.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: LuBoV

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna

LuBoV

Na 4 septemvri se zapoznah s edno mom4e ot elmaz.bg i zapo4nahme da si 4atim.Na 16 septemvri az izlqzoh s nego(po princip ne izlizam na sre6ti ot irc) i se haresahme i trugnahme .V purvite 2-3 sedmici bqme mn 6tastlivi , no posle se skarahme za nqkakva si prostotiq tam (ne se se6tam to4no) i az my blusnah vratata na edna zala i si zaminah.V irc kato go vidqh my kazah 4e ne iskam da se karame za6toto mn go obi4am i nqma smisul.Opravihme se no toi nqma6e nikakvo vreme za men mina edna sedmica az ne bqh 4uvala ni6to za nego ne mi diga6e na tel ,v irc nebe6e vlizal i az go zarqzah kato go vidqh v irc.Sled edna sedmica se zdobrihme no produljavahme da ne se vijdame 6toto toi ima6e nqkakvi turniri .Ot edin negov priqtel razbrah 4e imal nqkakva druga v posledstvie mi kazaha 4e tova e luja no predi da razbera 4e tova e luja az otnovo go zarqzah. Sega predi 3-4 dni toi mi se izvinqva 4e nemi e obru6tal dostatu4no vnimanie kaza mi 4e mn sum mu lipsvala .Az ne go obi4am tolkova silno kolkoto predi no pak si imam 4yvstva i sega nz kakvo da pravq .Smqtam 4e ako se vurna pri nego pak 6te me narani , a mojebi 6te se promeni .Neznam kakvo da pravq molqvi pomognete

Guest

!

Ще ти обръща внимание точно 2 седмици, после пак ще те приеме за даденост. Още повече ще затвърдиш тва впечатление ако веднага му скочиш в прегръдките.

Съвет -> първо го провери/изпитай по някакъв СИГУРЕН начин (ама да не е директен въпрос, нали - всеки знае как да отговаря богоугодно) и чак тогава преценявай. А не така на сухо.
    Така или иначе накарай го да се видите.

Guest
    Ти си виновна ****** малка

Moderated by Aia
    Foruma ne e miasto za obidi!
    Blagodaria za vnimanieto!!!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Отвсичкото разказано, аз видях само 1 негова грешка. Че не ти е обръщал внимание, щот е имал турнир. Което е напълно разбираемо, все пак му трябва концентрация. + това той след това ти се е извинил. Карате се не заради него, а заради тебе. Ти все го зарязваш. Сега пак те иска обратно. Мисля че с малко компромиси от товя страна ще успеете да се справите най-сетне...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Skapanite my turniri bqha zareadi gadnata igra "CS" turnirite my bqha v subota i nedelq ,a toi prez sedmicata pak ne iska6e dase vijdame
    ne bqhme se vijdali 1 mesec zaredi teq turniri.Az smqtam 4e pone 1 4as moje6e da mi otdeli.No i tova ne prave6e.Daje my be6e dosadno da my pra6tam sms-si v koito opisvah kolko go obi4am.

Mnogo si go pritisnala be,mili4ka... karai go po-poleka.. pyk i kato ne ti se e obajdal za tolkova vajniq si turnir qvno 4e prosto e ot onezi umni mom4enca, koito nz kak da kajat na momi4e 4e isakt da kysat... spored men go zaebi... da se opravq bez teb a sys sledva6tiq ne se natiskai tolkova i ne go vzemai tolkova navytre..
    Za da se vkliu4i6 v edno stado ovce, predi vsi4ko trqbva da si ovca

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    taaq tema e ot 2 godini basi qkoto
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от jadna_za_lubov
    taaq tema e ot 2 godini basi qkoto
    Извинявай ама... ТИ ТЪПА ЛИ СИ?!??!?!?!?!?!?!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами поговори с него и се изяснете.Попитай го всички тези неща.

ami opitai nishto ne ti prechi da vidish..dali shte se promeni,pa ako ne...go ostavi i tozi put naistina
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Щом наистина го обичаш може да му дадеш един последен шанс, но този път наистина да бъде последен. нарани ли те още веднъж не заслужава да се връщаш при него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ае хора недейте ме разсмива,темата е от '04

jadna_za_lubov зле си
    GLeZoRanA не се ядосвай мац,няма да се променят..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti

jadna_za_lubov зле си
    Абе как може да са толкова ограничени

Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti

jadna_za_lubov зле си
    Абе как може да са толкова ограничени

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: LuBoV

Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    Na 4 septemvri se zapoznah s edno mom4e ot elmaz.bg i zapo4nahme da si 4atim.Na 16 septemvri az izlqzoh s nego(po princip ne izlizam na sre6ti ot irc) i se haresahme i trugnahme .V purvite 2-3 sedmici bqme mn 6tastlivi , no posle se skarahme za nqkakva si prostotiq tam (ne se se6tam to4no) i az my blusnah vratata na edna zala i si zaminah.V irc kato go vidqh my kazah 4e ne iskam da se karame za6toto mn go obi4am i nqma smisul.Opravihme se no toi nqma6e nikakvo vreme za men mina edna sedmica az ne bqh 4uvala ni6to za nego ne mi diga6e na tel ,v irc nebe6e vlizal i az go zarqzah kato go vidqh v irc.Sled edna sedmica se zdobrihme no produljavahme da ne se vijdame 6toto toi ima6e nqkakvi turniri .Ot edin negov priqtel razbrah 4e imal nqkakva druga v posledstvie mi kazaha 4e tova e luja no predi da razbera 4e tova e luja az otnovo go zarqzah. Sega predi 3-4 dni toi mi se izvinqva 4e nemi e obru6tal dostatu4no vnimanie kaza mi 4e mn sum mu lipsvala .Az ne go obi4am tolkova silno kolkoto predi no pak si imam 4yvstva i sega nz kakvo da pravq .Smqtam 4e ako se vurna pri nego pak 6te me narani , a mojebi 6te se promeni .Neznam kakvo da pravq molqvi pomognete
    [color=green]Ще те нарани?!Само защото не е излязъл един път с теб и те е наранил?Бих казала че е точно обратното и че нямаш право заради това че не е могъл да излезе веднъж с теб ти да го зарязваш...все пак и той си има личен живот.
    Ако наистина още има чувства се върни при него...ако не недей!/color]

Супер фен
    Моля ви четете какво са написали хората преди вас!ТЕМАТА Е ОТ ПРЕДИ 2 ГОДИНИ Едва ли е актуална.....
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Голям фен
    Град
    Memphis
    mi za 2 sedmici kak taka se obiknaxte kakva e taq lubov
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си