- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Gothic Girls
Може да отговарят мом4ета и моми4ета.![]()
Тааа зна4и....какво мислите за грима и външния вид на този тип моми4ета?Харесвате ли тежкия грим,4ерното ,ако да защо?И защо не?
aaaa страшно много се кефя на готици))
супер са...но държа да отбележа..готиката
не е просто мода или стил на обличане..
това е начин на живот..нещо което те
прави различен...неможе да се облечеш
в черни дрехи и да си сложиш черен грим..
и автоматично да станеш готик/готичка![]()
as li4no ne![]()
I mene stra6no mno me kefqt.Imam edna friendka,mno to4no momi4e,koeto e готичка.I sam absolutno saglasna s Murderdoll.
..готиката
не е просто мода или стил на обличане..
това е начин на живот..нещо което те
прави различен...неможе да се облечеш
в черни дрехи и да си сложиш черен грим..
и автоматично да станеш готик/готичка
mai trqbva6e da e kato citat ama karai.Sorry![]()
![]()
i men me kefqt, daje super mnogo, no samata az ne sam posvetena v takav jivot
Много ме кефят.Искам и аз така ама наще нз как ще ме възприемат...![]()
лелеее жестоки са..имат стил ...супер ееее...знаят кво им отива....гримират се супер...аз лично не съм такава...раперчи съм.....ма пак ме кефят![]()
![]()
..But why?...
Lele mnogo mnogo im se kefa,4ernoto mi e liubim cvqt i to si mi li4i de,no goti4ka ne sam.Ne znam kak 6te se priemam,prosto izglejdat strahotno,naistina sa super!!
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Ммммм дааааааа!!Начин на живот!Това е така наистина!Знам го защото съм готик гърла и аз!Много е яко да се облечеш изцяло в 4ерно,4ерна спиралка и о4на линийка,светло ли4ице,*железария*....мухихих ихиих........гердан4етата.....дн ес си купих един сребърен кръст с 4ерни камъни по него....
А и да имаш собствен стил и да си разли4ен от другите! :P
Имам въпрос към моми4етата:
Свърши ми 4ерната спирала за удължаване на миглите.Беше на Манхатън и съм доволна от нея...Е,бях...моля,предложете ми някаква марка.Благодаря предварително!
mmm mi vij na gabrini tiq sa gotini i na Borjua e mnogo qka
Благодарско МърдърДол!![]()
Благодарско и на Блек Харт...оценявам помощта Ви!![]()
Мърдър Дол -> просто и ти ако си като мен цена няма да имаш..мухихиихихи....шегувам се естествено.![]()
много са противни и грозни причличат на тяхния идол Мерилин Менсън.
Супер грозно е някви ужасни жени целите да ходят в черно като погребални агенти. Бледи като трупове, но пък със супер тъмен грим ужасно е![]()
![]()
много са противни и грозни причличат на тяхния идол Мерилин Менсън.
Супер грозно е някви ужасни жени целите да ходят в черно като погребални агенти. Бледи като трупове, но пък със супер тъмен грим ужасно е![]()
![]()
Dobre de i ot parviq pat razbrahme>Da,no v tqh ima ne6to mn specialno,mnogo tainstveno i demoni4no...A nali ne si si me4tal za znoina briunetka v 4erni kojeni drehi..? :P
Ne znam,mn sa mi interesni,tolkova zagada4ni i..i...)Abe ne znam,qki sa.
Ако Мерилин Менсън е як евалата тогава.Първоначално написано от black_heart
Imah predvit goti4eskite macki,Mensyn e izrod,makar 4e ima i hubavi pesni...Първоначално написано от NSpi4
Хммммм....знаете ли какво?Някои моми4ета не се правят 4ак на Менсън...достатъ4ни са им спиралите,о4ните линий и пудрата за лице!Менсън просто с неговите изпълнения НОУ КОММЕНТ!А и ако трябваше да му подражавам незнам докъде бях стигнала!Колко ли грим ще изхабя!
А и хи4 не ми пука от критиците какво си мислят за нас!Все пак и ние сме хора метълистите!Т.т пове4ето гот!
Менъсн ако е метъл ахаххаха
За момче да бъде метъл е ок. Ама за момиче е супер гадно. Тоест слушайте си тая музика ама не се обличайте така щото губите всичко женско с тея кубинки черни дрехи ужасни грмове някви гадни гривни с шипове и тн. Не е никак красиво да се обличате така ставате много ужасни. Музиката си я слушайте ама не ходете така облечени че е супер ужасно
Тц тц тц тц тц...не вси4ки моми4ета са така...поне аз не нося този тип гривни....незнам с какво впе4атление излизате за мен,но просто като Ви се каже *метал* ве4е каква ли представа придобивате!Говоря най-ве4е за NSpi4.Просто като не разбираш нещо не говори!Виждала съм много гот гърли и не вси4ки са такива из4адия!Айде да си имаме и уважението!
I wish I had an angel for the moments of love.
Ne naprazno se nari4at Gothic![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
abe moe li parvo da kaja che ima razlichni tipove gothic girls???? i zatva pomnq che bqh chela v metal-bg!
az super mnogo se kefq na 4ernoto i da kefqt me si4kite gothic grls v moito daskalo i daje ponqkoga se dvija s tqh.
4ernoto po princip mi e liubimiq cvqt i go nosq kolkoto se moje pove4e no neznam zashto ne se opredelqm kato goth! az sum nqkuf moi si tip hihihicqlata v 4erno, bledo lice, no ne mnogo grim, daje po4ti bez...tka si se nosq
estestveno ponqkoga mi idva mnogo da se namacam ama vinagi zavisi spored nastroenieto! ne nosq kubinki(nosq gumenki:P), nito tiq grivni sas ship4etata...kefqt me no ne bih gi sojila...i slusham metal i si se kefq super mnogo na muzi4kata i koito ne me ponasq da se iznasq
![]()
![]()
![]()
-------------
love is friendship set on fire!!!
az mn im se kefq i zatova sum kato tqh dokolkoto moga bez da frapiram na6te...obiknoveno hodq v 4eno i sreburno
boqdisah si kosata v 4erno...4eren moliv na o4ite i mn si se kefq gotino e vsi4ki te gledat stranno,no znaesh,4e zavijdat..opitaite i vie supersko e!!
liubimiq mi aksesoar e prustena,grivnata i na6iinika s bodli-strahotni sa mn si gi obi4am.no pak ne sam metulka-obi4am 4ernoto
taka 4e da razberat vsi4ki 4e ne vsi4ki gothici sa metuli i hippy-ta!!
e..PRODIGY me kefqt...![]()
![]()
![]()
![]()