.

Виж резултатите на анкетата: Optivali li sa se da vi posegnat seksualno nasila

Гласували
23. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da opitvali sa se da me iznasiliat

5 21,74%
  • da opipvali sa me bez moe suglasie

18 78,26%
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Seksualno nasilie

Повече от фен

Seksualno nasilie

Bili li ste jertva na seksualno nasilie.Niakoi opitval li se e da se vuzpolzva ot vas protiv voliata vi?
    Az li4no sam popadala v podobna situacia i to mom4eto mi be6e mnogo dobur priatel...

Повече от фен
    Pls ako otgovora vi e ne napi6ete go kato otgovor za6toto v burzinata izpusnah da go napi6a
    I kajete mnenieto si po vuprosa razbirase

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    na men 6te im e malko trudno
    : AMG Corporation ::

Град
    Пловдив
    ami ne znam kak da go opi6a.tozi koitomenapadna ili be6e mn piqn ili mn drusan,za6toto samo uspq da me opipa a iposle ne me presledva6e mnogo nastoi4ivo.vqrno govore6e ne6to,no v 6oka vyob6te ne pomnq kakvo
    aaaa drugoto ne6to ahhahaha sega kato se setq 4ak me izbiva na smqh edin dqdka vednyj ot ekshibicionistite kato se pribirah kym nas mnogo dyrje6e da otida da vidq kak lyskal!!vyob6te pylno e izrodi!!i ne smqtamda komentiram pove4e,za6toto togava naistina si be6e mnogo stra6no

Повече от фен
    HAHAHA btw i na moiata ulica vednaj ima6e edin zastanal i nasredata luska uuuuuuuuuuuuu

Супер фен
    Ам то такива дето лъскат по улиците са доста мен не ме е страх от тях до сега (да чукна на дърво) не съм попадала на такъф тип насилие, но имам познати които са....което е доста гадничко !
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    А защо няма отговор "не" ? Значи ли това, че смяташ, че всяко момиче е било поне обарвано без нейно желание...? Мен по едно време ме обарваха без мое желание едни момчета, но то беше повече на майтап и едното си падаше по мен...Ве, аз не му се сърдя и не мога да кажа, че ми е било неприятно да съм обект на желание, стига да не се стига до крайно нахалство...Аз гласувах второто...Но тва беше много отдавна вече никой не смее да ме пипне без мое позволение. Не знам...мисля, че имам някаква сила в очите си, която внушава респект.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

vse se nadqvam 2-3 kakichki da me napadnat ma na :P
    inache priqtelkata mi se bqha opitali 1-2 puti (basi bqh na work) i ako gi nabaram.........
    I'm not the one who's so far away
    When I feel the snake bite enter my veins
    Never did I wanna be here again
    And I don't remember why I came.....

Guest
    ami men vednaj edin diadka ma presledva6e i az mn sa opla6ih ama se razkre6tiah i vsi4kose opravi-be6e gadno ima li nikav takav sait za info

azzzzzzzzz
    Guest
    A puk men edin ot teq paza4ite v u4ili6teto mi edin den kato si trugvah ot u4ili6te me opipa-hvana me za cicite i posle za dupeto i sled tova me celuna po buzata.Az napravo se 6okirah i ni6to ne u kazah i si trugnah.Togava bqh 7-mi klas sega sum 10-ti.Sled tova kazah na maika mi ,tq posle na direktora i go izgoniha.Zabravih da kaza,4e vednuj mi be6e kupil i 6okolad. Tova e edin skapan pedofil.

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Ми не точно да е било сексуано насилие но неприятни случки....значи сещам се за два пъти като бях доста по малка...веднъж си играехме с приятелки пред блока и се появиха едни циганчета момчета и зеха да ни обарват..леле казвам ви такъф шок не бях изживявала...много се наплаших тогава и хукнах нагоре към къщи и си легнах в леглото (а то беше около 7-8 вечерта лятото) и не мръднах от там до следобеда на другия ден...а другата ми случка...тя е по скоро леко педофилска но също мн ме беше стресирала на един лагер..полицая който ни се водеше охрана постоянно ме преследваше даваше ми някакви неща викаше ме да съм ходела с него на разни места (не че ходех де) и мен ме беше много страх..после като се върнахме веднага казах на татко и той много се ядоса и понеже и той е полицай ме пита как изглежда за да го намери и после незнам кво е станало..ама тея случки никога няма да ги забравя...
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Ами мен не са ме насилвали.Ама в 6-7 клас момчетата от класа ни обрваха.А в блока срещу нас имаше един дето си излизаше на терасата и лъскаше. Аз не смеех да излизам на терасата.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ne sa me iznasilvali , sigorno e ujasno

