- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Цел в живота...
И да имам 2 децаПървоначално написано от playful_girlll
mi celi kolkoto si 6te6 v jivota,no kakto kazaha ostanalite da se opitam da bada 6tastliva,nezavisima obi4ana,finansovo osigurena i t.n,no sa6to taka imam i mnogo malki celi i edna ot tqh e da karam okolnite da se usmihvat)) i pone ot vsi4ki tezi koito izbroih se sbadne nqkoq... 6toto edva 6te sa vsi4ki
nqma napalno 6tastliv 4ovek s napalno osa6testveni celi
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
И понеже аз си пуснах темата...мисля че е мой ред да кажа каква е моята цел, главната цел в живота....Значи искам първо да завърша средното си образование и после да кандидатствам и да ида в по-голям град, да видя как е да живееш в София напримерПосле искам да си завърша и висшето, да си намеря сигурна и доходна работа, за да мога да се задомя спокойно и да знам че ще мога да гледам децата си спокойно, без да ги лишавам от нищо
Дано успея!!! И пожелавам на всички ви да успеете в живота и да постигнете всичките си цели, и да не се предавате!!!
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
li4no e
: AMG Corporation
::
..da napravia horata okolo men po-6tastlivi...zashtoto ne bih mogul da sum 6tatliv, ako navsiakae okolo men vijdam samo ne6tastiq i razplakani o4i..
Всяко нещо - хубаво или лошо оставя след себе си празнота.Ако е било лошо празнотата се запълва от само себе си, но ако е било хубаво, можеш да я запълниш само с нещо по-добро...
Ърнест Хемингуей
ve4niq kuponnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!