.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: BigBrother?

BigBrother?

kvo mislite za tva predavane?
    az li4no mislq 4e e dosta tupo poradi prostata pri4ina 4e tam sa se sabrali samo degenerati i prostaci.

look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
    look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did

Guest
    Стойка вън от къщата 1742

Голям фен Аватара на P1ra71nQ
    Град
    Базел
    А аз пък мисля, че вече има ПРЕКАЛЕНО теми за Big brother

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    nai-typoto predavane ,,,,, prostotiq
    : AMG Corporation ::

fire_of_satan_
    Guest
    are stiga s toq big brother
    eeeeeeei 4udo golqmo....ima 100 temi za tva ne6to, tam moje6 da razbere6 mnenieto na po golqmata 4ast ot potrbitelite kakvo mislqt
    za kvo trqq da zalivate foruma s absol7tno ident4ini temi

Цитирай Първоначално написано от P1ra71nQ
    А аз пък мисля, че вече има ПРЕКАЛЕНО теми за Big brother
    aham,taka e!!!navsqkade,kadeto vi hrumne vse i samo temi za Big Brother,koi kvo kazal,kvo naprail.v na4aloto mi be6e kato razvle4enie,sq kato si pusna tv e samo,za6toto nqmam kvo da praq i kato fon.mislq,4e stava banalno kato ima tolkova mn temi za tva predavane.i naistina samo prostotii praqt pove4eto(po-to4no NAIDEN )aam vapros na vkus,koito iska da go gleda,negova si rabota
    Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!

Голям фен
    ami...kato ideq e hubavo psihologichesko izsledvane ne znam kakvo no...neshto izprostqva i az ne go gledam...a inache ima hora koito ne spirat da govorqt za tova...tupo mi se vijda no vseki ima pravo da izbira kakvo da gleda

Ae Big brother e nai-qkoto 6ou!!!!I Stoika si e gotina 6toto e zabavna i pravi veseloto!!!Nqma zlo v neq nqma gadni ka4estva!!!!Kvo ne q haresvate!!!!!1741 e verniq nomer!!!!Zdravko e jenkar i komplexar!!!!!Toi izpolzva jenite zamislete se momi4eta!!!!Pulen jenkar!!I za prostotiite vsi4ki pravqt prostotii vie da ne bi da ne pravite sigurno ste napravili daje pove4e otkolkoto trqbva samo 4e ne se osuznavate 6toto ne vi snimat s kamera............................................ ............
    PROBLEMACIQ??????????????????

Фен
    Град
    na krilete na lubovta
    Uffff pak tfa bigbrother golqm hit stana tva [ne 4e ne go haresvam]kogato imam vreme go gledam qki4ko e ama mi pisna ve4e si4ki samo za tfa bigbrother govorqt Stoika tfa silvia-alexandra onova dran dran

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534

P

manq4kata{P} saglasna sam s tebe ))))
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Град
    In The Middle Of NoWhere
    Do izvestna stepen me kefi-vapros na vkus kazalo ku4eto i si zavrqlo glavata pod opa6kata!!! :P
    2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
    THUG LIFE
    Until The End Of Time
    Just Me Against The World
    "....What's next, I don't know and I don't care
    One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."

Повече от фен
    Като идея е добро,защото да се наблюдава сблъсъка на отделните характери в ежедневието е наистиан интересно, но с подбора на у4астниците доста губи... Но все пак това е направено за пари,така 4е няма какво да се у4удваме. Пък и разбираемо е защо хората там са такива, все пак надали 4овек с принципи ще отиде цяла България да го гледа от всяко възможно положение. Предизвикателството и тръпката са големи, но загубите също не са малки. А и не всеки може да се откъсне от света, защото от него може да зависят др хора.

МалкоРозовПрасенце
    Guest
    Предаването е отражение на действителността, която ни заобикаля, т.е. простотия до шия.

Guest
    Tapo e mnogo Big brother

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Big Brother само по себе си е гениално, просто не можете да го усетите...

mi kefi me,oba4e NQMA LI DOSTATU4NO TEMI ZA BIG BROTHER BEEEEE

Любовта е най-висшата степен на омразата

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    STOIKA OUT DOBI4E TUPOOOOOO
    ne 4e imam ne6to protiv ma ima pone 5 temi za BB i mislq 4e vmesto vs vtornik da glasuvame v razli4ni temi i osven tva da puskame temi za da komentirame povedenieto na vs u4asnik mojem da napravim 1 tema i prosto da se promenq vseki ponedelnik anketata i taka...smqtam 4e e po uda4no 4e ve4e neprekusnoto puskane na takiva temi po4va da me drazni i tva vs ot userite da obqsnqva edno i su6to v 5 razli4ni temi e tupo!
    PEACE
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Tva predavane e mnogo tupo spored men. Nikoga ne sam go gledala s interes, dori v na4aloto. A sega ve4e se 4udq kak ima hora koito naistina amo za tva govorqt. " Puk Naiden tva, a Stoika onova ... "
    Ve4e stana adski banalno i ednoobrazno, no vse pak vseki sam si izbira

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    STOIKA VUN!!!!!!!! 0900 551 42 i 1742!!!!!!!!!!!!!!
    abe vseki s predpo4itaniqta si-kazala kotkata i si oblizala zadnika

Na mene lichno veche mi xaresva da go gledam Samoo ako nqmam kvo drygo da praq..A puk za nominaciite iiskam Zdravko da se maxaaaa!! Durji se yjasno s jeni..ako ste chyli kvo drunka za Stoika !

Guest
    Стойка първо лъже много , въобще не е от Пловдив а от едно село много близо до Пловдив,
    лъже че живее с баба си и дядо си и че родителите са я зарязли, отиде в къщата и каза че
    ще направи всичко възможно да отслабне , а както гледаме яде най много от всички (и от
    като свиня а не като човек),излъга че няма прител а тя всъщност има,държи се с кучето мило
    нарочно да накара хората да я съжалят (тя мрази животни особено кучета).И в накрая Стойка без грим
    е чисто прасе , а със грим поне е мис пиги !!

И сега да не ви казвам че със сигорност 90% от населението искат Стойка да се махне,
    но ако остна както повечето казват ще видите че всичко е наглъсено , защото е много странно
    как почти всеки човек иска да се махне а тя ще остане,

АКО НЕ ОБИЧАТЕ ЛЪЖАТА И ИЗМАМАТА ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ СТОЙКА !!!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    emi i az mislq 4e e leko typi4ko... nz kfo tolkova mu haresvat... nz!
    a i kakto nqkoi be6e kazal ima dosta temi4ki za Big Bro..
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си