- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А казват ,че момичетата харесват романтика и нежността...
ами това че си нямаш приятелка не те прави смотън, има мн варианти да направиш, значи може да гледаш за др момиче което те харесва и ти харесваш, може да идеш при това момиче дето си срещнал като си бил като DJ и така, не се отчайвай
To be lost before you're found, don't mean you're losing.
Казах го ясно - 95 %Първоначално написано от SUGAR_F
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Mи споко, едвам на 15 си...Има време за всичко... Ако си такъв, за какъвто се описваш... едва ли ще си останеш все така вечно
Таа... сега ще дам пример... виждала съм точно такива, като теб... и въпреки това са си сами... И знаеш ли защо е така? Защото те са перфектни за околните, и "околните" се страхуват, че идеалният (в случая ти) не желае някое обикновено момиче, а иска нещо друго... Ох, не мога така да ти го обясня... Искам да кажа, че хората се страхуват от идеални хора, защото смятат, че те искат също толкова идеални...
Таа... айде Успех \
/
И аз съм на същото дереджеВ класа сме 2 момчета и 20 момичета и с всички съм в много добри отношения , всички ми казват какво ли не за мен и ми правят комплименти , но и аз все още съм самичък (поне при еднодневките ми върви но тях не ги броя
) . Според мен така се получава че ние като теб търсим специялния човек , с които ще можем да се разбираме и на когото да разчитаме , а не поредната лигла известна с лигавите си постъпки
При мен е така поне де
![]()
Айде успех![]()
Хм..не мисля ,че никоя не те искаПросто явно момичетата по някакъв начин виждат в теб повече момчето с което да могат да споделят т.е харесват те ,но повече като момче-приятел.
За всеки има време за гаджета ,любов ..изобщо всичко хубаво .Не се обнадеждавай толкова рано все пак си едва на 15 живота е пред теб.Колко много момичета още ще срещнеш ,колко много други неща ти предстоят.Така ,че радвай се на мига и си живей яко живота![]()
![]()
^HoT^KisS^m^
Новак
Местожителство: Където поискаш коте
Пуснато на: Пон Ное 22, 2004 9:16 pm Заглавие: А казват ,че момичетата харесват романтика и нежността...
Хора 2004 година!!!Гледайте годината и датата ако обичате,не връщайте стари теми!!!
Мии много е кофти така, да искаш просто малко обич, а... но недей се отчайва ще дойде времето в което ще си щастлив и всичко ще е наред.Всеки си има периоди в които се чуди защо е станало така и така, но рано или късно всичко си идва по местата. Успокой се малко и просто бъди търпелив ще дойде и твоето време. :P
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Заглавието на темата и съдържанието й се разминават.
За момичето - шансовете да я видиш пак са много малки... Явно постоянно си мислиш за нея и смяташ, че си се влюбил, но това не е така. Просто мечтаеш за любов, нежност, романтика, които да са споделени, и с нея си ги изпитал. Затова ти е било толкова, тъжно като си се върнал в Свищов. Но ти не си мисли, че това ще е последното момиче, с което ще си прекараш толкова хубаво...Запази си мечтите, след време пак ще се осъществят.
За заглавието на темата - има много момичета, които са романтични като теб. Мечтаят да бъдат в нечии прегръдки, да усещат силните му ръце, да му казват й да им се казва "обичам те", да получават нежност, внимание.. Но има и много такива, които търсят тръпката. Искат да усетят силата на привличането, страстта, игрите, които се разиграват между тях и момчето...
Браво на нас...Пак съветваме хората с малко закъснение...![]()
По добре късно от колкото никога![]()
а според мен момчето вече е намерило истинската любов
Останалите просто чакайте
![]()
![]()
Trust me, anything you can do
I can do better than you