.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Град
    Където поискаш коте :)

А казват ,че момичетата харесват романтика и нежността...

Вече наистина съм адски объркан. На 15 години съм , често ходя насам натам , бачкам като DJ ,и срещам какви ли не момичета.Последния път (т.е. този петък и събота) бях в едно село , прайме диското за сбора и двете вечери бях едно уникално за мен момиче. И двата дена като свършеше диското (към 5-6 като спрат поръчките) тя оставаше при мен , говорехме , гушкахме се , целувахме се , даже 2-рата вечер заспахме гушнати.Сякаш бях в рая, просто... неможах да се наситя, а тя е така далеч ( когато тръгвах част от мен умря. И като се прибрах (В Свищов) се запитах : защо и тук няма такива момичета,защо познавам толкова момичета и никоя не ме иска ;(
    Казват че съм сладък (маловажно замен , но сегашната младеж.. само това гледа .. повечето де ) , харесват ме за компания , казват че най обичат да споделят с мен. Казват че си мечтаят за гадже като мен , а никоя не ме иска като гадже ;( . Немога да разбера какво ми е че ме искат. Бих дал всичко за момичето до мен , бих я обсипал с милиони целувки , бих и подарил милион и ЕДНО цветя , бих направил всичко , ама всичко за нея. И така никоя не разбра какво искам, от какво имам нужда. НЕИСКАМ СЕКС, искам нежност , искам да има кой да ме топли в студените дни , да има с кого да съм! да се чувствам ЧОВЕК ! Защо е толкова трудно? Общителен съм , не съм срамежлив , казвам всичко направо без заобиколки. Нямам срам , ни страх, а винаги аз съм сам . Най-смотаните в града имат приятелка, а аз ... НЕ! Толкова ли съм зле , че неможе едно момиче да ме иска. Какво да правя???

"Гледам тее , побъркан като за двама , жени край мене многооо , но като тебе друга нямааа..."

"Ще се моля да намеря път през нищото и ще чакам дъждовете да те заличат , като прелистен миг... ще се лъжеш че целува по добре от мен,ще те гали с моите ръце ,единствеееени , и ще чакаш някой спомен дати донесе дните погубении.."

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Ми миличък невинаги трябва да си смотан за да си нямаш приятелка.
    Нз често просто неможем да намерим идеалния човелк.Не се тревожи кажи си че си най-готиния помага по някой път

Guest
    Знаеш ли,няма за какво да се тревожиш,защото си наясно със себе си и със своите желания.Просто знаеш какво искаш.Сигурна съм,че съществува човек,който ще те обича истински както и ти него.
    Аз съм на 18 години и досега съм имала само 2 гаджета.Първата ми връзка продължи 4 месеца ( завърши,защото гаджето ми изневери),а втората продължава вече почти 3 години и аз разбрах какво означава истинска любов.
    Преди да се намеря приятел се чувствах точно като теб.Бях предпочитана компания,имах доста приятели момчета,но само приятели.Искаха да споделят с мен,забавлявахме се,но нищо повече.Е,аз нямах друг интерес към тях,както и те към мен.Но исках да обичам и да бъда обичана.
    "искам да има кой да ме топли в студените дни , да има с кого да съм! да се чувствам ЧОВЕК ! Защо е толкова трудно? "
    Ами...понякога е трудно.Но не е невъзможно.Преди да се влюбя истински бях много наранена и изобщо не очаквах това да ми се случи толкова бързо,но..."Любовта идва,когато най-малко я очакваш"
    Ти си само на 15 години,така че изобщо не се притеснявай.Явно си малко по-различен от повечето момичета и момчета в днешно време.Трябва да се гордееш с това.Гледай на нещата от розовата им страна и когато му дойде времето ще имаш това което искаш.

Град
    Мерси сладури , а тфа че съм малко различен отностно тези си чувства са ми го казвали.И наистина ме радва, въпреки че явно това не е от зн , щом съм сам...

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Ами проблема според мен си е в момичетата - забелязах, че ПОВЕЧЕТО предпочитат да ходят с непукисти(казвам повечето, щото има има много, които са изключение..) Такива, на които не им пука за нищо друго, освен да са с "влиятелния" в компанията....Ти си такъв, доколкото разбирам(не се засягай, казвам го без задни мисли ), но ти си и от онези, които предпочитат истинската любов, нали така!?!Това е много хубаво и затова ще си намериш своята половинка - не се бой!!!Достатъчно е само да действаш(абе аз тука не треа ноо да говоря за това щото така и така аз не го прая ...)

