- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Okaza se GEI!!!
ox tazi lubov... bratov4edka mi e ujasena, ne i se jivee ito zaradi priqtelq i... eto i istoriqta: varve6e s edno mnogo strano mom4e okolo 4 meseca i ne6to i tq mnogo si go obi4ka6e...no edna ve4er toi i otkaza da izlqzat po tova vreme koeto te izlizat(ot 8 do 10:30 6toto po kasno ne q puskat) i izleze tq s men behme na van i minahme prez edna po tamna ulica i kakvo da vidim PRIQTELQ I SE NATISKA6E S DRUG,tq ostana ujasena kato gramnata i toi-sorry Van4e ne te obi4am beh s teb zaradi parite ti za da ygodq na nego az sam gey...tq zaplaka i tragnahme... tq e ujasena tova be golqm 6ok za neq.. ve4e ne iska gadje ne iska i da 4ue za mom4e kajete kakvo da napravq za dai pomogna da izleze ot tazi depresiq!!!
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Mi ute6i q kato i kaje6 6to za kreten e! 4e toi ne zaslujava neinite stradaniq za6toto po mnogo zul na4in q e izpolzval i zarqzal sled tova! Kaji i, 4e v dne6no vreme ima mnogo dostoini mom4eta za malko kapka lubov stiga da gi potursi! Prosto ne vijdam smisal da se mu4i, kato na nego dori ne go ebe![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Purvo ne smqtam 4e tozi palq4o moje da se nare4e mom4e, no nz.Spored men trqbva da postupish po na4ina po koito ti kaza devoikata predi men, nqma smisul sega da se povtarqme. Puk i moje bi malko po4ivka, smisul takuv bez gajeta, shte i doide dobre. Togava nqkoi den shte sreshtne nqkoi, koito e iskren v 4uvstvata si i neshtata shte se opravqt
![]()
Freedom To Change !
я кажи къде живее и кой е тоя боклук стига да е от София аз много обичма малките сладки педлачета.
Даеба и помияра обратен
amii i na men mi se sly4i po4iti su6toto , samo 4e az ne sum go vidqla da se natiska s dryg a toi sam mi kaza 4e e gei , i e trugnal s men samo za da napravi mrusno na nqkakuv negov biv6 ` priqtel` iii az go razbrah i sega sme si mnogo dobri priqtelki![]()
priqtel ne e tozi koito ti bur6e salzite , a tozi , koito ne te kara da pla4e6 !
Ми гадно е найстина.Да й каже заради парите оф чак не й блазя за тоя образ.Ми да се усмихне живота си тече.Да го забрави тоя е кръгла нула!
Истината е че като чета това ме напушва смяхМисля че братовчетка ти трява да погледне от веселата страна на нещата
Не я карай да започва веднага с друг...Дай и време да се почуства готова..За сега бъди до нея..Излизайте по кафета..На разходки с приятелки..СМЕЙТЕ СЕ!..И по лека лека ще и мине..Вярвам го
![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
RAZTREL ZA VSI4KI PEDALI I PEDOFILI!
: AMG Corporation
::
Kolko samo si zle ne e istina! Li4i 4e si na ne powe4e ot 13 godini s tezi prostotii deto dori po latino serialite gi nqma!Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
abe toq e egati kapyta be! kaji i 4e toi si e sasipal jivota .. i nekfi takiva samo za da povqrva i da se obedi 4e toq e golem kreten !![]()
![]()
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Я мълчи бе!!!Първоначално написано от Анонимко
Кажи й, че само едно...ахъм..."момче"...не определя целия мъжки пол!Какво, ако много я обичам аз(например де) и тя изпитва същото към мен, ще ме зареже, щото некъв гей я е излъгал ли!!!!!?Не бива така!Кажи й да не си дава парите така.Това че тя има пари, а той не, не означава, че тя трябва да плаща сичко или пък да му дава пари!Кажи й да се земе в ръце, да се осъзнае и да отиде на дискотека - там се ще се намери некой готин пич, който нема се интересува от парите й!
(ей затва мисля, че гейовете са помияри....особено кат те ментят...![]()
)
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Повечето мъже са геайве за съжаление![]()
АаааахахахаахПървоначално написано от Iliqn4eto
Е това значи живота да ти се изака в паничката.
![]()
abe spored men vyobshte da ne se zatormozqva.....qvno toq e pylno laino,shtom q izpolzval...gledai da ne ostava sama...da nqma vreme da misli za toq pedal...izlizaite,razhojdaite se,no ne i pozvolqvai da govori za nego...
![]()
Kogato mechtite si izgubih...Kogato vyrvqh vse nadolu,
togava ti se poqvi i mi pokaza kak nagore da vyrvq..
Obicham te bezkraino mnogo {{{{{{-}}}}}}
Абе няма как да не и пука и да и е супер весело щом тя го е оби4ала, но след време ше си намери някое готино мом4е и ще е супер щастлива. А тоя... ами да си събере приятелите, да направят няква хайка и да го смажат от бой дето я е лъгал и я е крал. Бива ли така веее!![]()
Е тоя е егати малумния явно хората като него все още не са разбрали,че парите не са всичко.Кажи й,че трябва да се опита да забрави цялата тази история,да гледа напред защото живота е пред нея и не си заслужава заради такъв като тва гейче мазно,да си затормозява живота
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
ako be6e nqkoi drug 6tqh da kaja 4e temata e ebavka ama kat ti gleam mneniata ... ama tva e bahti slu4aq mnogo kofti zemi vikni nqkoi tvoi fr. da mu na4upi pedalskata tikva deba gaya mu deba trqa da umre toq pedal
p.s. ot kude si
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Много кофти история но няма какво да се направи.Просто в момента тя трябва да остане за известно време сама а ти да си до нея за да преодолее този етап.Смятам,че с малко повече излизания на сам на там с компания ще и се отразят добре и след време ще намери момче което да я обича.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
Майка ми каза, че като е била на 16-17 години много харесвала едно момче и то се оказало гей!!! Тя се отвратила от това и веднага спряла да го харесва. На мястото на приятелката ти аз бих се отвратила и веднага бих го забравила!!!
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Ето един виц по въпроса:
Говорят си две нюйоркчанки за мъже:
-Защо, мила, не можем да си намерим по един хубав, спретнат, богат, умен, свестен мъж?
-Ами защото те всичките са гейове!
Така че,момичета,ако си намерите един такъв,винаги му проверявайте бандерола,така да се каже!
![]()
Човек, не говори такаПървоначално написано от quench
Момичето иска да помогне на приятелката си, а ти тука разказваш някви ъпи вицове (макар че аз мн се смях...
)
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Първоначално написано от Iliqn4eto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АААААА , внимавай като пишеш такива теми!! Има хора с по слаба психика които четат този форум!!!
А тоя шибан педал бих го разкъсал на парчета!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
смърт за шибаните педали !!!!
No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.
Може би трябва да изчакаш малко време и да поговориш ти с нея.Да и кажеш,че не всички са такива или по-точно гейове.Не бива заради едно момче сега да и е гадно.Ще и мине,а тоя много зле е постъпил.