- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za momchetata
^DaRk_LaDy^ тебе баба ти ли та е възпитавала ?
Тц , не!Прабаба ми.Първоначално написано от Roro
Абе ти не ни ги говори на нас тези неща, че секса не било най-важното нещо. Кое според теб е то? То чистото физиологическо привличане има ли си го ... останалото е въпрос на време. Останалото са овъртанияПървоначално написано от ^DaRk_LaDy^
![]()
Ее любовта е най-важното , нежността ... а не просто секса. Секса може да бъде както много хубав , така и дори неприятен , щото ако няма любов , какво би представлявал секса? Само физическо сношение. А ако има и целувки , прегрътки , гушкане е съвсем друго. Усещането е на светлииинни години , много по-готино е така. Тъй че най-важното не е секса , а любовта!
neznam
Много ме превличат устните и вратлетата направо са ми слабост, да бих ходил с такова момиче, секса не е най-важното в една връзка, според менПървоначално написано от moni ;;)))
верността, подрекпата и респекта са нещата който крепат връзката между двама, ако се намеси секса между тях връзката не е нищо повече от платоническа
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
moita filosofia e 4***i tazi K***A i sled neia ne ti4ai xa xa xa![]()
Дъ бест аватар от галерията
Ами с времето отношенията прерастват в нещо повече и страстта води до сексуални отношения м/у момичето и момчета...Така ,че ако не иска да правим секс ... значи има някакъв проблем и то в нея...ама ако е няква връзка при ,която още на 1 седмица момчето иска секс и момичето се дърпа... така е по-разбираемо...Първоначално написано от moni ;;)))
А в едно момиче ме превлича ,когато има някакво излъчване... сладка "муцунка" ,хубава коса ,стегнато тяло и добра стойка на тялото ...момиче ,което да излъчва огромна доза чар...и страст и в същото време да има нещо "невинно" в нея и с това да ме кара да се разтапям по нея... и на последно мястно ,но не по значимост - да има такъв характер ,че да си паснем ... не да е сходен на моя ,но просто да се разбираме перфектно ... ами това е ...
хайде със здраве![]()
Mi kazvat che sexa e plod na liubovta..ama tuka mai nqkoi se opitvat da go izkarat obratnoto...........karai de... misulta mi e che ako ima liubov 6te ima i sex.....nikoga e prekaleno dulgo vreme![]()
sex-a ne e nai-vajnoto. Edno momiche trqbva da ima char i svoe izluchvane, e trqbva i da e hubava![]()
да що не секса не е най-важното
Мамка му, темата е от 2004 xD.
^^^
Бургас <3