.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: Reklami

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от devil4e
    mn qsnu ma na men mn me kefi na edna zastrahovka na honda po ntv q davat leleeeee kak me kefi
    си4ко хубаво,ама внимавай да не убеди6 и др,4е ги кефи,щото тогаа ще създаде6 конкуренция на мойто бебе и 6е има караница

Повече от фен
    Град
    SF
    a sega se setih za reklamite na Toyota Corola. Ima6e edna kadeto edna macka e sprqla na patq i minavat dvama, namalqt i izvednaj poteglq pak toq 6ofiora a drugioq go pita "6to go napravi" i toq vika "tova e nomer ti da si vijdal Corola da zakasa"

i onova s izvanzemnite edna dvoika sa nekade iz nqkav park i gi presledvat izvanzemni, te se ka4vat na kolata si oba4e ne 6te da zapali i maja vika "spokoino tova e ko6mar, koga si vijdala Corola da ne zapali"
    :P
    Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*e no vse pak vi pozdravqvam :P -

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    axaxa ona za purlan si e nomer 1!!!!!evala
    ami ot sega6nite nai me kefi
    TUBORG
    i novata za pirinsko: ``Pepi,kakva e taq bira ma...``

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Цитирай Първоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
    хаха никога няма да забравя една реклама на времето на някакъв омекотител... май4е бе6е Пурлан. Та там едно бебе пее6е как мн харесвало пуловера на баща си и 4ак 4есто тайни4ко си го обли4ал и го даваха завит в пуловера, който бе6е 2х колкото него. Бе6е мн сладурска
    I mene taz reklama super mnogo me kefeshe i daje neprekysnato se seshtam za neq...super sladurska beshe
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Цитирай Първоначално написано от Maverick
    a sega se setih za reklamite na Toyota Corola. Ima6e edna kadeto edna macka e sprqla na patq i minavat dvama, namalqt i izvednaj poteglq pak toq 6ofiora a drugioq go pita "6to go napravi" i toq vika "tova e nomer ti da si vijdal Corola da zakasa"

i onova s izvanzemnite edna dvoika sa nekade iz nqkav park i gi presledvat izvanzemni, te se ka4vat na kolata si oba4e ne 6te da zapali i maja vika "spokoino tova e ko6mar, koga si vijdala Corola da ne zapali"
    :P
    baaaa,bqh gi zabravila teq verno sa mno qki.i purvata reklama na omv be6e mnoo qka s toq ohluv

Любовта е най-висшата степен на омразата

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Пурлааан... Да... МНоого ме кефииии...
    Също и тая на Фанта с онези сателитни 4инии и хлапетиите дато казваха "Хеллоу"...
    И тая на Спрйт ... Те всичките са яки..."ПОмага ли спрайт при едно екстремно спускане"...хихихи
    И за оная баба дето прави купон- на Пронто май беше рекламата...

И да не забравя "и... един мармот... завива шоколада в станиол..."
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си