.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Imenata ni....

Фен
    Град
    Pleven

Imenata ni....

Znaem li kakvo zna4at ot ikade proizlizat,i drugi iteresni fakti za tova koeto polu4avame s parvi glatki vazduh,a nosim dori i sled smarta
    Kolkoto i dobre da zive6 vse pak edin den omira6,zatova se starai da se razbira6 s vsi4ki i pravi kompromisi vinagi kogato re6i6 4e e nuzno!

Повече от фен
    Podobna tema ima6e kudeto vsi4ki kazvahme imenata si i ni kazvaha kakvo zna4at!

Цитирай Първоначално написано от united_colors
    Podobna tema ima6e kudeto vsi4ki kazvahme imenata si i ni kazvaha kakvo zna4at!
    i az tva si pomislih

Любовта е най-висшата степен на омразата

Повече от фен
    Град
    SF
    ami ne znam kakvo zna4i imeto mi i se samnqvam 4e nqkoi moje da mi obqsni ot kade proziliza i kakvo zna4i. Za6to imeto ti trqbva da ozna4ava ne6to. Da na nqkakav ezik Go6o i To6o moje da ozna4avat ne6to i to sigurno nqma da e Go6o i To6o a 6te e Go6 i To6 no nie 6toto sme umni 6te si kajem 4e e edno i sa6to. Za6to imenata trqbva da ni kazvat kakvi sme, po-dobre nie s deistviqta i postapkite si sami da si definirame imenata
    Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*e no vse pak vi pozdravqvam :P -

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=1090 За имената ни. А, ако искаш да знае какво ти значи името Maverick напиши си го в тая тема, аз ще ти го потърся
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен
    Град
    SF
    ot posta mi po-gore ne si li proli4a 4e ne me interesuva :P Pak i nqma nikakva faida ot tova da go razbera. Vse edno horoskopa. dnes Strelecat 6te se zapoznae s mnogo novi hora i 6te ima uspeh v rabotata. Ok s nikoi ne se zapoznah :P ako priemem 4e u4ili6teto mi e rabota i tam nqma6e golemi uspehi
    Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*e no vse pak vi pozdravqvam :P -

q stiga!kvo zna4enie ima nekvo si ime.tva da ne harakterizira 4oveka s nego

Повече от фен
    e stiga ve, nqma li da sprete da dublirate sqkvi temi... stava dosadno ve4e, i to za tolko malko vreme. Ako ne ste vlizali skoro vuv foruma, to pregledayte pove 1-2 str nazad, za da vidite dali ne sa vi iprevarili. Se edno i su6to li 6e praim?

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    e das naistina se povtarq no ae se pak kato e pisana da qpozapulnim
    mi moito ime e lidiq i dokolkoto imam spomeni ot istoriqta v 7 klas(a te sa ni6tojni) mai be6e nqkva drevna strana su6testvuvala v aziq i koqto persiq e sma4kala hahahah bahmu istoriqta a vsu6nost....persiq v aziq li e bila???????hahaha
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Повече от фен
    Град
    SF
    vsa6tnost Lidiq e bila darjava v zapadna Mala Aziq

ama zapadna mala aziq sa6to e aziq

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Според мен пък имената малко или много вличчт върхо характера. Разбира се, много малко, но според мен си имат ефект върху изграждането на характера. Обаче ако си кръстен с име, което онзначава "Обичан" (Дейвид, значи това) не значи задължително, че ще си обичан или че ще обичаш...Това за значението на имената е просто инетересен факт, да се знае, а не толкова, че така се определя характера. Аз например много бих искала имената на децата ми да значат нещо хубаво, за да "личи" от тях колко много ги обичам. Моето име значи "покровителка на войните"
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си