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    malko 6te im e trudno ;_)
    : AMG Corporation ::

Фен
    Град
    Over the hills and far away
    До сега да чукна на дърво не са ме изнасилвали!Но господина ми по........(няма да уточнявам)ни пуска раце!Много е гадно!
    Бъди човек а не човече!
    Гори но никога не тлеи!
    И ако можеш смеи се на съдбата,
    за да не може тя да ти се смеи!

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    emi na men ne mi se e sluchvalo da me iznasilqt slava bogu no dosta puti sa me opipvali bez moe suglasie i si e naistina nepriqtno ,no ... shans
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    Slava Bogu ne..nikoi ne se e opitval i dano nikoga ne se opitva zashtoto 100% sha e mnogo kofti!!!

MeTal_HeArT
    Guest
    Kogato bqh za 9 klas edin pedofil mi posegna... I to ne koi da e - be6e priqtel na na6ite, celiqt mi rod go poznawa6e i go misli6e za priqtel...Sega tozi pedofil ima wnu4e, naprawo mu sy4uwstwam gorkoto... Na nikogo ne sym kazwala towa... A pyk kogato bqh 9 klas edin mangal se opita kato plyzna ryka kym skuta mi, oba4e az mu udarih edin krak w glawata , toi izkre6tq i uspqh da izbqgam. Momi4eto , koeto me zawede tam we4e ne q broq za priqtelka...
    Mevdu drugoto sega mi zwu4i sme6no, no i az sled tezi dwe slu4ki bqh w 6ok

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Преди около година ме изнасили един. Беше ми приятел и просто ме покани у тях да ми даде една книга.. Все още се опитвам да го забравя.
    Инак преди 2 седмици един се опита да ме изнасили, слава богу не успя.
    А колко педофили са се опитвали да ми посегнат.. Даже в собствения ми вход, където живея.. Ужасно е.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от MeTal_HeArT
    Kogato bqh za 9 klas edin pedofil mi posegna... I to ne koi da e - be6e priqtel na na6ite, celiqt mi rod go poznawa6e i go misli6e za priqtel...
    Като бях малка и на мен ми е случи подобно нещо. Бях на 9, той беше дърт, живееше срещу вилата ни на село и нашите го познаваха от много време. Аз постоянно се мъкнех там за да му помагам да храни кокошките и т.н. докато един ден не ме покани у тях да ми покаже ”нещо”.. После си извади онази работа пред мен и почна да мастурбира.. И свърши в едно кошче за боклук. Толкова мъничка бях, че нямах представа какво е това дето си го е извадил от гащите и защо пуска мляко.. Чак като пораснах малко и се присетих за тази случка, осъзнах какво е станало.. И до ден днешен ме е страх от този човек, а нашите не знаят..

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

посягали са ми.... такъв е живота,просто продължих напред...
    Голям размер на картинката! /machoka/

Цитирай Първоначално написано от aragornslove
    Извонявай за въпроса, но от доста време ти следя постовете и за жалост не мога да те разбера момиче ли си, момче ли си... Ще ме светнеш ли по въпроса?
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Град
    някъде из село Добрич
    Цитирай Първоначално написано от nofi
    Цитирай Първоначално написано от aragornslove
    Извонявай за въпроса, но от доста време ти следя постовете и за жалост не мога да те разбера момиче ли си, момче ли си... Ще ме светнеш ли по въпроса?
    момче е
    (:

Цитирай Първоначално написано от LiL`Juliete
    emi na men ne mi se e sluchvalo da me iznasilqt slava bogu no dosta puti sa me opipvali bez moe suglasie i si e naistina nepriqtno ,no ... shans
    Същото е и при мен!И дано не ми се случва никога ...ужас

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Не! Не е имало опит за изнасилване, но има един смотлио, който много си позволява..Кога ли ще изяде тупалките от бащата
    ♥ ♥ ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си