- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С какво спите?
oo kakto mi padne
ami onzi den si vzeh edna super sladka ,svete6ta i na neq ima nadpis:merry christmas ;mnogo si q haresvam i si q nosq s golqmo jelanie:P
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
za men niama liato niama zima spia si po belio niakoi put i samo po gashti ne moga ...pijamite i ancozite super mnogo me drazniat nai veche pantalonite az prez denia ne hodia s pantaloni ta ka moli da spia s takiva.
ami zimata s dalag sin pantalon i bluza s dalag rakaz
a liatoto-po pragki i teniska,ili potnik![]()
![]()
![]()
zimata s teniska , lqtoto kak maika ma rodila![]()
gola prez cialata godina![]()
и аз така!Първоначално написано от bad4e
ми......с квот ми падне :Р и аз кат хип хоп маце...ма лятото..по така разголена......а зимата..по едни боксерки(дамски де..) и горе или една тениска широкааааааа или потник или пижама или нощница и така...
![]()
..But why?...
eee evala...az chak tolkova ne mogaПървоначално написано от C-I-A-R-A
samo s prashki a ponqkoga i golichka kakto mama me e rodila![]()
Super Sait {}
През цялати зима си спя с Geronimkite !!!
С боксерки си нанкам ама ако е мноу голяма жега..гол!![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
i zima i liato si spa s edna dalka teniska
No MaN, No CrY!!!
\m/
нон стоп ... само по боксерки![]()
Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.
Амиии лятото или със сатенена нощничка или по прашки щоту жега... зимата със много топла пижамка![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
Mi Na4i...zimata s pijama a lqtoto s kusa no6ni4ka potni4e i kusi pantalonki a ako e mn jega s dulga teniska.....![]()
![]()
Bez myka ochite ne plachat. Bez oblak dyjd ne vali! Samo iskrenno koito obichat mogat da ronqt sylzi!
Mi lqt0t0 p0 pra6ki i p0tni4e a zimata p0 myjki b0kserki i g0rni6te na pijama! :}}
Az spq s edna rozova no6tnica na kravi.Mnogo si me kefi![]()
I don't lost my mind.I know exactly where I left it!
Лятото спа по боксерки или гол и си мокря чаршафа за да ми е по студено зимата - по боксерки и тениска или си слагам някво долнище на пижама и пак отгоре по тениска
kato e stydeno s no6tnica ili dulga teniska,no pez lqtoto si spq po belio,6oto e mn jega
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
4e koi kazal 4e spq![]()
mi po princip s pijama, ama lqtoto po edni jenski bokserki i tva e![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
haha interesno e tuka amm za men nqma zna4enie kuf e sezona az spa samo po splIpovihhaha a kvo ima pod tqh ela da vidish haha
аз спя с Боксерки и тениска !
http://poetry.rotten.com/worm/
Im A Gangsta & My Life Is Gangsta!