.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: 2PAC

Град
    In The Middle Of NoWhere

2PAC

Slu6ate li 2PAC!!! Kvo mislite za nego!!!
    2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
    THUG LIFE
    Until The End Of Time
    Just Me Against The World
    "....What's next, I don't know and I don't care
    One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."

da ima super pesni4ki,napomnq6ti mi za mnogo ne6ta!!))

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    2PAC E STRAHOTEN , TOI E LEGENDA SEGA I ZAVINAGI , PESNITE MU SA UBIISTVENI I GI SLU6AM S ADSKI KEF , TVA E NAI - GOLEMIQ

Повече от фен
    2pac e velik mnogo hora iskat da sa kato nego, no nikoi nikoga niama da bude, 6toto 2pac e 1!
    Tolkova godini sled surtta mu o6te e aktualen.Pak i tekstovete mu ne sa takiva shits kato drugite!
    2pac is alive, he lives in my heart!

Guest
    Скапана маймуна да му сера на гроба.Светът не е за маймуни.

Moderated by Aia
    Pisaneto s glavni bukvi ne e jelatelno!!!
    Blagodaria za vnimanieto!

не са глвани а това ми е мнението относно рап звездата тъпак

Град
    Somewhere in PLD
    2PAC li....................Nai-Velikiqt ! I az neznam kakvo da kaja za nego....Liubimiq mi rapar. Iskam i az da popitam ne6to..Znaete li dali v BG e izlezla nqkoq ot knigite okolo smartta na Tupac ???

no matter what you do or say, there's nothing that you can do to make people understanding you! /kurt cobain/

Фен
    Град
    na krilete na lubovta
    Tupac is the best.Nai velikiq rapar dori i sled smarta si toi 6te ostane legenda.Obujavam vsi4ki negovi pesni i sam mu golqma fenka a za kniga ne sam 4uvala no ima mnogo info i mno strani4ki za nego

Град
    g0rE v 0bLaCitE
    2 pac.........naistina e neveroqten!tekstovete na pesnite mu sa smisleni,glasa mu e goten.........superski e!Obi4am go
    Jivota e padeniq i vazhodi
    gotini ili gadni periodi
    na koito ne moje6 da opredeli6 goleminata!
    ProSto stoi6 i izjivqva6 momenta
    i vsi4ko se varti i se povtarq kato na lenta!
    No edin den lentata zapo4va da nabira....skasva se....i ti umira6!

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    Цитирай Първоначално написано от ReguLator
    2PAC li....................Nai-Velikiqt ! I az neznam kakvo da kaja za nego....Liubimiq mi rapar. Iskam i az da popitam ne6to..Znaete li dali v BG e izlezla nqkoq ot knigite okolo smartta na Tupac ???
    ааа мисля че не е излязла..( иначе щеше да я има тук таме..щяха пишат поне в тийн списанияат за нея.......
    иначе и аз го обожавам))) мн си е хубав даже..има супер як глас..смислени песни........и ...........не ми пука тва че някой мислят че е комерс..за мен винаги ше си е дъ бест

..But why?...

Guest
    Аз лично до преди 1-2 седмици не намирах нищо в Тупак, смисъл не ме кефиха нито песните му, нито текстовете, абе нищо свързано с него...
    Само че тия дни нещо ми цъкна и реших да прочета нещо за него... И повярвайте ми сигурно съм му прочела биографията близо 10 пъти ! Нещо невероятно ... супер много преживял човек ... страшно много интересни факти около живота му .. и т.н.
    И сега много съм се зарибила и постоянно си търся разни статийки из нета ...
    Голямо впечатление ми направи албума "The 7 day theory", записан за 7 дни ... След смъртта му ... символиката на 7цата .. Абе може би повечето неща са измислица, но ... никои не може да знае със сигурност ...
    Та мисълта ми беше Който не се е интересувал от Тупак до сега .. ека вземе и прочете нещо за него .. Пък дори и някоя от песните му .. Може би груби, с много цинизми, но са показвали истинския му живот ...
    Може би е мъртъв ... но ще живее в сърцата на феновете си винаги ... и славата му ще се носи още години напред ...
    Peace ...

