.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    vikinkata
    Guest

gadjeto mi celuna maj!!!!!

lele nemoga da povqrvam ...sno6ti ima6e kupon i az se qbx razsardila na gadjeto si malko se darpax ot nego ta..toi prekali s alkoxola tancuvaxme zaedno no toi poiska da me celune a az pak se drapnax i toi kaza kvo iska6 ot mene i az mu kazax,poneje pri4inata da se skarame e edin ivo koito e stra6en intrigant,da xodi pri nego i nego da si celuva i na6iq otide i go celuna !!!! az go popitax za6to go e napravil sutrinta a toi mi otvarna 4e ne e znael kakvo pravi zaradi vodkata ....v 6ok sam neznaq kakvo da si mislq spored vas maje xaresvat li mu pri vse 4e nie sme ot 6 meseca zaedno i si imame otli4en sexualen jivot i ne sme si izneverqvali

fake
    Guest
    олееее.....и кфо вместо да се кефиш ти си в шок
    боже аз ако видя мъжа си да целува друг мъж ще умра от кеф бе след тфа бахти секса...

Голям фен Аватара на thirteen
    Е,ако ти се целунеш с момиче,той едва ли ще го сметне за изневяра.. пък и щом е заради алкохола не му обръщай чак такова внимание.. но му кажи да не пие толкова др път.

Guest
    i spored men e zaradi alkohola ama trqbva da e bil super natrqskan za da se celune s muj

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    az puk s edna kompaniika igrahme ei taka na istinata ili se osmelqva6 i edin moi priqtel se osmeli i trqbva6e da celune mom4e.....e celuna go...s ezik i v prepulneno zavedenie....koito ne vqrva da otide v ALL-STARS v blg i da pita..awe 6antavo ama super...hahahah....taka che ne se kosi puk i naistina momi4e da celune momi4e...tfa za nas si e super...a ti ako ne se kefi6 na tfoq......lo6o...!?!?!?!?!

Мега фен
    Не мога да си представя мъжът ми да целуне мъж, обаче определено бих ренувала и бих ги пребила и двамата.

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    A moe i da si go vle4at malko mujete azzzzz moe sum se napil na motika ama pak nqma celuna mom4e da ne sym lud

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

gostenka
    Guest
    az sam ot blagoevgrad i 6te ida da pitam dali e vqrno tva!! a kolkoto do temata tva e super gadno we..posle 6te mi e kofti da se celuvams gadjeto mi...ujasssss

ми некво странно ще ми е
    но в никакъв случай не бих ревнувала
    за кво
    няма смисъл
    просто поговорете и му кажи др път да внимава с алкохола

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Не мога да си представя мъжът ми да целуне мъж, обаче определено бих ренувала и бих ги пребила и двамата.
    Евалата. Супер много ме накефиха твойте думи.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Може би вси4ко е станало под въздеиствие на алкохола,вие говорили ли сте си след това??Ако го оби4аш,не трябва да се притесняваш от това.Може да е доказал ,4е не само жените могат :ПППП Аз бих искала да видя такова нещо,даже веднъж карах гаджето да се целуне с един приятел хахаха ,но те не го направиха Явно твоя пи4 си е доста смел

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    hmmm...i az ne moga da si predstavq takova ne6to

Guest

Re: gadjeto mi celuna maj!!!!!

Цитирай Първоначално написано от vikinkata
    lele nemoga da povqrvam ...sno6ti ima6e kupon i az se qbx razsardila na gadjeto si malko se darpax ot nego ta..toi prekali s alkoxola tancuvaxme zaedno no toi poiska da me celune a az pak se drapnax i toi kaza kvo iska6 ot mene i az mu kazax,poneje pri4inata da se skarame e edin ivo koito e stra6en intrigant,da xodi pri nego i nego da si celuva i na6iq otide i go celuna !!!! az go popitax za6to go e napravil sutrinta a toi mi otvarna 4e ne e znael kakvo pravi zaradi vodkata ....v 6ok sam neznaq kakvo da si mislq spored vas maje xaresvat li mu pri vse 4e nie sme ot 6 meseca zaedno i si imame otli4en sexualen jivot i ne sme si izneverqvali
    ми ебете се ве

Guest

Re: gadjeto mi celuna maj!!!!!

Цитирай Първоначално написано от vikinkata
    Тъпа си тъпа и направо не си човек и за животно неставаш бе егати тъпата тема на кой му дреме на ... за тия работи бе.

Голям фен
    Град
    Memphis
    a trugnal da celuva mom4e pederashtina e tui kakvo e koi znai kato divaci sa ebat sas tvoq priqtel
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

ne se strqskai , prosto napuk ti e napravil

"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си