.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27

Тема: pomognete-pitane!

Цитирай Първоначално написано от ragingbull
    hora stiga se praite na otvoreni..dosega 4etqh samo nekvi napadki..sqka6 vie ste po-dobri ot momi4eto....sqka6 vie znaete pove4e za jivota....ama tq bila na 13....ami normalno e sega da po4ne da si misli za gajeta.....ina4e da normalno...ti ako za tfa se kosi6 4e nqma6 hgaje 6e se sduha6 o6te mn kogato ne namira6 i togava krai...spokoino ima vreme da jivee6 i da tursi..naistina za vseki vlak ima putnici.....a tfa 4e zapo4vat da se ebat na po 13 e na6 problem 6toto nie im davame primer....vse pak vsqko teen-4e koeto ima kaka ili batko kazva ami batko/kaka mi se ebe dai i az da vida tfa kvo e...taka e i za narkoticite....i cigarite i alkohola...vse pak ako ne im pokazvame tezi ne6ta tolkova rano moje da e razli4no.....a vie deto po4vate da napadate gorkoto momi4e, ne si mislete 4e ste ne6to pove4e......samo napadate bez da vijdate sobstvenata si gre6ka i vinagi gledate truna v okoto na drugite a ne gledate sobstvenata si greda vav va6ite o4i.....iztrrugnete tozi navik da gledate v supata na drugite....vseki 4ovek e individualen i moje da si pravi kvoto si iska....ostavete momi4eto....neka da tursi, namira, da kusa..neka opitva...imenno opita ni pravi po-smeli, po-silni i po-gotovi da se izpravim pred novi predizvikatelstva!!!!!!!!
    Много ми харесва твоето мнение. Чудесно го каза. Не трябва да се сдухваш, само защото нямаш гадже, а си на 13. За всяко нещо си има определено време. Вдигни високо глава и се радвай на живота, а ако нещо трябва да стане, то ще стане.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си