.
Затворена тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: REVNOST!

Joro85
    Guest

REVNOST!

normalno li e spored was da revnuwam ako znam 4e gadjeto mi si 4ati s drug... daje i w moe prystwie.. , ?!?! nz no az noo se draznq i naprawo prewyrtam.. kajete kwo da prawa....

male tova e nenormalno.AMi ospokoi se ,ako sa samo priqtelski otno6eniq i to ot 4at,nqma kakvo da se pritesnva6 i da zabie nqkoi i da se zaribqvat ni6to nqma da stane...nqma i-net liubov.(Za dylgo).
    Kurva li sym?Ako mojete da mi otgovorite vlezte v razdel 'seks' v moqta tema.
    http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=1762
    HELP ME!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Е, ревността е естествена реакция на любовта, предизвикана от страх , да не загубиш любимото същество. Любов без дори капчица ревнист , не вярвам, че съществува. Но тя трябва да е в умерени количества, защото може да бъде и много досадна и отблъскваща именно за това същество, което толкова те е страх друг, да не ти открадне. Така сам ще я отблъснеш. Опитай се да контролираш ревността си. По принцип любов по чат...е, има, но не е много силна. тя едва ли изпитва нещо към онзи, с когото си чати, щом ходи с теб и сте щастливи. Те са само приятели. Направи аналог със себе си - ти влюбен ли си в приятелките си? Така че се самоубеди, че е глупаво да изпитваш такава изгаряща ревност, заради някой на километри от нея. Наложи си, че тя е неоснователна.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Joro85
    Guest

hm

pouspokoihte me malko.. nz a6to sym takyw revniwec... a mnogo q obi4am i sym siguren 4e i tqme obiwa... ama kwo da se prawa takyw sym si.. 6te se opiam da ne priemam ne6tata ot kym lo6tata m strana.. mersi na vsi4ki

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Pogovori s neq po temata vmesto da tyrsi6 otgovor tuka I se pak po spokoino naistina ni6to ne e stanalo ... kade kade po seriozni problemi moje da ima radvai se 4e tova ti e problema
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Guest
    Moeto gadje me revnuva daje ot viatara,a predstaviam si ako si chatia s drug....
    Taka, che pogovori s neia i ako tia kaje che ne pravi nishto losho i t.n neznam ti kak shte se pochustvash i kak shte reigirash no ako az biax na neino miasto ako te obichax niamashe da imam interes da chatia s drugi maje!!!

Guest
    mi kvo da ti kaja,ne mislq,4e ima osnovatelna pri4ina da se pritesnqva6 i da q revnuva6...vse pak v chata edva li 6te stane ne6to seriozno ,moje bi go pravi samo za udovolstvie...moga samo da te posuvetvam da se opita6 da ne q pritiska6 tolkova i da podtiska6 tazi revnost po nqkakuv na4in ,za da ne q otblusne6 /znam kolko e trudno/ ,no vse pak po-dobre otkolkoto da q zagubi6,nali? i ako vupreki vsi4ko misli6,4e te ti izneverqva iz4akai izvestno vreme is si pogovorete,vqrvam,4e 6te te razbere . uspeh!

naistina dobre e da pogovori6 s priqtelkata si.az li4no ne bih si 4atila s koito i da bilo,ako si imam priqtel.takav 4ovek sam,4e kogato obi4am nqkoi i ne me interesuva ni6to drugo i nikoi drug(e,razbira se ne zabravqm za priqtelite si i blizkite ) aam nali znai6,hora vsqkakvi.

P.S.iii m/u drugoto ima lubov po 4ata.imam predvid kato sa se vidqli dvama 4oveka,noo e i vqrno,4e ne e osobeno prodaljitelna,za6toto ponqkoga razstoqnieto razdelq horata,kolkoto i da se obi4at(pone ediniqt re6ava da prekrati vrazkata)

sorka,4e se pouvlqkoh malko v prikazkite
    Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!

Eternal^^
    Guest
    .....

I az imam sy6tiqt problem , smao 4e v po-malka stepen ( i vse pak go imam ).
    Moga da ti kaja samo 4e sys SYGIRNOST mnogo q obi4a6, 6tot az kato sym imal drugi gadjeta i kat sym si 4atil s tqh..te kat sa mikazvali 4e si 4atqt s nqkvi drugi , hi4 ne sys se pritesnqval...
    Samo 4e sega hodq s edno momi4e deto MNOGO si q love noeq, i kat mi kaza 4e 4ati s nqkyf ot sumati vreme (mom4e), i napravo...neznam, az sym se pak razumen 4ovek i se opitvam da go zdyrjam...
    mnogo me e strah da ne si q zagubq i i davam cqlata si liuboF
    A da ti kaja 4esno spored men ima pri4ina da se pritesnqva6..6tot kakto kazah drugite IMA liubov po 4ata..moje da ne e dylgotraina, no e dostaty4na da vi razdeli...li4no az bih te posyvetval da govori6 s neq..za kakvoto ti hrumne..za vsi4ko ,da razbere 4e nqmate zabraneni temi...
    I togava..moje6 samo da q popita6 , syvsem delikatno dali go e vijdala toz ot 4ata..dali sa si pra6tali pic-4eta i takiva, i tq sys sigurnost 6te se usymni 4e revnuva6...i ako ne ti pokaje 4e NQMA smisyl da se pritesnqva6, prost..obre4en si ...
    Btw az o6te ne sym govoril s moeto momi4e, e neznam dali 6te govorq..no i men mnogo me strah da ne si q zagubq..vypreki 4e dosega ne mi e davala osnovanie da si mislq 4e mojem da se razdelim...daje naprotiv, pokazva 4e mnogo si me obi4a..
    aide USPEH!!

