.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Hybrid View

wedding
    Guest

na kolko god. se bihte ozenili

iskam da vi pitam sporet vas na kolko godini e perfecnata vazrast za svadbata??/
    i za 1voto vi bebe???

Guest
    az sam na 17 i si mislia che 6te e super ako se ozena na 20 i bih iskala da si roda parvoto bebenche predi 25
    sporet men tova da si zenen e mnogo hubavo ne6to

Повече от фен
    ne burzam da se jenia, moje daje da ne go pravia zavisi.Iskam samo da si zajiveia s moeto si sladur4e.
    A za bebeto mi... okolo 26-28 neznam..

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Ami nachi ne iskam da se jenq A shte roda bebty nqkude kum 26-27

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от united_colors
    ne burzam da se jenia, moje daje da ne go pravia zavisi.Iskam samo da si zajiveia s moeto si sladur4e.
    еехххеее!!!Много занапред мислиш!Аз пък смятам към 20-22 да се оженя и някъде там да си направя бебче!Ено такова сладурско...с хубавички дебелички бузки...с едни малки щъкащи навсякъде ръчички...и една хубавичка усмивка!!!
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Супер фен
    Мисля да не се омъжвам ! Пък и брака не е критерия за любов !
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Супер фен
    Град
    София
    Ми аз бих се омъжила,когато завърша университета,а дете,когато съм сигурна,че имам финансовата възможност да го гледам,без да му липсва нищо!

Правила на форума: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Мисля да не се омъжвам ! Пък и брака не е критерия за любов !
    Ей за тва та признавам :P

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Подходяща възраст няма.Аз ще се омъжа когато сметна че съм зряла за такава отговорност!

Голям фен
    По едно предаване чух някой да казва - Бракът е висша форма на недоверие. А и все по-често взимам да си мисля,че от бракове няма смисъл... в такова време на разводи и раздели живеем,че просто не си заслужава да си пилеем парите за сватби и после за адвокати...

И все пак, семейната идилия си е семейна идилия. Може би...21 годинки са ми добре

Хлъц, това е само след...4 години и малко
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    Цитирай Първоначално написано от united_colors
    еехххеее!!!Много занапред мислиш!Аз пък смятам към 20-22 да се оженя и някъде там да си направя бебче!Ено такова сладурско...с хубавички дебелички бузки...с едни малки щъкащи навсякъде ръчички...и една хубавичка усмивка!!!
    Ami dale4e e no za blizkoto bude6te imam drugi planove.Pak i edno bebe kak 6te go gleda6 ako niama6 pari ili pak ako ne si gotov.Az sam po4ti na 19, no gram ne se 4ustvam gotova da se jenia, pak i kakto ve4e kazah moje i da ne go napravia.Nadiavam se priatelia mi da ne raz4ita samo na podpisa mi kato garancia za lubovta mi!A bebetata 4e sa sladki-duma ne kazvam daje iskam 2, no gogato 6te moga da im osiguria gotin jivot!

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    ами...ъъъъъ....незнам....маа...ш е се омъжа...между 20-25 се надяваме живот и здраве.......в смисъл..мен не ми пречи да уча през тва време..сичку съм си сметнала...ахахах въпреки че не обичам да планирам далечно бъдеще...не е интересно...маа...така де..искам и съм млада майка...нз.....бе рано ше си рода беби.......а дано.........искам да се справям с всичко самичка в живота..мога да уча,да съм омъжена и същевременно да иам бебе..и да работа)) поне такава искам да съм..мултифункционална

..But why?...

Guest
    Подходяща възраст

Фен
    Град
    Sofia

Malee hora stiga be kak 20 -21, az sum na 20 i ama nikak ne sum gotov za jenitba, a da ne govorim za bebe
    Ako ne jiveesh sega! koga?

Град
    Sofia
    Mi az sum na 20 sushto, i kato mom4e mislq 4e idealnata vuzrast za jenitba e na 30 godini. Togava si ve4e razumen muj v razcveta na silite si No v nikakuf slu4ai ne po-rano ! Kato se izburzva i se polu4avat greshki, posle sledvat karanici, razvodi i t.n. Awe kofti raboti Za tova hora NE burzaite, najiveite se edno hubavo... za kakvo vi e da se zarobvate ot rano
    Freedom To Change !

Фен
    Град
    Sofia
    Amdor ama tolkova si prav che sum s 2-te ruce za
    Ako ne jiveesh sega! koga?

Фен
    Град
    Tar Valon,The White Tower
    уф, ами сега като гледам на колко години се завършва висше... със сигурност искам първо да завърша и после да мисля за деца, не е много лесно да се справяш с двете неща едновременно. а за женитбата - може би 23-24. но не мога да кажа от сега, все пак не знам кога ще срещна подходящия човек...
    Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
    Чуй как още твойта нежност плаче в мен....

Аз не мисля че има точно определена възраст на която трябвада се женим , но според мен най добрата възраст е около 25-27 год. само ако си намерил истинската си любов и си готов за това !!!
    "Otmashtenieto ne vrashta zagubenoto" :}

яковски
    Guest
    "Безбрачието е сходно със самоубийство, а бракът - с мъчителна смърт"

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
    ами...ъъъъъ....незнам....маа...ш е се омъжа...между 20-25 се надяваме живот и здраве.......в смисъл..мен не ми пречи да уча през тва време..сичку съм си сметнала...ахахах въпреки че не обичам да планирам далечно бъдеще...не е интересно...маа...така де..искам и съм млада майка...нз.....бе рано ше си рода беби.......а дано.........искам да се справям с всичко самичка в живота..мога да уча,да съм омъжена и същевременно да иам бебе..и да работа)) поне такава искам да съм..мултифункционална
    xaxaxa evalata ot tebe 6e stane gotina mama
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Re: na kolko god. se bihte ozenili

emi moje bi na 23-24godini

Повече от фен
    ami za jenene....31-32...za dete...35
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен не е важен въпроса на колко,а с кого.Когато срещнеш истинската любов и двамата се обичате,има ли лошо да се ожените?

Супер фен
    Аз съм само на 14 но мисля че искам да се омъжа след ... 23-4 години защото предпочитам да се срещна с мн хора и да си намеря свястна работа а не да се хвърля да врата на първия мъж който ще сметна за "голямата си любов".Вярно че никога не се знае....сега говоря така но след 10 години ....

Голям фен
    da se jenish e glupavo.. ti ako obichash choveka vinagi mojesh da si jiveesh s nego..i dori da si imash deca..tva da ne e edno vreme..trqbva da se ojenish, za da obichash i za da si imash deca li????

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си