I az imam sy6tiqt problem , smao 4e v po-malka stepen ( i vse pak go imam ).
Moga da ti kaja samo 4e sys SYGIRNOST mnogo q obi4a6, 6tot az kato sym imal drugi gadjeta i kat sym si 4atil s tqh..te kat sa mikazvali 4e si 4atqt s nqkvi drugi , hi4 ne sys se pritesnqval...
Samo 4e sega hodq s edno momi4e deto MNOGO si q love noeq, i kat mi kaza 4e 4ati s nqkyf ot sumati vreme (mom4e), i napravo...neznam, az sym se pak razumen 4ovek i se opitvam da go zdyrjam...
mnogo me e strah da ne si q zagubq i i davam cqlata si liuboF
A da ti kaja 4esno spored men ima pri4ina da se pritesnqva6..6tot kakto kazah drugite IMA liubov po 4ata..moje da ne e dylgotraina, no e dostaty4na da vi razdeli...li4no az bih te posyvetval da govori6 s neq..za kakvoto ti hrumne..za vsi4ko ,da razbere 4e nqmate zabraneni temi...
I togava..moje6 samo da q popita6 , syvsem delikatno dali go e vijdala toz ot 4ata..dali sa si pra6tali pic-4eta i takiva, i tq sys sigurnost 6te se usymni 4e revnuva6...i ako ne ti pokaje 4e NQMA smisyl da se pritesnqva6, prost..obre4en si ...
Btw az o6te ne sym govoril s moeto momi4e, e neznam dali 6te govorq..no i men mnogo me strah da ne si q zagubq..vypreki 4e dosega ne mi e davala osnovanie da si mislq 4e mojem da se razdelim...daje naprotiv, pokazva 4e mnogo si me obi4a..
aide USPEH!!