.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    sdsd
    Guest

abe za edna pesni4ka-help

Aide ako nqkoi znae taq pesen deto e s melodiqta na mario winnans i p. daddy-I don't wanna know i q pee edna jesnka-mnogho e hubava pesenta,4esto q puskat po mcm.
    aide dano nqkoi da znae i da kaje-spe6no mi
    10x predvaritelno

Ami ima edna dety e na Fugees i se kazva Ready or not tq ima takava melodiq A puk i na Nina Sky i mai se kazva Think it's time to go Nadqvam se da sum ti pomognala ako tova tursish ;P~~

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    pesni4kata e
    Fugees - Ready Or Not
    na men li4no mi haresva pove4e varianta na Fugees otkolkoto noviq na mario....

*ThE~WorLd~Is~MinE*

sdsd
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    pesni4kata e
    Fugees - Ready Or Not
    na men li4no mi haresva pove4e varianta na Fugees otkolkoto noviq na mario....
    Ne tva ne e sa6tata pesen.Tazi koqto iskam e s absolutnatno sa6tata melodiq i pee samo edna jena-to4no vse edno slu6a6 i don't wanna know no s drig tekst i izpalnenie na jena.Molq vi help mnogo q iskam taq pesen-ne6to kato otvra6tane na pesenta na mario e.

Голям фен
    Град
    nqkade do teb...
    Az mai se setih za koq pesen govori6-slu6ala sam q,mnogo e hubava ama i az nz na koi e-6te e dobre nqkoi da q napi6e.
    Razdqlata za lubovta e tova koeto e vqtara za oganq:slabiq gasi,a silniq razgarq!!!

Повече от фен
    а ве айде некой да влезе и да я каже,4е и мене ме заинтригувах те. Слу6ам такава музика, а скоро не съм си пускал радио Сити и не съм в те4ение.. :/ 4акам да кажете....

pesenta se kazva you should really know oba4e ne pomnq na koibe6e

Любовта е най-висшата степен на омразата

skupa ,pesenta e na irates feat. schola ama-you should really know ) i az mn q obi4am ,no ne moga da si q drupna ot datata,ima6 li ideq ot kude moga da si q izteglq?
    MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си