.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум

Кога смятате да украсявате елхата?

И каква ще е тя-естествена или изкуствена?
    ае..по принцип кога се украсяваше елха
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Guest
    ne obi4am izkustvenite

Ami estestveno 4e 6te si vzema estestvena izkystvenite sa mnogo kofti ne mi xaresvat. A tova koga 6te q okrasqva6 zavisi s kakvo koledno nastroenie si. Ne e problem ako si kypi6 elxa da po4ne6 da q okrasqva6 i tazi sedmisa koqto idva.

От доста време насам все брат ми си украсява елха, той й се радва и той си я разваля. А иначе винаги сме били с изкуствена елха. Никво впечатление не ми прави. Хем не прави боклук, хем не сме изсекли невинното дръвче. И тъй де, ние вече я украсихме елхата, т.е. брат ми. Още днес си я нагласи. Мен такива работи не ме вълнуват.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Голям фен Аватара на P1ra71nQ
    Град
    Базел
    В БГ си имах естествена, ама тук ни е изкуствена.Наща ще я окрасяваме скоро.Тук се окрасява на 28 ноември някъде......

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    znam li... 1-2 sedmici predi praznicite! obiknovenno e izkustvena , 6ot ne pravi bUkliUk , ama ina4e estestvenite pove4e mi haresvat! :P
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Повече от фен
    Град
    Varna
    Ееее как изкуствена бе хора...
    Ако не е естествена, каква Коледа ще е това???
    Иначе кога я украсяваме... ами когато остане време, май обикновено 1 седмица преди Коледа, защото естествените дръвчета не издържат много... Или пък на 23 декември...? Не знам точно, не мога да кажа за дата
    Животът е прекрасен

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ние ще окрасяваме елхата някъде към средата на месеца. Имаме си вкъши изкуствена. Всъщност много по-удобно е, а и важен е символът. Така че естествена или изкуствена елха трябва да има.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Аз попринцип имам изкуствена елха....другата прави много боклуци но си е по-яка...не може да се спори
    тая година мисля да не украсявам елха (макар че много обичам) защото по празниците няма да съм вкъщи и на кого да я украсявам
    Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...

Nie syshto sme s izkustvena. Emii drugo si e istinskata elhichka, obache hem pravi bokluk ot edna strana, hem poslednite dve godini prodavat nqkakvi smachkani i grozni, a pyk i spored men e gadno da se rejat dryvcheta, za da gi nakichat horata za edna sedmica-dve i posle da gi razkarat. Mnogo po-dobre si e da si rastat i nikoi da ne gi pipa.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    mi ima o6te vreme do togava
    mislq 4e nqkyde edna sedmica predi koleda se pravqt tiq raboti
    predpo4itam estestvena, no pyk mi e jal za dryv4eto, za tva 6e naviq na6te za izkustvena
    ina4e i pri nas, bart mi si q ukrasqva, az samo zvezdata slagam

Give me your best shot motherfucker!

Nie si imame izkustvena ot dosta vreme i mai skoro shte q ukrasqvame.Spored men nqma zna4enie dali e izkustvena ili estestvena stiga da si q napravish hubava s kef i jelanie
    My heart topur-lopur for you, baby!

Guest
    mi nie o6te ne sme si kupili elha, imame edna iskustvena ina4e no ne q obi4am mnogo, no puk sedi po-dulgo i ne capa . Ina4e puk v4era si pookrasih staqta s malko girlqndi, i edni koledni lampi4ki si gi napravih vuv formata na elhi4ka, i stana super sladko

Голям фен
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Dobrina
    Ееее как изкуствена бе хора...
    Ако не е естествена, каква Коледа ще е това???
    Не елхата прави Коледа,а духа на човека-коледния дух и нагласата...поне според мен де
    За мен няма особено голямо значение дали ще е изкуствена или естествена Попринцип я украсявам към 22-23 Декември

Супер фен
    Град
    sofia
    gosta bqh as

ЕЕЕЕЕЕЕЕХ...къде отиде времето в което трябва да идиш в гората и да си отсечеш най-хубавото дръвче...
    Предпочитам невъзможното което убеждава , пред възможното което звучи неубедително. Аристотел.
    -
    http://6lyokavitza.org/index.html

Фен
    Град
    Pleven
    moita elha e iskustvena,osven 4e e dosta po-prakti4na,vseki pat niakoi kato me popita za6to ne si kupuvam estestvena kazvam 4e sam prirodoza6titnik.az Tazi ve4er ia okrasih i ve4e 6te 4akam diado Koleda da doide pres kumina
    Kolkoto i dobre da zive6 vse pak edin den omira6,zatova se starai da se razbira6 s vsi4ki i pravi kompromisi vinagi kogato re6i6 4e e nuzno!

Guest
    ne obi4am izkustvenite

ami nie si imame izkustvena i vqka godina si q ukrasqvame predi koleda nqkolko dena ,kum 22,23 nqkude nz to4no.to si ima tradiciq ,no nie nevinagi q spazvame
    MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!

Mi nqkude 1 sedmica predi praznicite

TECHNICS TURNTABLES
    JBL®

Guest
    brao ve rejete drav4etata ama te nqkoi den si svurshat i togas sa naloji da hodite s protivogazi !!!!

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    госта е прав....за околната природа в днешно време никой не мисли..
    моята елха е изкуствена..
    и евалата тема....... точно тва си мислех вчера..пък кога ше я украсявам нз..

..But why?...

Голям фен
    Град
    sofia
    Ние имаме една малка изкуствена и нея си украсяваме няколко дни или седмица преди Коледа. В зависимост от това къде ще сме на празниците, си купуваме или не естествена елха.
    Ако ходим при баба ми, тя вече е взела и там аз и сестра ми я украсяваме. Иначе ми се е случвало и точно на празника да си купуваме елха и тогава да я украсяваме
    ... Кой, ако не аз
    .... Кога, ако не сега...

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Ами аз вчера украсих нашата елхичка....Изкуствена е,ама е и практична-не прави боклуци като естествената...А това дали е естествена или изкуствена-за мене няма никакво значение,важното е да създава настроение у дома,пък...

Повече от фен
    а ве 4акай първо да ре6им кога ще я купим и каква ще е, пък после щи кажа кога 6е я украсим еми по принцип се украсява когато иска6 ама трее внимава6 да не я запали6, докато слага6 свещи4ки, 4е на съседа под нас му излетя елхата през балкона по този повод

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си