Re: REVNOST!

Цитирай Първоначално написано от Joro85
    normalno li e spored was da revnuwam ako znam 4e gadjeto mi si 4ati s drug... daje i w moe prystwie.. , ?!?! nz no az noo se draznq i naprawo prewyrtam.. kajete kwo da prawa....
    Моето девойче издивява като ме види, че съм в чата или icq-то.

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    emi estestveno e da revnuvash i trqbva da i zabranish da go pravi!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от incheto
    emi estestveno e da revnuvash i trqbva da i zabranish da go pravi!!!
    абе хора, вие се побърквате! вместо да помогнете на хората, може да ги разделите! и какво като си чати с други ? забранено ли е да си има приятели? не я оковавай във вериги, защото ще я загубиш. остави я да се чувства свободна във връзката ви, не я задушавай и ограничавай!
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Re: REVNOST!

Цитирай Първоначално написано от Joro85
    Za men ne e normalno! Ako i ima6 doverie, nqma da se samnqva6 vav neq! Puk i kakvo kato si pi6e s drug, nqma li pravo na priqteli???
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Фен
    Град
    behind you, bitch
    mrazq taq duma, ot danoto na du6ata si
    ne ubi4am teq hora, 4estno, dobre 4e ne sam bil takav nikoga

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    hehe ti si bolen,revnostta i skukata v edna vrazka sa nai gadnoto ne6to e spored mene de,a i ako tolkova mnogo q revnuva6 samo ot edin 4at zna4i i nqma6 doverie... uspokoi se malko i se opitai da ne q revnuva6 tolkova mnogo,q predstavi se ako be6e na neino mqsto kakvo 6te ti be6e???
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Guest
    xax, i az sym adski revniv i v takava situaciq v koqto e podatelkata na tazi tema bih se nervil ujasno !!! mn e shibano ... spored men ne trqa da se davat vzaimno takiva povodi >>> za revnost <<< v 1 istinaski gotina vryzka !!!

Голям фен
    Град
    Sofia
    Purvo da ti kaja - nau4i se da se kontrolira6, za6toto ne6tata 6te stanat po zle ako produljava6 taka.

Vtoro - Za6to puk momi4eto da ne si 4ati s drugi muje/mom4eta??? Kakuv e problema? Tia ne e trugnala da si pravi sre6ti s tiah,da praviat virtualen sex ili da se svaliat. Ako e prosto priatelski 4at TOGAVA NIAMA PROBLEM! Az si imam priatel i tva ne mi pre4i siaka ve4er da se zapoznavam s novi hora v 4ata i da si govorim na siakvi temi! Tva ne zna4i, 4e ne go obi4am! Aide mislete malko pove4e. Kato obi4a6 niakoi i kvo..? Ne triaa da ima6 kontakti s drugi hora li?

A az ako biah na miastoto na gadjeto ti.. 6te6e da ti e mnogo tejko Neznam izob6to kak ti pozvoliava da ia revnuva6 za takava glupost No iavno momi4eto te obi4a i za tva te turpi.. taka 4e po-dobre se uspokoi

Nadiavam se mnenieto mi da ne e prozvu4alo grubo, zakliu4enieto e - opitai se da spre6 da ia revnuva6 za6toto niama6 osnovania, a puk tia da si 4ati s koito si iska.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Guest
    не това е напълно ненормално отиди на лекар !!!

Smehuranata
    Guest
    Mi vij normalno e da se chustvash taka pone spored mene si e do harakter znaesh li koe mu e gadnoto na revnostta 4e taka 4oveka do tebe si mislis 4e mu nqmash doverie normalno e ponqkoga malko revnost tq osvejava taka da se kaje vruzkata i vnasq malko trupka samo 4e ti do nqkva stepen malko se vmania4avash karai q po poleka vse pak tva e samo 1 4at ..nali taka

ami..az ne znam kakvo da kaja...men gadje me e karalo da si spiram neta imenno zaradi tova, a nqma6e koi znae kakva pri4ina, 4e da revnuva..

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Ami az chestno da ti kaja,mislq che rqdko sashtestvuva vrazka bez revnost.No shte te razbera,ako q revnuvash ot deistvitelni hora,hora,s koito se vijda na van ( momcheta,maje ).No revnostta razvalq edna vrazka.Moga samo tova da ti kaja.Ako q obichash i i imash doverie,ne trqbva da i pravish problemi za tova,che chati s momcheta.Tova e prosto priqtelstvo.Ne trqbva da se vprqgash tolkova mnogo.Ako nehsto vav vashata vrazka trqbva da stane,to shte stane nezavisimo dali ot chata ili izvan nego.Prosto otpusni malko uzdite.Ne trqbva da q pritiskash tolk0va mnogo.Za da bade s teb trqbva da se chuvstva svobodna.Tova e moeto mnenie.Aide i USPEH
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

Град
    Пред компа, под щангата и над дъмбела
    Абе де да знаеш - глей оная тема дето некой пита как сте налазили гаджетата - половината са се фанали по чата. Ама аз бих ти препоръчал да видиш дали некой в компанията не седи постоянно с вас или въобще некой да се мотка се с вас. Там е опасностаааааааа.
    "This is the end my beautiful friend
    this is the end my ONLY friend...
    ...all the children are insane."

Ей мърли, престанете да пишете на маймуница и с цветни букви, щото дразните!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Ами и аз съм доста ревнива,но тва да я ревнуваш че си пише с момчета е прекалено Успокой се малко.Ревността е сладка само в малки количества.

Мега фен Аватара на koalka
    Стара тема, автора отдавна е решил проблема си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си