...all the children are insane."

Ей мърли, престанете да пишете на маймуница и с цветни букви, щото дразните!

Град
    In The Middle Of NoWhere
    Xodix s edna takava i tq v na4aloto be6e xubava s golemi cici, posle oba4e nadebelq i se okaza 4e sme bili bratov4ediiiii!!!!!!

Град
    In The Middle Of NoWhere
    I iztapq gorkata kukumqvka!!! XEXEeeeeeeeeeeeeeeeee

Eternal^^
    Guest
    xexe...taka e , nqma otyrvane, 4ak do boi ne se e stigalo, ama naistina MNOoooogo trudno se otyrva 4ovek ot tqh, eto brat mi naprimer, edna go svalq6e ( pyk toi si ma6e gadje ), i toi kaza, ama taz ne se otkazva be!!!
    Az za 6tastite 4ak do boi , nesym stigal, ili tolkova seriozno da sa se vliubavli v men..

Защо пък да няма оттърване Казваш и там че не я харесваш и няма никакъв шанс с теб защото чакат още няколко какички на опашката , нейни конкурентки и готово Ако не стане ще я отбягваш и тва си е ... на мен досега не ми се е случвало ... .яяя...да ..почукам на дърво
    Цитирай Първоначално написано от Admin-Coki
    Неподходящ подпис / подстрекателство към наркотици/
    Сори бате , иначе и тоя подпис ме кефи :P

Guest

DobrIiak

Ave lesno vi e da go kazete,ama ako znaete kolko kofti e ako tova momi4e e sestra na niakoi koito mnogo uvajavate...a puk si imate i gadje...mnogo e losho taka...

Времето лекува (за щастие)

Иначе даже и случай на опит за самоубийство имах.....
    http://SaPH.Sitebg.Net - форума на компютърния специалист
    http://download.start.bg

COgito, Ergo Sum!
    I cod3, therefore I am!

Фен
    Град
    Varna
    Имал съм такива случаи. Е отначало почнах финно да намеквам че имам гадже и няма да стане нейната. Не стана ! После викам ебал съм му майката и отидах и и казах да ме остаи на мира, пък оная после се опита да ме вкара в леглото докато бях пиян аз майка и овца. Добре че беше един авер да ме спаси, чеее както бях пиинал ....... Има отърване само че не става финно !!! Трябва да отидеш и да и кажеш да те остаи на мира. Иначе не става
    YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!

Guest
    Стойка Вън - 1742

Град
    In The Middle Of NoWhere
    "Има отърване само че не става финно !!! Трябва да отидеш и да и кажеш да те остаи на мира. Иначе не става"

SAGLASEN SAM!!!
    2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
    THUG LIFE
    Until The End Of Time
    Just Me Against The World
    "....What's next, I don't know and I don't care
    One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Ami taka e vyv vseki klas (mai) ima taka po sduhani momi4eta .... i poneje az sam du6i4ka i vinagi sam se darjal dobre s tqh za razlika ot drugite i te se zemat ta me haresat ...... i ko da praa pava se na udaren! Nqma na4in da stane ne6to 6toto porsto...... nqma kak
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

awe hora nemoa vi razbera we ........ awe kak da nemoete da se otka4ite ot nqkoq typa pi4ka we na4i .......... awe daite go po tvyrdo we pi4ove pokajete harakter i strogost ...........
    a ina4e to nali znaesh to kolkoto poe4e q otblyskvash tolkova pove4e sqkash q privli4ash we na4i .... bahti i jenite ...
    Kogato mydreca so4i zvezdite, glupakyt mu gleda prysta !!!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Зависи. Ако постоянно си говориш с нея. Ест. че ще си помисли нещо. Ако е само "Ккакъв час имаме после" или "Колко е часа". Съмнявам се...

Ave tva e mnogo gadno ve...! I az imam takuv slu4ai i o6te ne moga da sa oturva. Kadeto i da otida tq u6 po slu4ainos e tam. Napravo otka4am. POstoqnno mi razvalq rabotite s drugi momi4eta i na kraq mai 6e se stigne do boi.............
    Всичко е такова, каквото изглежда, но не всеки има достатъчно отворени очи....!!!

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Ходех с едно такова момиче - тогава бях звездата на класа(на стария клас де), ама после тя сама реши да ме скъса - не се обаждах често; виждахме се само за по 30 мин и то пред даскало, разни такива, но това е кофти!Много е гадно(поне така мисля аз), но тя така или иначе си беше к***а(да не се обиждат момичетата, ако видят това).просто не беше за мен, но иначе ако наистина е толкова влюбена в теб, просто й кажи възможно най-мило, че не сте един за друг и ти предпочиташ да не сте гаджета!За мен това е най-милия начин да й го кажеш!
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Зависи. Ако постоянно си говориш с нея. Ест. че ще си помисли нещо. Ако е само "Ккакъв час имаме после" или "Колко е часа". Съмнявам се...
    Ne postoqnno no vse pak nikoi ne govori s tqh i na men mi stava gadno i taka ot vreme na vreme se opitvam da si govora s tqh ..... si4ki stranqt ot tqh se edno sa otrovni ili i az ne znam kakvo .... az ne moga taka i ot dobri 4uvstva stane rabotata i posle e kofti [/b]
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

mrazq_NSpi4
    Guest

Basi oligofrena

ISKAM NSpi4 DA BUDE NEZABAVNO RAZKARAN OT FORUM!!!

Guest

Re: Basi oligofrena

Цитирай Първоначално написано от mrazq_NSpi4
    ISKAM NSpi4 DA BUDE NEZABAVNO RAZKARAN OT FORUM!!!!

mrazq_NSpi4
    Guest

Basi oligofrena

ISKAM NSpi4 DA BUDE RAZKARAN OT FORUMA!!!

SaMiTy
    Guest
    погледнете го от другата страна нали грозноватичките правят секс като за последно така че едва ли е толкова зле

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си