- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли тръгнали с колега или съученик.
Наскоро започнах да работя на едно място и една от колежките ми направи голямо впечатление.Много е красива и има много готин характер.С времето понеже се случва доста често да работим заедно се получи една заиграфка имаме си флиртове.Но се притеснявам да се забърквам с колежки понеже ако непотръгнат нещата или скъсаме след време ще ни бъде много трудно да работим заедно.Няма да можем да се гледаме в очите.Дайте си вашето мнение по този въпрос защото доста от вас са имали такива проблеми със свои съученички/ци и как сте постъпили.
Ами,да ти кажа-не знам.Вярно е ,че ако не се получи,след тва ще си имаш проблеми с работата,но все пак ще ти е гадно,че не си опитал.Същото е и в училище.Не знам как бих постъпила.
az imam vrazka sas momi4e ot moq klas i za sega neshtata sa mn dobre,no ako se razdelim ili stane neshto da ne 4uva dqvola neznam kak bih hodil na u4ilishte.
не мисля че е особено удачно да тръгваш с човек,от такова близко обкръжение..
защото после става гадно,ако нещата се прецакат по някакъв начин..
пък и има една поговорка "Далеч от очите,далеч от сърцето",а така,ако сте постоянно заедно малко трудно ще се възвърнат старите отношения само на съученици/колеги или приятели.
Aз лично съм на принцип да не ходя със момчета от моя клас,даже и от моето даскало..но все пак ако пък се влюбиш,няма кой знае какво значение дали е от твоя или от съседния клас,или фирма![]()
f@nt@zi@
Ако колегата е готиния сис админ Кирчо... бих![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Da ti kaja niamam mnenie po vaprosa,ako mi se sluchi togava shte mislia!no imah edni sauchenici,koito biaha zaedno 9 i 10 klas,uj nerazdelni i t.n no kato v vsiaka dvoika i te si imaha problemi i se razdeliha,ta izkaraha celiq 11 klas bez da si kajat i duma i posle v 12 sashto s izkluchenie na bala i exurziqta ni
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
И аз съм така. Мислила съм много пъти и съм сигурна, че ще е неловко после... Но какво мога да направя като просто се влюбих...? Просто карай да върви...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Какво пък толкова...бих се хвърлил навътре...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Neznam....
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Е защо пък не ?Щом има привличане и се харесвате това е достатъчно.Какво от това,че после може да се разделите..поне ще ви е било хубаво!Не пропилявай възможностите си!По-добре да съжеляваш после за нещо сторено,от колкото за нещо,което не си направил.;)
ами мн пъти съм правила грешката да ходя със съученици и винаги се заричам, че няма да го правя...ноооо когато има чувства нищо др няма значениедействай както ти казва сърцето и успех!
![]()
![]()
аз започнах да си харесвам един мой съученик в 7клас,в 8 станахме гаджета.Тази година ще сме 9клас,но не той се мести в друга паралелка...Така че вече няма да сме в един клас,но продължаваме да сме си заедно.
Аз няколко пъти съм ходила с момчета от school,както и няколко пъти от класа ми!От класа за мене беше грешка,просто не съм харесвала тези момчета достатъчно,а за другите от school пак някои бяха грешка...Първоначално написано от EQUITIS
И все пак моя съвет за тебе е да видиш как ще се развият нещата,ако е към хубаво действай!Един е живота!Ако я харесваш действай!Не се знае кога могат да те уволнят или пък ти да напуснеш...УСПЕХ! И действай!!!
hodila sam s mom4e ot u4ili6te i to ot moq klas no sled kato skasahme stana nqkakav ad i tova ob6to vzeto be6e ogromna gre6ka
лично аз не бих го направила. замисли се, че има вероятност връзката ви да не излезе сполучлива или просто нещата между вас като двойка да не потръгнати идва момента в който се разделяте. ами после?! как ще я гледаш всеки божи ден да минава край теб, да се разминавате на няколко метра, да се налага да общувате... не, не мисля, че това е добър избор
![]()
при някой се получава, при някой не![]()
zavisi ot tva dali go haresvam ianche shto ne?
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Да,бих тръгнала.
Ами зависи ако се вземете колко силни ще са чувствата. Ако не си паснете и бързо се разделите след тва със сигурност ще ви е неловко обаче бързо ще ви мине. А и има огромно значение как ще се разделите. Ако е със скандал ще е още по-тъпо, но ако не се карате ще ви е по-лесно да си говорите след това най-малкото. А дали въобще да тръгвате...аз от 5месеца съм с едно момче от класа и предопалагам, че като се разделим ще ни е много трудно обаче смятам да се наслаждавам докогато може пък след тва-ще видим![]()
Ами от една страна ако тръгнеш с някой от твоя клас ще е яко...ще бъдете цял ден заедно и т.н. ... но има риска като сте цял ден заедно да си омръзните.Така че май е по-добре да не се виждате толкова често.Но въпреки това аз маркирах като отговор "Да" защото ако някое момче наистина ми харесва и ако той ме харесва няма да гледам дали е от моя клас или не ... любовта не пита![]()
tam kadeto si vadq hlqba ne si vadq....... ina4e glasuvah neznam![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
emi ako go haresvam zashto ne....maina*a im ei taka na vsichkite i na mneniqta im kato mi e gotino s dadenie chovek![]()
[quote="f@nt@zi@"][b]не мисля че е особено удачно да тръгваш с човек,от такова близко обкръжение..
izvinqvai,ma ti s purviq nepoznat l ise fashtash(s izvinenie)....shtoto za men....trqbva da poznavash choveka ..vse ot nqkude..
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!