Голям фен
    Град
    Gabrovo
    [/b]v momenta sa6to go slu6am..prostooooo kakvoto i da se kaje nqma da e dostata4no!tolkova pesni....tolkova smisal...neveroqten e !^AvRiL^LaViGnE^ az sa6to sam 4ela nqkoi ne6ta,no ti ot kade pro4ete vsi4ko tova ,6te sam ti blagodarna ako dade6 malko info)
    interesen fakt e tozi sas snimkite ot autopsiqta..kadeto dokolkoto znam nqma tatoos..
    2pac 4ever
    \/\/3S7S1d3
    ®

"Да oбичаш е да изпитваш удоволствие от щастието на oбичания човек!":КuP4eB OБИЧАМ TE!!!

2pac forever.nai dobriq e.strahoten rapur :P RIP

Любовта е най-висшата степен на омразата

Guest
    Du6ka, ами влез в http://www.tupacmania.hit.bg/ ... Това може да се каже, че е един от най-добрите сайтове посветени на Тупак ... Има и българска и английска версия .. супер много инфо .. песнички .. факти около смъртта му .. и т.н. може да прочетеш, ако имаш свободно време .. наистина е много интересно
    И ми е много интересна истроията около смъртта му ... жалко, че всико остава в безизвестност ...

Голям фен
    Град
    Gabrovo
    ^AvRiL^LaViGnE^,mila mnogo mersi!6te namerq vreme zadaljitelno...i na men mi e interesno,ne se samnqvam,4e na o6te ujasno mnogo hora sa6to,oba4e...mnogo ne6ta ostavat pokriti..
    Nqkoi den moje i da se razbere ne6to pove4e...

"Да oбичаш е да изпитваш удоволствие от щастието на oбичания човек!":КuP4eB OБИЧАМ TE!!!

Цитирай Първоначално написано от Du6ka
    Nqkoi den moje i da se razbere ne6to pove4e...
    dano

Любовта е най-висшата степен на омразата

Град
    Пред компа, под щангата и над дъмбела
    2pac s d best 2pac forever he lives in our hearts
    "This is the end my beautiful friend
    this is the end my ONLY friend...
    ...all the children are insane."

Ей мърли, престанете да пишете на маймуница и с цветни букви, щото дразните!

Guest
    TOI E LEGENDA SEGA I ZAVINAGI

Повече от фен
    [size=1][quote="reality_girl{}"Tupac is the best.Nai velikiq rapar dori i sled smarta si toi 6te ostane legenda.Obujavam vsi4ki negovi pesni i sam mu golqma fenka a za kniga ne sam 4uvala no ima mnogo info i mno strani4ki za nego
    Momi4e s 4alga pevici v podpisa ?!
    NO COMMENT[/size]

Moderated by Aia
    Mnenieto ne e po temata!
    Blagodaria za vnimanieto!!!

Kakvoto i da se govori 2Pac e neveroqten ! He's da Reasest !!! Zamislete se samo kak vsi4ki se opitvat da sa kato nego no nikoi ne moje da go dostigne Toi e jiv dori sled smurtta si za6toto jivee v sarcata na fenovete
    Ima 1 mnogo dobur site za 2Pac samo 4e e na nemski. Dori i da ne znaete nemski posetete go , naistina si struva da se vidi

Eto go i link-a http://www.united-tupac.com/index.php

Повече от фен
    4овекът, който изцяло промени рапа, придаде пове4е смисъл и по-добър облик на тази музика. 4овек, постигнал мн в свойта област и спе4елил сърцата на мнозина приживе. Цвета на кожата му няма никакво зна4ение и не може да зали4и успехите му. Мир на праха му!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    tova za mene e nai-velikiq rap pevec na vsi4ki vremena
    DA JIVEE 2PAC

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    да попитам ноууважаемиите модчета къде ми е мнението?! да не би да го изтрихте...държа да знам що?! ,.....
    (изтрийте и тва щото не е по темата...ае чакам..ма преди тва обяснението...)

..But why?...

Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    2PAC E STRAHOTEN , TOI E LEGENDA SEGA I ZAVINAGI , PESNITE MU SA UBIISTVENI I GI SLU6AM S ADSKI KEF , TVA E NAI - GOLEMIQ
    Dam i spored men e taka
    FraKE 420Crew!!

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    Да почива в мир...Този велик човек остави след себе си много неща...RIP
    Luv ya,Pac!

Повече от фен
    loyal to the game

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми