- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Reklami
си4ко хубаво,ама внимавай да не убеди6 и др,4е ги кефи,щото тогаа ще създаде6 конкуренция на мойто бебе и 6е има караницаПървоначално написано от devil4e
![]()
a sega se setih za reklamite na Toyota Corola. Ima6e edna kadeto edna macka e sprqla na patq i minavat dvama, namalqt i izvednaj poteglq pak toq 6ofiora a drugioq go pita "6to go napravi" i toq vika "tova e nomer ti da si vijdal Corola da zakasa"
i onova s izvanzemnite edna dvoika sa nekade iz nqkav park i gi presledvat izvanzemni, te se ka4vat na kolata si oba4e ne 6te da zapali i maja vika "spokoino tova e ko6mar, koga si vijdala Corola da ne zapali"
:P
Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*eno vse pak vi pozdravqvam :P -
I mene taz reklama super mnogo me kefeshe i daje neprekysnato se seshtam za neq...super sladurska besheПървоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
baaaa,bqh gi zabravila teqПървоначално написано от Maverick
verno sa mno qki.i purvata reklama na omv be6e mnoo qka s toq ohluv
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Пурлааан... Да... МНоого ме кефииии...
Също и тая на Фанта с онези сателитни 4инии и хлапетиите дато казваха "Хеллоу"...
И тая на Спрйт ... Те всичките са яки..."ПОмага ли спрайт при едно екстремно спускане"...хихихи
И за оная баба дето прави купон- на Пронто май беше рекламата...
И да не забравя "и... един мармот... завива шоколада в станиол..."![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.