Айде, успех с намирането на подходяща половинка и да знаеш, че тя ще дойде сама при теб!!!
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Повече от фен
    Ami,znae6 li i az imam mnogo priateli mom4eta, mongo se uvajavame, spodeliat si si4ko s mene i si me4taiat za gadje kato men, no men ne me iskat za gadje.Tova ni nai malko ne me pritesniava za6toto sme priateli i vednuj kogato si stanal priatel s niakoi toi i da te haresva 6te se spre da ti go kaje, za6toto pove4eto hora ne iskat da riskuvat niakoe mnogo gotino priatelstvo.A taka kato 4eta kakvo si napisal, 6te ti kaja 4e kato stane6 na 18 niama da moje6 da se otturve6 ot obojatelki

Град
    "A taka kato 4eta kakvo si napisal, 6te ti kaja 4e kato stane6 na 18 niama da moje6 da se otturve6 ot obojatelki "

tfa me izkefi
    Въпреки че ми се иска сега.. неискам да СА , а да Е.. само една единствена

Guest

Re: А казват ,че момичетата харесват романтика и нежността..

Цитирай Първоначално написано от ^HoT^KisS^m^
    никоя не ме иска ;(
    Az te iskam be..spoko :P

Вече наистина съм адски объркан. На 15 години съм , често ходя насам натам , бачкам като DJ ,и срещам какви ли не момичета.Последния път (т.е. този петък и събота) бях в едно село , прайме диското за сбора и двете вечери бях едно уникално за мен момиче. И двата дена като свършеше диското (към 5-6 като спрат поръчките) тя оставаше при мен , говорехме , гушкахме се , целувахме се , даже 2-рата вечер заспахме гушнати.Сякаш бях в рая, просто... неможах да се наситя, а тя е така далеч ( когато тръгвах част от мен умря. И като се прибрах (В Свищов) се запитах : защо и тук няма такива момичета,защо познавам толкова момичета и никоя не ме иска ;(
    Казват че съм сладък (маловажно замен , но сегашната младеж.. само това гледа .. повечето де ) , харесват ме за компания , казват че най обичат да споделят с мен. Казват че си мечтаят за гадже като мен , а никоя не ме иска като гадже ;( . Немога да разбера какво ми е че ме искат. Бих дал всичко за момичето до мен , бих я обсипал с милиони целувки , бих и подарил милион и ЕДНО цветя , бих направил всичко , ама всичко за нея. И така никоя не разбра какво искам, от какво имам нужда. НЕИСКАМ СЕКС, искам нежност , искам да има кой да ме топли в студените дни , да има с кого да съм! да се чувствам ЧОВЕК ! Защо е толкова трудно? Общителен съм , не съм срамежлив , казвам всичко направо без заобиколки. Нямам срам , ни страх, а винаги аз съм сам . Най-смотаните в града имат приятелка, а аз ... НЕ! Толкова ли съм зле , че неможе едно момиче да ме иска. Какво да правя???

"Гледам тее , побъркан като за двама , жени край мене многооо , но като тебе друга нямааа..."

"Ще се моля да намеря път през нищото и ще чакам дъждовете да те заличат , като прелистен миг... ще се лъжеш че целува по добре от мен,ще те гали с моите ръце ,единствеееени , и ще чакаш някой спомен дати донесе дните погубении.."
    Приятел разбирам те напълно, даже много много повече, от колкото можеш да си представиш..... особено след като съм на същото дередже като теб!!

И знам какво е..... и точно това искам и аз: една сериозна връзка, искам любов, не секс; искам приятелка, не момиче, с което ДА ПРАВЯ СЕКС, искам да се обичаме, не само да си говорим глупости, искам да изпитваме едни и същи чувства, да сме заедно и да се обичаме и да не се съмняваме в любовта си! А около мен имам чувството че секс-а е начин за оцеляване, да не кажа единственият! Девствениците над 15 години вече се отбягват и прочие...... не разбирам каква е тази дискриминация и тези комплекси..... толкова ли е трудно да бъдеш с момиче, с което си заради самата нея, както и тя с теб заради самия теб? Толкова ли е трудно след стотици хиляди момичета да няма поне 1, която да мисли така и да можеш да си с нея? Ето такова момиче ми трябва на мен..... и изглежда че ще има да чакам още дълго време.....
    http://SaPH.Sitebg.Net - форума на компютърния специалист
    http://download.start.bg

COgito, Ergo Sum!
    I cod3, therefore I am!

Град
    nofearinc , емм остава ни да чакаме... то тук каквото и да говорим то като момичетата около нас не ни забелязват... КОЙ? ((

Град

Цитирай Първоначално написано от French-Kiss
    никоя не ме иска ;(
    Az te iskam be..spoko :P
    Keke

nofearinc , емм остава ни да чакаме... то тук каквото и да говорим то като момичетата около нас не ни забелязват... КОЙ? ((
    Да бе то и с огромен билборд да си носиш на главата "Търся свястно, чувствително момиче" пак няма да те забележат...даже може да се блъснат в теб по погрешка.
    http://SaPH.Sitebg.Net - форума на компютърния специалист
    http://download.start.bg

COgito, Ergo Sum!
    I cod3, therefore I am!

Град
    Plovdiv
    stavame mnogo no vajnoto e da ne ti puka tolkoz jenite sa si vinagi bili i ste badat takiva i da iskas ne mois gi promeni tai che .... svikvai i mainata im na tezi koito ne te haresvat davai s malko po golqmo samu4ustvie se pak na 15 god. si DJ i znaes kakvo iskas tova hi4 ne e malko ...

