- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- iskam savet
zna4i istoriikata e mn dulga i opletena,moje bi vaob6te nqma da me razberete no vse pak da probvame![]()
tova lqto si iskarahme prevuzhodno sas edno momi4e,otna4alo az priemah vsi4ko kato na 6ega oba4e postepenno zapo4nah da se vliubvam vav neq
iskah da i go kaja no prosto iz4akvah udobniq moment
kam kraq na lqtoto az si otidoh na selo za po dulgo vreme,a tq zamina na lager.misleh si kato se vurne 6te i kaja vsi4ko oba4e te si se vurnaha ot lager,a az o6te ne se bqh vurnal ot selo
vurnah se az zvannah i da se vidim tq mi otgovori oklon4ivo,nqmalo da moje i nqkvi takiva.taka i zvanqh nqkolko puti tq vinagi mi otgovarq taka.razbrah 4e ima ne6to i mi se surdita za ne6to apak dori neznaeh za kakvo
edna neina i moq mn dobra priqtelka re6i da mi spesti mukite i da mi kaje za kakvo mi se sardi tova momi4e
okaza se 4e edin moi mn dobur priqtel (pone taka si misleh) i e nagovoril razni gluposti za mene i za tova kakvo sum bil govoril za neq
az mu bqh spodelil 4e mi se iska da probvame sas neq da stanem ne6to pove4e ot stra6no dobri rpiqteli
oba4e neznaino za6to toi e re6il da mi narpavi se4eno
ta az iskah da otida i da i obesq kakvo e stanalo,no ne moga za6toto tazi neina priqtelka koqto mi kaza za kakvo mi se surdi tova momi4e me pomoli da ne i kazvam 4e znam
probvah po mn razvli4ni na4ini da se opravim sas neq ako ne drugo pone da si zapazim priqtelstvoto,no tq prosto sqka6 se e zatvorila i ne iska i da 4uva za tova
![]()
daite mi nqkakav savet kakvo da pravq da otida li i da i obqsnq kakvo 4uvstvam vsu6tnost i da i kaja 4e teq raboti koito e razbrala vaob6te ne sa verni ili ..... ?po tozi na4in oba4e riskuvam da zagubq drugata si rpiqtelka,koqto su6to mi e mn dobraa tova momi4e koeto mi se surdi e prosto prevuzhodno - i harakter i vun6nost , prosto e perfektna
![]()
ako onq oligofren ne me be6e precakal taka sam 98% sigoren 4e ne6tata 6tqha da se naredqt idealno,prosto vsi4ko 6te6e da e taka kakto go bqh planiral![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Значи ... според мен първо трябва да помолиш другата ти приятелка да обясни на въпросното момиче какво всъшност е станало .. според мен ако си сигурен , че ако говориш с нея , тя ще те разбере и ще се сдобрите , трябва да отидеш при нея .. все пак ако се сдобрите другата твоя приятелка няма да има за какво да ти се сърди и всичко ще е наред .. но ако не си сигурен , че ще ти прости по-добре давай малко по малко .. извини и се , без тя да разбере , че знаеш защо ти се сърди .. действаи![]()
Успех
All I know-time is a valuable thing..Watch it fly by as the pendulum swings..Watch it count down to the end of the day..The clock ticks life away..It’s so unreal!!!
Linkin Park - In The End
izvinqvah i se mnogo putipo vsqkakvi vuzmojni na4ini
tq mi kazva 4e ne mi se surdi,apak vav su6toto vreme si e suvsem osezaemo 4e tq strani ot men
po ramo kakvo li ne sme pravili prosto bqhme stra6no blizki,a sega samo na zdravei zdrasti 4e daje i tolkova nqma
v edno i su6to daskalo sme i se zasi4ame postoqnno i vseki put kato q vidq napravo iztrupvam,prosto use6taneto e ..... ne moje da se opi6e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prosto nz kakvo da pravq
mu4a se po malko po malko da opravqm ne6tata oba4e nestava
ne se vijdame osven na daskalo ili ako slu4aino ne se zase4em nqkade
koeto se slu4va dosta rqdko
zvanq i da otidem na kafence da se vidim tq : ne moga sega imam da u4a ili puk 6a izliza s maika si se nqkvi takiva daje ne moje da me izluje kato horata
![]()
![]()
mn mi e gadno
Първоначално написано от Kiss From A Rose
Napulno suglana
rosu, престани да пишеш в стари теми!!!Първо, че нищо не правиш-съвет не можеш да дадеш, защото темата е от преди три години, мислиш ли въобще?
И второ-създаваш работа на модераторите.