- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С какво спите?
С какви дрехи спите зимата/лятото?
Аз зимата спя с нощница-дълъг панталон и дълга блуза,
а лятото спа с къси панталонки и широка блуза или ако е супер горещо само по бельо![]()
А ВИЕ?
Зимата с пижамки имам си едни любими на Мечо Пух светещи са хахаА лятото си имам една мнооого къса, бяла прозрачна нощничка която е много секси !
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Зимата-с пижамкаЛятото-с тениска или боксерки + потниче
![]()
Everything around you is HIP-HOP!!!
bokserki i t-shirt non-stop
Dwe ptici si leteli
Ednata bila piqna a drugata se kazvala Pe6o
Sre6tnali edna kostenurka i q pitali "kolko e 4asa",a
tq im kazala: "za kvo mi e hladilnik kato mi se hodi do kenefa"
IZVOD: Kupi si traktor s izgled kym moreto
Zimata - s edna lilava pijamka[pantalon4e i bluzka],a lqtoto- s 4erna satenena rokli4ka kasi4ka![]()
a ponqkoga po belio
Pu 6U6o0niii![]()
![]()
![]()
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
няма зима няма лято
спя гол и ми е яко !
лято - тениска и боксерки
зима - пижама
hehhee..i az si imam edna bqla prozrachna noshtnichka kato roklichka takava i mi e mn qka..ne che spq samo s neq ama vzeme li da mi lipsva vednaga si q oblicham..vupreki zimata![]()
6e me ubie6Първоначално написано от leona
![]()
ami potni4e i kysi pantalonki
nqma lqto nqma zima
Give me your best shot motherfucker!
Ami zimata spq s edna stra6no puhkavka jylta pijamka, takava pantalon + bluzka, otpred na bluzkata ima 2 o4i4ki i rdna 4ov4ica i e namignalo s ednoto okomn e sladursko
![]()
A lqtoto ili s fanelka ili s liubimata mi no6ni4ka - satenena, na cvet4eta, mn e nejni4ka :P
The art of love is not to let your heart get broken !
Ми... обичам да спя само по прашки лятото, но зимата... нека помисля- най-добре ми е ако не спя сама- момчетата са най-топлата пижамка на света!!![/b]
хаха и аз съм на тва мнениеПървоначално написано от LunaTriCk
по възможност гол с някоя мацка, ако може секи ден разли4на хихи ина4е както каза ти: лятото - тениска и боксерки, зимата - пижамас
Айде със здраве!
4esno da vi kaja i az s1m ne6to podobo
lqtoto (kakto vsi4ki boys) teniska i bokserki
a zimata pak s teniska i bokserki samo ako e nooo studeno si obli4am gorni6te ot pijama
е, верно, че с някой пич е по-яко... амане може всеки ден
лятото спя по мъжки боксерки, а зимата по тениска и гащи (мноо я обичам тази дума) апък ако е мноо студено, слагам пижамата
![]()
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
Зимата - по тениска
Лятото - само по боксерки
Ами няма лято няма зима спъ със плюшеното си мече![]()
Иначе лятото по няква тениска или нощинка
Зимата имам една много сладка пижамка с мечета :P
haha ami az vinagi si spinkam s bluzkata na loko pld za6toto sme nai-dobrite e lqlqludi sme da znaete i ma4kame nared
Ammmm Nie Sme LoKo o LoKo pLoVdIV i pIeM VoDKa I eBeM KuRvI
И зима и лете аз винаги спя само с боксерки..без тениски или потници защото се чуствам задушена..Единствената разлика е в количеството завивки![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Аз лятото спя с една синя нощничка. Много си я обичам, защото е от италия и е много шик. Мисля и още да си купя - някакви дантелени и секси. есента спя с една червена пижамка на пепрудки или с една жълта със цветенца. Когато зимата пуснат парното, си обличам една синя ризка и по нея нанкам. Пролетта обиновенно се връщам към пижамките![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Hmmm...lqtoto..imam si edna turkoaeza no6tni4ka...mnoo sexy...koqto zaradi my best freind i na6te ebawki q znae cqla sofiaA zimata s pijama i edin golqm plu6en mi6ok...kazwa se Rumen
Liatoto goli4ka, a sega sam s edna rozova pijama,za rozovi suni6ta :P
ami lqtoto obiknoveno spq samo po belio ili gola...a prez zimata s pijamka s me4o puh ,mnoooogo si q obi4kam![]()
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
ами то по аватара ти ли4и как спи6Първоначално написано от playful_girlll
май ще ти се идва на гости, да те изненадам
хубава изненада ще е,ама после ти гледа6 малкия
аз само пари ще давам