- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Цел в живота...
Имате ли цел в живота, и ако не е прекалено лична бихте ли я споделили?...![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
ами... ъъъмалко ми е странно да разсъждавам писмено над такива философски въпроси...
честно казано не знам дали имам точно определена цел в живота... тъй като дори не знам какво ще следвам...![]()
целта ми може би е да бъда себе си във всички свои постъпки и да се развивам и усъвършенствам във всяка една насока... и да не повтарям грешките, които вече съм направила...![]()
![]()
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
Az primerno imam cel da se uredq v 4ujbina i sled tova da si sazdam edno prekrasno semeistvo,v kakvoto jiveq...i da sam si v BG.Me4taq za spokoen jivot...tova sa skromnite mi me4ti!![]()
целта ми в живота е да си намеря цел в живота![]()
mi imam da .... da stigna do celta si nezavisimo ot sredstvata
a kakva tochno e celta nqma da kaja 1.purvo zashtoto e mnogo lichno i 2.zashtoto e tolkova lichno che kakto i da go kaja za nqkoi shte prozvuchi po tvurde razlichen na4in zahtoto ne biha mogli da me razberat bez da me poznavat mnogo dobre(samo moga da kaja 4e e neshtu ot koeto zavisqt mnogo neshta ne samo svurzani s men no i s horata okolo men )
a ina4e si imam mnogo stranichni malki celi4kii dosta ot tqh suvpadat s ve4e poznatite ot roda na "da sum shtastliva" " da zavursha edi si kvo" "da jiveq edi si kude" i tn
![]()
Първоначално написано от LunaTriCk
LunaTriCk цепишМоята цел е същата
![]()
da izgradq kariera,da preuspeq ,da imam 6tastlivo semeistvo i muj ,koito da me obi4a istinski...
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
mi.....(sled 10 mins).........da se setq ne6to koeto zabravih minalata godina
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did
Искам да бъда финансово и емоционално независима от никого жена..Да имам кариера,име и самостоятелно жилище в центъра на голям град...Не съм фенка на децата..Така че не мисля че те са целта на живота ми...Но бих се радвала ако до мен има някого когото да обичам![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
abe mnogo qsno 4e imam cel v jivota seki chovek si ima cel v jivota moq cel e samo edna iskam da si buda dobre s moqta priqtelka i ni6to pove4e moi da sme ot drugi gradove ama iskam si4ko da si e na 6+ i tova ai chetete i se kefete
Ammmm Nie Sme LoKo o LoKo pLoVdIV i pIeM VoDKa I eBeM KuRvI
Да бъда свободна и независима !![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
LunaTriCk,kefi6 totalno.zna4i stavame 3-ma s edna celПървоначално написано от TaStY^GiRl
Любовта е най-висшата степен на омразата
амхм...4има..моля..и аз съм човек се пак...![]()
![]()
..But why?...
TaStY^GiRl написа:
LunaTriCk написа:
целта ми в живота е да си намеря цел в живота
LunaTriCk цепиш Моята цел е същата
LunaTriCk,kefi6 totalno.zna4i stavame 3-ma s edna cel
i az![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
dobre kazano :P
Любовта е най-висшата степен на омразата
да създам семейство, което да обичам адски много и да имам няколко дечица, които да възпитам и отгледам. според мен това е най-трудното и приятно нещо в живота - да възпиташ детето си, да го направиш човек.
сякаш всичко друго си зависи и от връзки и късмет - работа, заплащане и т.н.
друга цел...
да осъществя по-земните и допустимите ми мечти![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
Хм, искам да създам семейство и да бъда:
1. финансово независима от родителите си;
2. да правя съпруга си щастлив;
3. да създам здравословна среда и добър страт за децата си;
4. да работя нещо, което обичам и ми се отдава;
5. да не скучая и да съм щастлива от живота си и това, което съм и ще бъда![]()
Не е много, но докато го постигнеш...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ami imam mnogo celi, no mislia 4e nai vajnoto e v stremeja da gi dostigna da ne izneveria na sebe si![]()
![]()
![]()
един ден, когато ве4е годинките ми тежат и е време за развносметка да си кажа, 4е не съжалявам за нищо. Искам да го изживея пълноценно, както аз смятам за добре, а не да се придържам към разни изтъркани 6аблони. Каквото и да правя, с каквото и да се занимавам, важното е да съм щастлив и хората около мен да са весели, когато са с мен. Искам да ме запомнят ве4но усмихнат, винаги готов за помощ, в състояние да оправи всяко развалено настроение, дори това някот път да ми тежи. Айде лека ве4ер!
celta mi v jivota e da uspeq da suhranq sebe si kato li4nost.dori sled godini da produlja da sum s horata koito obi4am.da suzdam semeistvo sas 2 de4ica.da buda socialno nezavisima i da imam hubava rabota.imam i drugi celi,no tova za men sa nai vajnite![]()
ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам
Първоначално написано от B_i_G
, az nqmam cel v jivota, taka se jivee po lesno..bezcelno
![]()
Целта ми е да умра усмихнат(е ако не са ми резнали главата де)![]()
![]()
i have a need for speed, because i am born too slow!!!
Glavnata mi cel e da sam samata sebe si, za6toto nenavijdam bezli4nite hora! Az sam si az, ne iskam da igraq roli (kakto adski mnogo hora pravqt, za moe sajalenie) i vinagi sam napulno iskrenna sas horata, kakto i vav foruma
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!