Na 4 septemvri se zapoznah s edno mom4e ot elmaz.bg i zapo4nahme da si 4atim.Na 16 septemvri az izlqzoh s nego(po princip ne izlizam na sre6ti ot irc) i se haresahme i trugnahme.V purvite 2-3 sedmici bqme mn 6tastlivi , no posle se skarahme za nqkakva si prostotiq tam (ne se se6tam to4no) i az my blusnah vratata na edna zala i si zaminah.V irc kato go vidqh my kazah 4e ne iskam da se karame za6toto mn go obi4am i nqma smisul.Opravihme se no toi nqma6e nikakvo vreme za men mina edna sedmica az ne bqh 4uvala ni6to za nego ne mi diga6e na tel ,v irc nebe6e vlizal i az go zarqzah kato go vidqh v irc.Sled edna sedmica se zdobrihme no produljavahme da ne se vijdame 6toto toi ima6e nqkakvi turniri .Ot edin negov priqtel razbrah 4e imal nqkakva druga v posledstvie mi kazaha 4e tova e luja no predi da razbera 4e tova e luja az otnovo go zarqzah.
Sega predi 3-4 dni toi mi se izvinqva 4e nemi e obru6tal dostatu4no vnimanie kaza mi 4e mn sum mu lipsvala .Az ne go obi4am tolkova silno kolkoto predi no pak si imam 4yvstva i sega nz kakvo da pravq .Smqtam 4e ako se vurna pri nego pak 6te me narani , a mojebi 6te se promeni .Neznam kakvo da pravq molqvi pomognete
![]()