.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Тема: za momchetata

Roro
    Guest
    ^DaRk_LaDy^ тебе баба ти ли та е възпитавала ?

Цитирай Първоначално написано от Roro
    ^DaRk_LaDy^ тебе баба ти ли та е възпитавала ?
    Тц , не!Прабаба ми.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
    Аз не мсиля , че в една връзка сексът е най-важното нещо. Ако една връзка е основана само на интимни взаимоотношения , каква връзка е това? Не казвам , че не трябва да има секс, но ако момичето не е готово за полов контакт , защо трябва момчето да прекрати връзката си с въпросното момиче?
    Абе ти не ни ги говори на нас тези неща, че секса не било най-важното нещо. Кое според теб е то? То чистото физиологическо привличане има ли си го ... останалото е въпрос на време. Останалото са овъртания

Ее любовта е най-важното , нежността ... а не просто секса. Секса може да бъде както много хубав , така и дори неприятен , щото ако няма любов , какво би представлявал секса? Само физическо сношение. А ако има и целувки , прегрътки , гушкане е съвсем друго. Усещането е на светлииинни години , много по-готино е така. Тъй че най-важното не е секса , а любовта!

Супер фен
    neznam

Голям фен
    Град
    Plovdiv

Re: za momchetata

Цитирай Първоначално написано от moni ;;)))
    zdraveite iskam da vi popitam kakvo vi prevlichav edno momiche i bihte li hodili s momiche ako znaete che q ne bi spala s vas
    Много ме превличат устните и вратлетата направо са ми слабост, да бих ходил с такова момиче, секса не е най-важното в една връзка, според мен
    верността, подрекпата и респекта са нещата който крепат връзката между двама, ако се намеси секса между тях връзката не е нищо повече от платоническа
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

moita filosofia e 4***i tazi K***A i sled neia ne ti4ai xa xa xa
    Дъ бест аватар от галерията

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: za momchetata

Цитирай Първоначално написано от moni ;;)))
    zdraveite iskam da vi popitam kakvo vi prevlichav edno momiche i bihte li hodili s momiche ako znaete che q ne bi spala s vas
    Ами с времето отношенията прерастват в нещо повече и страстта води до сексуални отношения м/у момичето и момчета...Така ,че ако не иска да правим секс ... значи има някакъв проблем и то в нея...ама ако е няква връзка при ,която още на 1 седмица момчето иска секс и момичето се дърпа... така е по-разбираемо...
    А в едно момиче ме превлича ,когато има някакво излъчване... сладка "муцунка" ,хубава коса ,стегнато тяло и добра стойка на тялото ...момиче ,което да излъчва огромна доза чар...и страст и в същото време да има нещо "невинно" в нея и с това да ме кара да се разтапям по нея... и на последно мястно ,но не по значимост - да има такъв характер ,че да си паснем ... не да е сходен на моя ,но просто да се разбираме перфектно ... ами това е ...

хайде със здраве

Голям фен
    Mi kazvat che sexa e plod na liubovta..ama tuka mai nqkoi se opitvat da go izkarat obratnoto...........karai de... misulta mi e che ako ima liubov 6te ima i sex.....nikoga e prekaleno dulgo vreme

Повече от фен
    sex-a ne e nai-vajnoto. Edno momiche trqbva da ima char i svoe izluchvane, e trqbva i da e hubava

да що не секса не е най-важното

Цитирай Първоначално написано от moni ;;))) Виж мнението
    да защо не секса не е най-важното стига момичето да е хубаво

ако наистина те обича ще му додйде времето за всичко

тема от 2004

иначе да

awe ti mai si gei kvi vaprosi ma pitash umrql

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Мамка му, темата е от 2004 xD.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на Sh@d0w