- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С какво спите?
Зимата - по тениска
lqtoto-gol
Първоначално написано от aBeP4eTo
искам да те видя![]()
![]()
ami prez zimata s pijamkahihihi,a prez lqtoto sus edni mn. sladi4ki pantalonki i potni4e
![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Ами зимата-с памучна пижамка,а лятото с къса,черна рокличка с тесни презрамчици![]()
![]()
Овивам се с кашони и найлони![]()
Хехе тва да не спиш на улицата :PПървоначално написано от NSpi4
![]()
![]()
:P hihi i az spq s 4orapki kakto ve4e znesh :PПървоначално написано от Murderdoll
v momenta spq sa svetlo sinq pijamka na oblacheta i sarchica :P i s oranjeva teniska i na neq pishe neshto si... i s ... beli 4orapki![]()
-------------
love is friendship set on fire!!!
gola niama zima niama liato![]()
mi lqtoto ..po bokserki ili prashki i orgomnaaaaaaaa teniska
zimata .. mi taq ve4er shte spinkam s edna pliushena pijamka .i na neq ima me4o puh4ovci koito na tumno svetqt ..![]()
celogodishno тениска и боксерки
: AMG Corporation
::
lqtoto s edna kusa satenena roklq ili gola
zimata s dulga roklq (no6tnica) ili s pantalonki i gornica (pak no6tnica)![]()
emi lqtoto spq s edna teniska sas edna mnogo sladi4ka julta jabka na neq,a zimata spq sas edna pijama sas edno ku4ence na neq
Любовта е най-висшата степен на омразата
spinkam prez zimata s edna mnogo sladka sinq pijamka s twitya prez
lqtoto s teniska i pantalonki
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
lqtoto moje i gola
a prez zimata s pijamka;}
I zadyljitelno s dvama!![]()
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.
lqtoto s edna golqmaaa teniska s twity i s bokserki ili pra6ki pak moje i gola zavisi..
a zimata s edna julta pijamka (pantalon4e i bluzka)s edno kotence....
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
Лятото-боксерки или гол, а зимата с пижама(имам 4 цвята еи една с банани с пижами имам) ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СПЯ С ШАПКА....ИНАЧЕ МИ СЕ РАЗВАЛЯТ ПЛИТКИТЕ А МАЦКАТА МЕ ПЛЕТЕ ПО 4 ЧАСА....
-Първоначално написано от Анонимко
Тъпият гост бях аз, забравих да се регна...![]()
Предпочитам невъзможното което убеждава , пред възможното което звучи неубедително. Аристотел.
-
http://6lyokavitza.org/index.html
po bokserki
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
MOMICHETA GOLI RULZZZZZ ama da ne zabravqt da me pokanqt de... ama lele kvi fantazii mi idvat kat vi slu6am kvi ste goli4ki....![]()
haha po poleka we momche ohladi strastite hahhaПървоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
q kaji nekoq fantaziq da stane po interesno
![]()
![]()
![]()
![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
az spa liatoto samo po pragki i teniska,a zimata s dalag pantalon,kato anzung i bluza s dalag rakav
i s dve bebeta-ne istinski de
Зимата - по тениска
Лятото - само по боксерки
Зимата с блуза с къс ръкав и гащи, лятото само по гащи.
КОлкото се може по- гола... Само зимата с пижама... Имам две розови- едната е със панделки и прперудки, а на другата пише "Роси"... :P А ако ми стане много студено, гушкам мойто коте Лилибриджида Алехандра Изаура Алфонсо Алварестоледо и тя ме топли и ми мърка на уше...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.