Lubimiq mi spomen e podpisa mi Da padam i da stavam,da te gledam i da pla4a,da se borq da te imam,no da nqmam tazi sila da moga da te pritejavam.
A ina4e drugi koito me kefqt:
Neka vali v tvoite ochi zeleni.Neka boli sarceto ti za mene.Umira bavno lubovta sled vsqka tejka duma,umira bavno lubovta kakto umira bavno ranena ptica.Tq ne se lekuva,tq ne moje da se varne i da poleti kam novi horizonti.TAka i na6ata lubov umira,no 4asovnika prodaljava da tiktaka i vremeto te4e,a nie s teb vse taka bezsilni sme.
Strahuvam se da ne te zagubq.Strahuvam se ot misalta 4e dnes obi4a6 druga.Strah me e 4e utre ti 6te me zabravi6 v pregradkite na ne4iq jena i 6te me otminava6 mal4alivo,s gordo vdignata glava.Ne me zamenqi,neka da ostana ve4na kato salza,koqto nikoga ne bi prolql.KAto krasiva duma,koqto ne isak6 da izri4a6,kato bezumno skap spomen-nqvga prejivqn.
Ot kakvo se otri4a6?Ot kakvo ti4a6?Ili iskash da kajesh 4e ne moje6 da obi4ash?!Mojesh!Obi4a6! I se boriz za tova,za6toto znae6 4e malkite ne6ta skapi ne6ta.
Ako ti zagubish men,az 6te zagubq teb.no ti 6te zagubi6 pove4e,za6toto men 6te me obi4a vseki,a teb-nikoi kato men.
Kogato moga proshtavam.Kogato iskam uspqvam.Kogato celuvam izgarqm....a kogato obi4am...naranqvam.
....kak iska6 da vqrvam v lubovta,kogato neznam kakvo e tq...
Kaji mi nqkoga da si obi4al,no ne na dumi ili na 6ega.Kaji mi nqkoga da si 4uvstval kakvo e vsa6nost lubovta?Iska6e me-stanah tvoq.Tova li be6e tvoqta me4ta.Iska6e da te obi4am i kakto vinagi uspq.No nedei,zamal4i...az ve4e znam 4e sam samo spomen otjivqn.
Ti me gleda6 i me laje6.Ti me celuva6 i me laje6.Ti me obi4a6 i me laje6...dobre 4e i az te lajeh.

Otiva6 li si?Otiva6 si!Dobre varvi...ne iskam i ne moga da te spra.No znai 4e kogato vsi4ko izgori,ne moje6 da zapali6 pepelta.
Tq go obi4a6e-toi neq NE
Tq go sanuva6e-Toi neq NE
Tq go zabravi-toi neq Ne!!!!
Ti si misalta s koqto zaspivam,ti si sanq koito sanuvam,ti si usmivkata na moite ustni,ti si salzite soleni i vkusni,ti si me4atata za krasivo i nejno,ti si smeha zahvarlen nebrejno,ti si volnata ptica v nebeto,ti si 4oveka stignal do sarceto!!!
Predi da si otide6 ostani,predi da tragne6 me vzemi,predi da me zabravi6 za men si spomni,no 6tom ne iska6-zabravi.
V tazi mokra kato 6ampansko no6t me skrii na nai-skri6noto mqsto i me celuvai ne tolkova skri6no po nai-skri6nite mesta.
Majete vinagi mislqt s glavite si.......samo 4e s dolnite si.
Za6to sam tajna tazi no6t?Za6to o4ite mi sa palni sas salzi?Dali za6toto nqma da te vidq ve4e ili za6toto te obi4am pove4e ot predi???
Edin 4ovek mi lipsva i vsi4ko drugo e izli6no.Edin chovek,a vsahnost vsi4ko.
Zari4ah se v sebe si 4e utre 6te bade6 martav za men,i obe6tavah:"Tova e tyi lesno".No utre otlagah za drugiq den.Az misleh,az 4uvstvah,az znaeh-kolko sam malka v tvoite o4i!Kak v ustnite ti dumata "obi4" edva li ne sme6no zvu4i.
Trugva6 ti,a men komu ostava6,nima potapkva6 obi4 i lubovTrugva6 ti i vsi4ko li zaravq6,a na vsi4ko be gotov?Laja li be6e parvata ti duma,vzeta ot toplata du6a?Laja li be6e parvata celuvka,otkradnata li be6e tq?
Ti pak si plakala nali?Ne svivai ustni ot dosada.Usmihvai se dori da te boli,ponqkoga i 6tastieto strada.
Opitah se da te zabravq,no..uvi,sarceto tazi zapoved razbi.Opitah se da te namrazq,no...nali lubimiq da mrazi6 nai-mnogo boli.
Izlagah pticite,no ne i teb.
Sadbata si razsardih,no teb ne naranih.
Zabravih sebe si,no teb ne moga.
A sega se smeq,za da ne pla4a.
Syrce,syrce,za6to ridae6?Ne zaslujava lubovta ti toi.Za nego ve4no 6te me4tae6,no nikoga ne 6te e tvoi.
...