- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- SGaFiiiHHH qko!!
Hora imam nujda ot va6 savet za6toto trqbva da opravq edna ka6a,koqto zabarkah ,do 1 sedmisa((((((((((UJASNA SAM
![]()
![]()
![]()
i taka po4vam zna4i minalata sedmisa moqta nai-dobra priqtelka me vikna da otida s neq u mom4eto koeto haresva(makar 4e toi e ujasen prostak i si igrae s neq ,no kolkoto i da i go povtarqm ,tq ne me slu6a),za6toto ne iskala da e sama,iii az otidoh,za6toto sta6no darja na neq!Oba4e za da ne sam sama tam pak i da ne e kofti popitah i gadjeto dali 6te doide s men,oba4e toi kaza 4e ne iska!Pak vsa6nost az ne sam obesnila 4e 6e hodim u mom4eto,![]()
![]()
i toi pomislil 4e sme nqkade na kafe
![]()
okaza se 4e vsi4ki tam sa po 2,a samo az i 1 mom4e ne po dvoiki....iii taka toi si pomisli 4e sam mu izneverqvala i naro4no ne sam mu kazala 4e 6e hodim u tqh za6toto ne sam iskala da doide s men!NO tva ne e vqrno za66toto az sta6no mnogo go obi4am,daje go razplakah kato sporehme,za6toto toi vinagi e kazval 4e za nego az sam neobiknovena i nikoga ne e obi4al taka.Sa6to biv6eto mu gadje mu e izneveriloi za tva se strahuva da ne se povtori.No tay kato toi e adski dobar mi prosti vednaga i daje kaza"DAno ne e prozvu4alo kato konsko"SLed tva 1 sed mu e bilo stra6no kofti!
Problema e 4e se sardi stra6no mnogo na priqtelkata mia tva e ujasno za6toto te se razbiraha mnogo dobre,daje super,pak i e super tapo da sa skarani.
tq govori s nego no toi ne iska i da 4ue ,az mu kazah 4e az sam nai-glavno vinovna,no toi pak ...
PLS PLS PLS kajete kak da gi sdobrq,molq vi trqbva da opravq ne6tata![]()
![]()
![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !