- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Gothic Girls
A az samo si razsyzhdawam, nishtone znam inacheПървоначално написано от Sinister_Doll
A kolkoto do gothite, i tyjnatatyk- weche mi e kasha w glawata...
![]()
Tuka 1.goticite ne sa samo momi4eta ima i mom4etaПървоначално написано от Анонимко
2. marilyn manson ne e gotik izpulnitel i ne se obli4a gotik
3. ti primerno kat se obli4a6 celata v rozoo az kaam li ti 4e si nekvo kurve koeto se prai na ela me liji otdolu a az 6e ti praa svirki ae begi seki si ima svoi sobstven stil i nemoe6 da sravnqa6 goticite s pogrebalnite agenti 6ot te ne nosqt 6ipove ne se obli4at GOTIK ne se lakirvat s 4eren lak ne se grimirvat s 4erno nqmat 100000..... piarsinga i ...awe ni6o ob6to a i + tva goticite sa po4itateli na smurtta v poe4oto slu4ai pone tuka4e ........vodi si izvodi , a ne daai tupi kurva6ki mneniq![]()
Awe ti si golem 4ep az trea da sum nekva 4algarka za da vi ugodq na si4ki 6ot sum hoila s 4eren lak s 4eren grim i 6ipove nasekude po men i....... ae go duha6 kat ne ti haresva hoi se ebi s nekoq rozovka kurva ili kusmet da si nqmeri6 beli4ka pisnalo mi e ot pederasi kat tebe super tupi hora ste da ewa drugite momi4eta kat se obli4at FASHION ko da ne wi da sa po razli4ni ot metalkite naprotiv po-tupi sa proso 6ot se obli4at (pone poe4eto) tuka samo za se haresat na nekoi pedal i da se ebat s neo a ne 6ot im haresva e tva e super tupo i maloumno ama ae da ne vliam v podrobnosti .... prosti4ko kaano DGDПървоначално написано от Анонимко
Баси, вие правите ли разлика между готик и готика?
Saatana vittu perkele hate crew!
moqlte ki rayqsni boot ne6to ne szm naqsno
Ми аз не съм наясно особено много. Гледам да не се бутам където не разбирам.
Нооо все пак горе долу нешо такова:
Готикa - направление в изкуството - архитектура, витражи, скулптури, илюстрации и т.н.
Готик - стил в музиката.
Бях абсолютно неизчерпателна, но толкова
И това, което исках да кажа, е, че ако говориш за музика се казва готика (gothic-a, английската дума gothic, членувана на бг), а ако говориш за архитектура - готика (gothica)
Вижте ся....това, че на някой не му харесват готиците, защо трябва да се превръща в спор и още повече да се стига до убиди? Тва е - тийнейджърската душа е лесно наранима...Хах, айде ся нападнете ме, че съм ви нарекъл тийнейджъри хах!!!
Другото което е - за какво си мислите, че съществуват само готи и фешъни? Толкова много разнообразни култури има още, че явно си нямате и на идея...ама то какво да си имате, вие като се вглъбите в нещо и не позволявате на нищо друго да ви влезне в малката главица. Разнообразие му е майката и ся да не ми кажете Ъ! чалга-малга.. Не, има доооооста по-различни стилове, не се ограничавайте само с готик, чалга, метъл, пънк...хайде, та и българската народна музика е толкова мелодична и красива, ама верно, то ся е модерно да си страшен...
Много ме кефят! Аз не бих се носила в подобен стил, защото той не отива на характера ми, но иначе много ме кефят останалите.
super mn se kefq na gotikata vupreki 4e ne sum pod4inena na neq...toest ne se obli4am s gothic clothes ili ne6to takova...prosto kato vidq takava jena i mnoooooooogo me kefi...nqkak si sa qki...a vsi4ki koito kazvat 4e sa primitivni i grozni da si gledat tupata rabota,rozoviq grim i golite cicki...
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
Мен ме кефят,но не бих се направила така..по-ме кефи нещо по свежарско![]()
Според мен са мнооооооооооооого яки!!!Не знам защо, но аз по принцип свързвам готика с магията (все пак, доколкото знам този стил е взаимстван от Средновековието
).Както и да е, обожавам черния цвят, пък комбиняцията черен грим и бяла кожа са направо...нямам думи (който квото ще да казва
)страхотни са!!!