бас ловя,че до 1 год. ще си фане6 гадже \/

Град
    HaSkoVo
    просто тези момичета който познаваш вече са те приели за приятел с който могат да споделят а не за момче което биха свалили и ходили с него и там е проблема като се запознаеш с някое момиче оставяй по една изкрица за разпалване след време и не се тревожи рано или късно ще намериш подходящата ще има радостни и тъжни моменти но не се предавай продължавай напред без да се притесняваш
    HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!

Град
    ~~~*В*тВоИте*МеЧтИиИ*~~~
    Спокойно свестни момчета като теб никога не остават незавелязани.Повярвай много скоро ще си имаш момиче \/
    ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    "A taka kato 4eta kakvo si napisal, 6te ti kaja 4e kato stane6 na 18 niama da moje6 da se otturve6 ot obojatelki "

tfa me izkefi
    Въпреки че ми се иска сега.. неискам да СА , а да Е.. само една единствена
    Виж, хубаво е наистина да има едно момиче, което да заема мислите ти, но пък я си представи, че както си пожелаваш една обожателка, наистина ти се падне такава, но не е подходяща? Тогава какво става
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    София
    Пич и аз бях същия идеалист на твойта възраст. И слава Богу сред морето от пикли успях да намеря своето момиче. Че в последствие и още няколко свестни Та мисълта ми е не се шашкай и не се променяй, просто в момента 95% от момичетата около теб не знаят боли ли ги, сърби ли ги и изобщо кво искат от живота, какво остава да оценят едно наистина романтично, готино, точно момче. Ще Я намериш, споко
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Град
    Варна
    ^
    ||
    Прав е момичетата не знаят какво искат, не се впряхай толкова И след време наистина ще имаш всяко момиче което искаш както гледам.
    All I hear is "Burn!

Досадни съфорумници - НЕ ЧЕТЕМ ! !

мм напротив....вие говорите за всички момичета...но не всички сме такива....ето аз съм на 14 години и аз пък от гледна точка на момиче мога да кажа че нито съм от "онея пикли" нито съм някфа глезла която не знае какво иска...напротив ....отлично знам но и аз не съм открила точния човек до сега съм попадала само на боклуци ...които искат само секс и нищо друго...спокойно все някога ще си намериш точното момиче ..имай надежда...макар и да ти изглежда много безнадежден и празен светът ;]

все пак си само на 15,но въпреки годините ти мислиш като по-голям,ехх...да имаше повече момчета като теб...
    споко пич,ще срещнеш любовта ще намериш момиче,което да те оцени,което да те обича и да бъде много обичано.Спокойно-има време за всичко.Сега се наслаждавай на живота,за всичко има време

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SUGAR_F
    мм напротив....вие говорите за всички момичета...но не всички сме такива....ето аз съм на 14 години и аз пък от гледна точка на момиче мога да кажа че нито съм от "онея пикли" нито съм някфа глезла която не знае какво иска...напротив ....отлично знам но и аз не съм открила точния човек до сега съм попадала само на боклуци ...които искат само секс и нищо друго...спокойно все някога ще си намериш точното момиче ..имай надежда...макар и да ти изглежда много безнадежден и празен светът ;]
    Говорих по принцип Нищо лично Е и не всички момчета искат само секс
    All I hear is "Burn!

Досадни съфорумници - НЕ ЧЕТЕМ ! !

Град
    Синя София!
    ммм пичът на колко е вече? 18-19?надявам се за толкова много време все пак да си намерил момиче, нищо, че сигурно вече не пишеш тук
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

Голям фен

Цитирай Първоначално написано от nofearinc

Приятел разбирам те напълно, даже много много повече, от колкото можеш да си представиш..... особено след като съм на същото дередже като теб!!

И знам какво е..... и точно това искам и аз: една сериозна връзка, искам любов, не секс; искам приятелка, не момиче, с което ДА ПРАВЯ СЕКС, искам да се обичаме, не само да си говорим глупости, искам да изпитваме едни и същи чувства, да сме заедно и да се обичаме и да не се съмняваме в любовта си! А около мен имам чувството че секс-а е начин за оцеляване, да не кажа единственият! Девствениците над 15 години вече се отбягват и прочие...... не разбирам каква е тази дискриминация и тези комплекси..... толкова ли е трудно да бъдеш с момиче, с което си заради самата нея, както и тя с теб заради самия теб? Толкова ли е трудно след стотици хиляди момичета да няма поне 1, която да мисли така и да можеш да си с нея? Ето такова момиче ми трябва на мен..... и изглежда че ще има да чакам още дълго време.....
    A sladur ne si li se zamislql,4e moje nie momi4etata da mislim 4e iskate da ste s nas samo zaradi seksa.Za6toto pone v momenta pove4eto mom4eta iskat samo tova..
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Последния път (т.е. този петък и събота) бях в едно село , прайме диското за сбора и двете вечери бях едно уникално за мен момиче.
    Бил си момиче????!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си