Айде бе хора,нека и тази седмица да остане Стойка! Всички ще викнете,ми тя е селянка и ни дразни. Да ама си е естествена, не се прави на някаква си перфектна...днеска като разбра ,че остава започна да се радва, а Марго какво направи? Започна да се радва че си отива...обаче се и разплака...сички някакви предишните се правят на луди и викат ,че се радват че се махат от къщата...Ако стойка се махне тя ще се разплаче...но не за пред публиката,а защото ще й липсва къщата ...ще се разплаче от сърце. Тя си е типична Българка . Мен ще ме е яд ако спечели например Найден! Върха на простотията да надделее над България... Той е толкова лигав и прост,че не трябва да е там изобщо! А тоз Тишо...ми той не си знае ресторантите в България и Гърция...какво да говорим повече. Между другото Стойка има супер гаден живот Израстнала е без родители. При баба си и дядо си! Тя има право да се порадва в мизерния си живот един път истенски. Да си сбъдне някоя мечта. Тя в началото си каза ,че ако спечели парите ще си купи кола и ще обикаля София... И силвия и Анелия й се пресмяха. Защото трябваше да каже,че ще ги раздаде на бедните и на болниците,а като ги спечели...да духне извън България. Тя беше честна. Призна си че мечтата й е кола! А какво ли ще си купи Тишо с 200 000 ? Може би още един ресторант? Ако някой трябва да спечели парите това е Стойка или Гроши. Те са най- нормалните хора там...те имат нужда...не са някой богаташи...даже Стойка е безработна Така че нека да й помогнем да остане! Гласувайте против "Еб@ча на цяло преморско" Здравко. 1741 ! Той сега ще е най нужен на жена си. Все пак тя е бременна и иска да сключи брак с него Нека им помогнем? Ние зрителите може да оправим всичко!