![]()
Aide pak...bre momi4e, nema samo gothic pi4ove i tipki , i 4alga macki i gyzari..Kvo na4i men kato ne me kefqt tiq hora(gotite) na4i sym 4algadjiq, hah, kefi me logikata ti. YESSSS. Raznoobrazie mladejiii, raznoobrazie!!!!Първоначално написано от hamsterka
ако става въпрос за истинските почитатели и почитателки на жанра (а не тея, дет са плъзнали из тийн форумитепоне повечето ) - много симпатични хора. няма значение по кой "подвид" на гота ще са запалени - всичките ми харесват ... освен фетишистите, ама това си е мой проблем. романтичните сякаш са ми най-любими - изключително елегантни
е, навсякъде има издънки. то е ясно ...
+ това ми е интересно защо доста хора свързват готическите катедрали с нещо мрачно и зловещо о.О при положение, че острите им върхове са точно с цел достигане на Бога, Светлината и от тоя характер.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Колега, сега ще ви обясня. Защото телевизията,киното и дори книжките промиват мозъчетата на децата. Всички гадни, зловещи чудовища, всички изверги, дяволи, вампири, върколаци и други, ужасяващи детската психика, създания изкачат от подобни катедрали. Ако не се лъжа и Квазимодо се подвизава на подобно място.Първоначално написано от пор
Т.е. грозните=зловещи=мрачни неща се крият в грозни=зловещи=мрачни катедрали.
Нещо ми се върти в глават и за гоненията на вещиците, но дори не съм сигурна, че съвпадат хронологично.
Пък и от друга страна ми се струва, че заострените върхове някак си плашат. Наистина си изглеждат малко зловещо. Аз лично правя асоциации с дракони о.О Или с опасни за живота боцкащи неща, примерно.
демек, всичко тръгва от неуките писатели, режисьори и най-вече консуматори на книгите, филмите, комиксчетата и господ знае какво още, които смятат, че тези катедрали задължително са свъразни с дъ бад бууги мен (приемрно). така де, ако се бяха позаинтересували с каква цел всъщност са се строели тези сгради, може би щеше да е друго, но както и да е.
наистина изглеждат ... хъм, странно. това, което сте постнала ми заприлича на нещо като непробиваема крепост-лаборатория на някакъв зъл гений. абе, страшнички са си, особено като и в моето съзнание е насадена асоциацията с тъмнина и злост (), въпреки че се опитвам да си го избия от главата.
по-скоро демонични, отколкото култ към божественото.
хъх, едва ли някой от онова време е предполагал, че зданията от тоя тип някога ще се приемат в съвсем различен смисъл.
по-късно, ако не се лъжа, някои творци определили готиката като изключително грозно нещо, ама тука вече не знам ...
4i otkoga merlyn manson e gothic ako ne e tainaПървоначално написано от Анонимко
![]()
черен грим..не! нито едно актриса не е с черен грим само светъл естествен грим черното застарява и те прави на фолк дива......
aKo sI lEsEn nE sI mI iNtErEsEn zAtOvA bUdI kAtO mEn nEdOsTuPeN!
ПХАХААГАФФАФААФАХХААХАХАХ АХ!!!!!!!!Първоначално написано от miss^sixty^style
Готик момичетата ме мнооооооооооооооооооооооо оо радват! супер готини са! особено грима им ме мн радва! за жалост обаче не познавам мноо такива![]()
И мен ме кефят.
Аз лично много харесвам тежкия грим , правите да изгеждаш много по-различно а и аз лично често се гримирам в черно и то понякога прекалявам ама изглежда много яко![]()
Na mene lichno mnogo me kefi toq stil.. Razlichen si ot drugite i se zabelqzvash,imash svoi si nachin na mislene. ..Cherniq grim i mnogoto gotinki djundjurii sa vyrha.. Imam nqkoi neshta kato krystove,cherepcheta i sa mi mnogo cenni
..
Tva gore bqx az![]()
Вече Нямам Сълзи Пада Само Дъжда..!
Ааадски много ме кефят такива-черния грим им седи супер,абе изобщто знаят как да се обличат и си имат стил,който се забелязва и се отличава