Вече наистина съм адски объркан. На 15 години съм , често ходя насам натам , бачкам като DJ ,и срещам какви ли не момичета.Последния път (т.е. този петък и събота) бях в едно село , прайме диското за сбора и двете вечери бях едно уникално за мен момиче. И двата дена като свършеше диското (към 5-6 като спрат поръчките) тя оставаше при мен , говорехме , гушкахме се , целувахме се , даже 2-рата вечер заспахме гушнати.Сякаш бях в рая, просто... неможах да се наситя, а тя е така далеч ( когато тръгвах част от мен умря. И като се прибрах (В Свищов) се запитах : защо и тук няма такива момичета,защо познавам толкова момичета и никоя не ме иска ;(
Казват че съм сладък (маловажно замен , но сегашната младеж.. само това гледа .. повечето де ) , харесват ме за компания , казват че най обичат да споделят с мен. Казват че си мечтаят за гадже като мен , а никоя не ме иска като гадже ;( . Немога да разбера какво ми е че ме искат. Бих дал всичко за момичето до мен , бих я обсипал с милиони целувки , бих и подарил милион и ЕДНО цветя , бих направил всичко , ама всичко за нея. И така никоя не разбра какво искам, от какво имам нужда. НЕИСКАМ СЕКС, искам нежност , искам да има кой да ме топли в студените дни , да има с кого да съм! да се чувствам ЧОВЕК ! Защо е толкова трудно? Общителен съм , не съм срамежлив , казвам всичко направо без заобиколки. Нямам срам , ни страх, а винаги аз съм сам . Най-смотаните в града имат приятелка, а аз ... НЕ! Толкова ли съм зле , че неможе едно момиче да ме иска. Какво да правя???

"Гледам тее , побъркан като за двама , жени край мене многооо , но като тебе друга нямааа..."

"Ще се моля да намеря път през нищото и ще чакам дъждовете да те заличат , като прелистен миг... ще се лъжеш че целува по добре от мен,ще те гали с моите ръце ,единствеееени , и ще чакаш някой спомен дати донесе дните погубении.."